Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Liolke,labai saunus ir grazus darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai patiko pirma balta tunika,gal yra kokia schemute ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
paskutinis rezginys-JUSU teismui blush2.gif
Papildyta:
user posted image
is priekio
Atsakyti
del tos tunikos kazkur maciau internete bent jau pavyzdi tai is phildar del aprasymo tai as tiesiogiai is zurnalo kai ka persirasiau tik man kad ir maziausia dydi emiau apacia per plati reikes imt dar maziau akiu kai netingesiu persimegsiu pabandysiu paieskot jei ne galesiu perkelt is savo uzrasu tai ka pati persirasiau is prancuzisko zurnalo nes buvau gavusi trumpam kai megzdavau klientems prancuzijoje tai duodavo ir zurnala tai kas patikdavo tai persirasydavau ir sau tai veliau kada ikelsiu savo jau versta aprasyma
Atsakyti
Ristina,idomiai ir dailiai atrodo thumbup.gif Sita modeliuka ir as turiu savo"noru"sarase ax.gif

Liolke,labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
na ir grozybiu pridejot , mergikes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
rodau dar vieną savo ką tik baigtą darbelį,tik mano manekenui jis vėl per didelis.puikiai šitas modeliukas tiktų ir nėštukėms,

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 04, 09:44)
rodau dar vieną savo ką tik baigtą darbelį,tik mano manekenui jis vėl per didelis.puikiai šitas modeliukas tiktų ir nėštukėms,
user posted image

Kitoooks, labai šaunus, o kokie siūlai?
Atsakyti
siūlai tokie

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 04, 10:44)
siūlai tokie

user posted image

Labai gražiai krenta, o ir modelis tikrai universalus. Šaunuoliukas:)
Atsakyti
QUOTE(Moteriške @ 2008 04 03, 14:26)
Labai gražu.O gal gali papasakot schemute?  4u.gif

Kad jokios schemutes nenaudojau 4u.gif truputi nuoapacios paliemenavau ir rankoves placias dariau 4u.gif
Papildyta:
Ristina, labai idomus darbelis 4u.gif thumbup.gif

Viliuteee, jau pagyriau tavo temukeje thumbup.gif kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 04, 11:44)
siūlai tokie

user posted image

drinks_cheers.gif aš irgi iš tokių dabar suknutę neriu, tik spalvytė kita
va šita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 04, 11:37)
Labai gražiai krenta, o ir modelis tikrai universalus. Šaunuoliukas:)

na taip siūliukai tie labai puikūs,krentantys,o modeliukas labai geras tom ,kurios dar nespėjo nereikalingų kilogramų atsikratyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 04, 16:02)
drinks_cheers.gif aš irgi iš tokių dabar suknutę neriu, tik spalvytė kita
va šita
user posted image

o tai sutapimas,ir aš suknelei tokios pat spalvos nusipirkau,pabandžiau,man jie ir su mašina labai gražiai mezgasi
Atsakyti