Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(meskute231 @ 2008 04 05, 15:49)
jei klausi apie babinas tai iš dviejų

aga, apie babininius, jau noriu ju blush2.gif
Atsakyti
cia siunciu savaip aprasyta tunikos schema kam reikejo baltos is mano kolekcijos

http://jolitasa.spaces.live.com/photos/cns...CBA95!1015/

tik as patarciau platinti maziau nes man per plati apacia gavosi nors ir imiau pati maziausia dydi siaip kai is originalo gal ir normaliai gaunasi nes apacioj ir ties rankovem dar turi buti karbatkos siaip as ju nedariau jei daryciau is naujo tai is vis deciau tiek akiu kiek gaunasi jau sumezgus neplatinciau visai tada butu normalu jauciu jei nepatingesiu permegsiu kai kada

sekmes mezgant
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 05, 17:59)
aga, apie babininius, jau noriu ju blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 04 06, 13:51)
cia siunciu savaip aprasyta tunikos schema kam reikejo baltos is mano kolekcijos

http://jolitasa.spaces.live.com/photos/cns...CBA95!1015/

tik as patarciau platinti maziau nes man per plati apacia gavosi nors ir imiau pati maziausia dydi siaip kai is originalo gal ir normaliai gaunasi nes apacioj ir ties rankovem dar turi buti karbatkos siaip as ju nedariau jei daryciau is naujo tai is vis deciau tiek akiu kiek gaunasi jau sumezgus neplatinciau visai tada butu normalu jauciu jei nepatingesiu permegsiu kai kada

sekmes mezgant

Aciu,bandysiu studijuot parasyma biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo tiktai šiandieną baigtu megztinuku flirt.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 04 06, 20:54)
Pasirodysiu ir aš su savo tiktai šiandieną baigtu megztinuku  flirt.gif

user posted image

Grazu thumbup.gif Man kaklas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
diudas, laabai grazus megztukas thumbup.gif
Atsakyti
labai gražutis,ir kalas ir rankovės,mezgėjėlė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif megztukas 4u.gif
Atsakyti

Tikrai labai idomiai kakliukas padarytas thumbup.gif drinks_cheers.gif Ir akys tokios lygios, atrodo lyg masina megzta butu thumbup.gif 4u.gif kokie siuliukai?
Atsakyti
Visoms dėkoju aciuks.gif už gražius žodelius, malonu, kad ir jums patiko mirksiukas.gif

QUOTE(eya @ 2008 04 06, 23:24)
Tikrai labai idomiai kakliukas padarytas thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Ir akys tokios lygios, atrodo lyg masina megzta butu thumbup.gif  4u.gif  kokie siuliukai?

Siūliukai Vernito 50% medvilnės ir 50% akrilo.
Atsakyti

user posted image

Kartojosi, labai dailu, gražu, kakalas super, spalva prabangi, atrodo be priekaištų. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti