QUOTE(divuke @ 2008 04 10, 18:52)
Sveikutes! As irgi kaip tik pradejau kvadratukini, tik ne sau, o dukrytei, sau pakol kas nesiryzau. Man irgi pagrindinis rastas is pradziu platejo, po to isardziau ir neriau is naujo. Toj eilutej, kur yra 3 stulpeliai su uzmetimu ir 3 pyneles kilpos, stulpelius kabinau ne i kas trecia , o i kas ketvirta kilpa, ir gavosi viskas gerai. Gal pravers mano menka patirtis.
Bet man nesigauna su tu kvadraciuku sujungimu niekaip, vakar visa vakara praleidau ir ne is vietos. Jau galvoju apie galimybe pakeisti kitu rastu. Gal turit kokiu ideju? Atrodo visai nesunku, o nesigauna.
Sveikute
na man jau lyg irgi puse bedos gaunas, nelabai plateja, padidinau intervalus irgi
o man kvadraciukus sukabint labai gerai sekas, as kiekviena nuo viduriuko pradedu, neriu aplink, ir desines apatini kampuka sukabinu su pries tai nerto kvadraciuko apatiniu kairiu kapuciu, jei tai ne pirma jau eile, dar prikabinu ir apatines eiles kvadraciuku kampucius, tada dar nuneriu kvadraciuko desini sona, virsutini desini kamputi kabinu prie pries tai nerto kvadraciuko virsutinio kairio kampucio ir tada nutraukiu siula ir nuo pradziu
vajei kaip nemoku pasakot, bet gal bus biski aiskiau irgi