Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(angulyte @ 2008 04 09, 11:28)
Va va, Ingriduska, aš irgi tik giriu visas ir seilę varvinu - nu niekaip neateina eilė - tai vienam vaikui megztuko, tai kitam, dar kas nors prisiprašo ir...  verysad.gif  Na bet aš ruošiuosi ruošiuosi.... gal susikaupsiu ir sukurpsiu kokį daiktą sau  mirksiukas.gif  Šiaip siuliukus tau jau nusipirkau.  mirksiukas.gif  Galėsim viena kitą palaikyt. Tik pirma turiu užbaigt pradėtą projektėlį  doh.gif

Kaip smagu, kad aš neviena, aš tik nerimauju, kad tiem projekteliam galo nei pas tave, nei pas mane nera:)) Nu bet turi išausti paltuko-megztuko diena:)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2008 04 09, 13:52)
sveikos, pasigirsiu ir as savo paskutiniu darbeliu
http://picasaweb.goo...194650694403074

Labai grazu!! O jau rasto sudetingumas!! smile.gif tikrai tvarkingai ir dailiai atlikta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 04 06, 19:54)
Pasirodysiu ir aš su savo tiktai šiandieną baigtu megztinuku  flirt.gif

user posted image

Pagyrimo zodis, diudui! Nors jau isgirtas, bet nutylet negaliu... Puikus rankdarbis thumbup.gif
Atsakyti
Gal galetumet paaiskinti kaip megzti virsutine mezgino dali( apykakle, rankoves)? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mezgejos sad.gif esu labai labai liudna sad.gif sad.gif sad.gif

mezgu ta kvadratuku svarkeli, su kvadratukais viskas ok, o va su pagrindiniu rastu verysad.gif jis man plateja, net labai sad.gif kazin ka darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 10, 10:57)

mezgu ta kvadratuku svarkeli, su kvadratukais viskas ok, o va su pagrindiniu rastu  verysad.gif jis man plateja, net labai sad.gif kazin ka darau ne taip?  g.gif

Beladona aš tau nepatarsiu, nes kvadračiukai man mistika:) Brt noriu tau palinkėti stiprybės, sėkmės, kitaip tariant už rankos palaikyti:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 10, 11:44)
Beladona aš tau nepatarsiu, nes kvadračiukai man mistika:) Brt noriu tau palinkėti stiprybės, sėkmės, kitaip tariant už rankos palaikyti:)

Sveikute drinks_cheers.gif dekui uz palaikyma, vistiek as ji iveiksiu smile.gif sedziu darbe, ziuriu i skaicius, o pries akis mano nerinys stovi biggrin.gif vakar supykus isardziau nemazai, reiks siandien el megint, gal as ten apnerdama tu stulpeliu mazuma pridauginau, uztai ir plecias tas rastas man g.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 10, 10:57)

mezgu ta kvadratuku svarkeli, su kvadratukais viskas ok, o va su pagrindiniu rastu  verysad.gif jis man plateja, net labai sad.gif kazin ka darau ne taip?  g.gif

As ir neriau kvadraciukus, bet pagrindinis rastas man neplatejo. Niu gal siek tiek pradzioj, bet panerus ilgesni, to ppraplatejimo nebuvo g.gif O kiek jau nunerei pagrindinio rasto? Manau, kad nunerus koki 10 cm matysis, ar plateja, ar vis delto normalizuojasi. Sekmes. Gal kitos mergaites buvo dar su situo susidure?
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 04 10, 12:02)
As ir neriau kvadraciukus, bet pagrindinis rastas man neplatejo. Niu gal siek tiek pradzioj, bet panerus ilgesni, to ppraplatejimo nebuvo  g.gif O kiek jau nunerei pagrindinio rasto? Manau, kad nunerus koki 10 cm matysis, ar plateja, ar vis delto normalizuojasi. Sekmes. Gal kitos mergaites buvo dar su situo susidure?

As buvau nunerusi koki 10 cm, maniau irgi pradzioj gal man vaidenas, bet jis tikrai isplatejo sad.gif na siandien meginsiu vel smile.gif White, o tu kuriuo pagrindiniu rastu nerei? As turiu bent keleta pavyzduku. Gal galetumei mazdaug parasyti smile.gif Aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 10, 10:43)
As buvau nunerusi koki 10 cm, maniau irgi pradzioj gal man vaidenas, bet jis tikrai isplatejo sad.gif na siandien meginsiu vel smile.gif White, o tu kuriuo pagrindiniu rastu nerei? As turiu bent keleta pavyzduku. Gal galetumei mazdaug parasyti smile.gif Aciu  4u.gif  ax.gif

Sveikutes! As irgi kaip tik pradejau kvadratukini, tik ne sau, o dukrytei, sau pakol kas nesiryzau. Man irgi pagrindinis rastas is pradziu platejo, po to isardziau ir neriau is naujo. Toj eilutej, kur yra 3 stulpeliai su uzmetimu ir 3 pyneles kilpos, stulpelius kabinau ne i kas trecia , o i kas ketvirta kilpa, ir gavosi viskas gerai. Gal pravers mano menka patirtis. smile.gif Bet man nesigauna su tu kvadraciuku sujungimu niekaip, vakar visa vakara praleidau ir ne is vietos. Jau galvoju apie galimybe pakeisti kitu rastu. Gal turit kokiu ideju? Atrodo visai nesunku, o nesigauna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 04 10, 18:52)
Sveikutes! As irgi kaip tik pradejau kvadratukini, tik ne sau, o dukrytei, sau pakol kas nesiryzau. Man irgi pagrindinis rastas is pradziu platejo, po to isardziau ir neriau is naujo. Toj eilutej, kur yra 3 stulpeliai su uzmetimu ir 3 pyneles kilpos, stulpelius kabinau ne i kas trecia , o i kas ketvirta kilpa, ir gavosi viskas gerai. Gal pravers mano menka patirtis. smile.gif  Bet man nesigauna su tu kvadraciuku sujungimu niekaip, vakar visa vakara praleidau ir ne is vietos. Jau galvoju apie galimybe pakeisti kitu rastu. Gal turit kokiu ideju? Atrodo visai nesunku, o nesigauna. g.gif

Sveikute smile.gif na man jau lyg irgi puse bedos gaunas, nelabai plateja, padidinau intervalus irgi smile.gif o man kvadraciukus sukabint labai gerai sekas, as kiekviena nuo viduriuko pradedu, neriu aplink, ir desines apatini kampuka sukabinu su pries tai nerto kvadraciuko apatiniu kairiu kapuciu, jei tai ne pirma jau eile, dar prikabinu ir apatines eiles kvadraciuku kampucius, tada dar nuneriu kvadraciuko desini sona, virsutini desini kamputi kabinu prie pries tai nerto kvadraciuko virsutinio kairio kampucio ir tada nutraukiu siula ir nuo pradziu smile.gif vajei kaip nemoku pasakot, bet gal bus biski aiskiau irgi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejos smile.gif kur dingusios visos g.gif turbut mezgat, neriat, kuriat smile.gif

Su svarkelio rastu pas mane jau viskas ok thumbup.gif

Megaites, pasiuziurejau auksarankej Maxi siuliuku, medvilniniu, bet jie ploni labai ? nert suknele pvz vasarai reikia po du det?
Atsakyti