Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(beladona @ 2008 04 11, 13:19)
Sveikos mezgejos smile.gif kur dingusios visos  g.gif  turbut mezgat, neriat, kuriat  smile.gif

Su svarkelio rastu pas mane jau viskas ok  thumbup.gif 

Megaites, pasiuziurejau auksarankej Maxi siuliuku, medvilniniu, bet jie ploni labai ? nert suknele pvz vasarai reikia po du det?

tikrai po du nereikia. aš vakar kaip tik pabaigiau suknelę iš vieno nėriau labai gražiai gaunasi ir tikrai smagiai neriasi. tik aš nėriau 1,5 vąšeliu o reikėtų 1,25 ar 1,00 vašiuko tai gražiau gautųsi
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 11, 12:19)
Sveikos mezgejos smile.gif kur dingusios visos  g.gif  turbut mezgat, neriat, kuriat  smile.gif

Su svarkelio rastu pas mane jau viskas ok  thumbup.gif 

Megaites, pasiuziurejau auksarankej Maxi siuliuku, medvilniniu, bet jie ploni labai ? nert suknele pvz vasarai reikia po du det?

Tai kad nėra jie tokie jau ploni g.gif Aš iš vieno visada neriu.
Atsakyti
Na gal man jie tik paveikslelyje ploni atrodo g.gif reiks "gyvus" paciupinet siulu parduotuvej kokioj smile.gif bet uz Vernito medvilne tai Maxi gerokai plonesni, ar man jau cia vel atrodo tik taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 11, 12:51)
Na gal man jie tik paveikslelyje ploni atrodo  g.gif  reiks "gyvus" paciupinet siulu parduotuvej kokioj smile.gif bet uz Vernito medvilne tai Maxi gerokai plonesni, ar man jau cia vel atrodo tik taip  ax.gif

Jo, uz Vernito medvilne tai be abejo plonesni. Palygint galima butu gal su Irisais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 11, 13:51)
Na gal man jie tik paveikslelyje ploni atrodo  g.gif  reiks "gyvus" paciupinet siulu parduotuvej kokioj smile.gif bet uz Vernito medvilne tai Maxi gerokai plonesni, ar man jau cia vel atrodo tik taip  ax.gif

Žiūrint kurią vernito medvilnę turi galvoje, jei iš matkelių tai gerokai plonesni, o jei iš babinų tai storesni
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 11, 13:14)
Žiūrint kurią vernito medvilnę turi galvoje, jei iš matkelių tai gerokai plonesni, o jei iš babinų tai storesni

Iš matkeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 10, 18:53)
Sveikute smile.gif na man jau lyg irgi puse bedos gaunas, nelabai plateja, padidinau intervalus irgi smile.gif o man kvadraciukus sukabint labai gerai sekas, as kiekviena nuo viduriuko pradedu, neriu aplink, ir desines apatini kampuka sukabinu su pries tai nerto kvadraciuko apatiniu kairiu kapuciu, jei tai ne pirma jau eile, dar prikabinu ir apatines eiles kvadraciuku kampucius, tada dar nuneriu kvadraciuko desini sona, virsutini desini kamputi kabinu prie pries tai nerto kvadraciuko virsutinio kairio kampucio ir tada nutraukiu siula ir nuo pradziu smile.gif vajei kaip nemoku pasakot, bet gal bus biski aiskiau irgi  ax.gif

As tik vakar apsiziurejau, kad tikriausiai ne taip kvadraciukus busiu nunerusi. Pagal ta schemute supratau, kad ten tik viena eile stulpeliu su 2 uzmetimais, o is pavyzdziu matosi, kad lyg ir 2 eiles stulpeliu su vienu uzmetimu. g.gif O kaip tu nerei? O kaip tu nuneri kvadraciuko sona, jei kiekviena reikia pradeti nuo vidurio? Jau man isvis cia tamsus miskas darosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 04 11, 16:46)
As tik vakar apsiziurejau, kad tikriausiai ne taip kvadraciukus busiu nunerusi. Pagal ta schemute supratau, kad ten tik viena eile stulpeliu su 2 uzmetimais, o is pavyzdziu matosi, kad lyg ir 2 eiles stulpeliu su vienu uzmetimu.  g.gif  O kaip tu nerei? O kaip tu nuneri kvadraciuko sona, jei kiekviena reikia pradeti nuo vidurio? Jau man isvis cia tamsus miskas darosi.  biggrin.gif

Aš taip pat neriu kvadračiukinį nertinį, tai naudoju šitą schemą.
user posted image
Nuneriu 10 pynelės kilpų, po to 28 žemus stulpelius, pakylu 3 pynelės kilpom ir neriu kas 7 stulpelius su vienu užmetimu po 3 pynelės kilpas, o kaip neriant susjungti jau parašė biggrin.gif . Tikiuosi padės ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 04 11, 16:46)
As tik vakar apsiziurejau, kad tikriausiai ne taip kvadraciukus busiu nunerusi. Pagal ta schemute supratau, kad ten tik viena eile stulpeliu su 2 uzmetimais, o is pavyzdziu matosi, kad lyg ir 2 eiles stulpeliu su vienu uzmetimu.  g.gif  O kaip tu nerei? O kaip tu nuneri kvadraciuko sona, jei kiekviena reikia pradeti nuo vidurio? Jau man isvis cia tamsus miskas darosi.  biggrin.gif

As neriau viena eile stulpeliu su dviem uzmetimais, septyni stulpeliai - 4 pynutes akys. O ta krasteli nuneri kai jau apatini buni prikabinusi, nesunku visai, tik kai jau daug tu kvadraciuku, biski sunkus nerinys pasidaro, biski gal sunkiau, bet iveikiama smile.gif svarbiausia niekur siust ju nereikia paskui, eigoj susikabina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 11, 15:01)
As neriau viena eile stulpeliu su dviem uzmetimais, septyni stulpeliai - 4 pynutes akys. O ta krasteli nuneri kai jau apatini buni prikabinusi, nesunku visai, tik kai jau daug tu kvadraciuku, biski sunkus nerinys pasidaro, biski gal sunkiau, bet iveikiama smile.gif svarbiausia niekur siust ju nereikia paskui, eigoj susikabina  thumbup.gif

Aciu, nuraminai, o jau galvojau, kad reikes vel is naujo. As irgi taip neriau tuos kvadraciukus, mazuciai, bet graziai ziurisi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 10, 12:43)
As buvau nunerusi koki 10 cm, maniau irgi pradzioj gal man vaidenas, bet jis tikrai isplatejo sad.gif na siandien meginsiu vel smile.gif White, o tu kuriuo pagrindiniu rastu nerei? As turiu bent keleta pavyzduku. Gal galetumei mazdaug parasyti smile.gif Aciu  4u.gif  ax.gif

As pagal sita schemute neriau:
user posted image
Bet kaip supratau, jau viskas tvarkoj ir problema isspresta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 04 11, 18:08)
As pagal sita schemute neriau:
user posted image
Bet kaip supratau, jau viskas tvarkoj ir problema isspresta  smile.gif

Dekui uz pagalba smile.gif as truputi pagal kitokia schemute neriu, pirma karta buvau per daug privariusi tu stulpeliu pirmoj eilej, uztai ir bangavo smile.gif man beliko jau tik rankoves thumbup.gif Gero savaitgalio visoms smile.gif
Atsakyti