Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Viliuteee -įdomi,nematyta ir universali suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 04, 15:02)
drinks_cheers.gif aš irgi iš tokių dabar suknutę neriu, tik spalvytė kita
va šita
user posted image

as auksarankej situos irgi vis ziuriu. O kiek suknelei ju reikia???
Atsakyti
keturių turėtų užtekti,aš pilkajam beveik keturis sumezgiau,bet čia dydis ne tavo ,tai tau suknelei pilnai tiek pakaks
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 04, 17:51)
keturių turėtų užtekti,aš pilkajam beveik keturis sumezgiau,bet čia dydis ne tavo ,tai tau suknelei pilnai tiek pakaks

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 04, 17:24)
as auksarankej situos irgi vis ziuriu. O kiek suknelei ju reikia???

Aš irgi vis tokius pažiūriu. Bet ir taip jau siūlų namie krūva.O mazgis neleidžia man užsiimt, kai nemiega.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 04, 09:44)
rodau dar vieną savo ką tik baigtą darbelį,tik mano manekenui jis vėl per didelis.puikiai šitas modeliukas tiktų ir nėštukėms,
user posted image

Puošnus ir dailus rubelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 04, 19:51)

drinks_cheers.gif ot sutapimas aš keturis nežinodama ir pačiupau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik va suknelė sukeičiama bus tai manau kad reiks dar vieno. bus ne ant manęs o pardavimui
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 05, 08:51)
drinks_cheers.gif ot sutapimas aš keturis nežinodama ir pačiupau.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik va suknelė sukeičiama bus tai manau kad reiks dar vieno. bus ne ant manęs o pardavimui

o suknele neri vaseliu ar mezgi ?
Atsakyti
kaip jūs taip mokate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 05, 13:13)
o suknele neri vaseliu ar mezgi ?

neriu vašeliu, bet šitas bolero siūliukas tai nelabai smagiai neriasi. vąšelis vis užsikabina už viskozės siūlelio ir atsipašo, todėl reikia labai atsargiai užkabinus siūlą ištraukti.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 05, 14:38)
neriu vašeliu, bet šitas bolero siūliukas tai nelabai smagiai neriasi. vąšelis vis užsikabina už viskozės siūlelio ir atsipašo, todėl reikia labai atsargiai užkabinus siūlą ištraukti.

o kai neri is vernitinuku tai 3 siulelius dedi ?( rasei, bet nebepamenu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 05, 17:26)
o kai neri is vernitinuku tai 3 siulelius dedi ?( rasei, bet nebepamenu)  blush2.gif

jei klausi apie babinas tai iš dviejų
Atsakyti