Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(diudas @ 2008 04 06, 21:54)
Pasirodysiu ir aš su savo tiktai šiandieną baigtu megztinuku  flirt.gif

user posted image

o kaip cia tas kakliukas padarytas? laabai dailiai ir idomiai. as irgi noreciau sitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 04 07, 11:07)
o kaip cia tas kakliukas padarytas? laabai dailiai ir idomiai. as irgi noreciau sitaip  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi prikišus nosį žiūrėjau, kaip čia išmegsta ta iškirptė. Įdomiai atrodo. Labai kruopčiai padaryta.
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 04 06, 20:54)
Pasirodysiu ir aš su savo tiktai šiandieną baigtu megztinuku  flirt.gif

user posted image

Prisidedu prie visų pagyrimų - tikrai labai lygus mezgimas, kaklo idėją "skolinsiuos", blush2.gif spalva super thumbup.gif Aš irgi Vernitukus labai mėgstu drinks_cheers.gif ax.gif Šaunus megztukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 04 07, 11:13)
drinks_cheers.gif  Aš irgi prikišus nosį žiūrėjau, kaip čia išmegsta ta iškirptė. Įdomiai atrodo. Labai kruopčiai padaryta.

drinks_cheers.gif Ir aš visom keturiom pritariu - labai dailus megztukas, o kaklo iškirptė labai įdomi ir originali thumbup.gif
Atsakyti
diudas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visoms labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai darbai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2008 04 08, 08:08)
Mano paskutiniai darbai
user posted image
user posted image

Sijonas jau pagirtas, sijonų temikėje,o dėl palaidinės - lenkiu galvą, nes jei mano akis nemeluoja ji iš atskirų detaliu, o tai mano nuomone titaniškas darbas.
Labai daili, spalva man patinka, o ir bendras vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 08, 07:35)
Sijonas jau pagirtas, sijonų temikėje,o dėl palaidinės - lenkiu galvą, nes jei mano akis nemeluoja ji iš atskirų detaliu, o tai mano nuomone titaniškas darbas.
Labai daili, spalva man patinka, o ir bendras vaizdelis thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastiski darbai

o kai neria is dalelyciu tai man irgi cia kazkas is fantastikos srities thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 08, 09:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  fantastiski darbai

o kai neria is dalelyciu tai man irgi cia kazkas is fantastikos srities  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lusasita ką dabar mezgi?
Dovyda žinau - baltas grožis, suknužėsmile.gif
Viliuteee - kokį šedevrą tu kuri?
Arual ar dar mezgi??? Kur tu?
Ir visos kitos, kur jūs mezgėjos, ar pavasario gražūs orai, šilumą "atmušo" norą megzti/nerti. Taigi merginos, reikes paltus nusimesti ir visus savo žiemos triūsus parodyti:)))
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 08, 09:19)
o kai neria is dalelyciu tai man irgi cia kazkas is fantastikos srities  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jo, dalelytems as irgi kazkaip dar nepribrendau.. blush2.gif labai grazu, laimike!! 4u.gif
Ingriduska, o ka pati narplioji? ax.gif As mezgu vasarine bliuskute is bambukiniu siulu. storoki, bet jau svelnumas wub.gif prisilietus atrodo kad lieti ora. tai apsirengus net nejausiu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 08 balandžio 2008 - 09:41
QUOTE(eya @ 2008 04 08, 10:39)
Jo, dalelytems as irgi kazkaip dar nepribrendau.. blush2.gif  labai grazu, laimike!! 4u.gif
Ingriduska, o ka pati narplioji? ax.gif  As mezgu vasarine bliuskute is bambukiniu siulu. storoki, bet jau svelnumas wub.gif  prisilietus atrodo kad lieti ora. tai apsirengus net nejausiu lotuliukas.gif  biggrin.gif

Aš gi prisipirkau iš "IKI" princesinių siūlų ir lengvai juos įsimylėjau. Numezgiau violetinį megztinį, margą ir dabar varau pilką, kurio apdaila bus nusižiūrėta ir padaryta iš rausvai -violetinių.T.y apačia ,rankogaliai apneryi ta spalva.Nugara jau turiu, priekio iki pažastų.
O dar laukia ir tikrai labai reikia iš tų plonų Kid mocheros siūlų megztinio, bet niekaip nepavyksta, tai vis pamezgu ir ardau:)
O dar prisižiūrėjau čia iš visokų Maxiukų grožių, tai ........
Atsakyti