Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Labas rytas mezgejos smile.gif

saunuoles jus, kiek graziu darbeliu smile.gif thumbup.gif as tai su kvadraciuku svarkeliu darbuojos, siandien ryte vaziuodama i darba kazkaip pamasciau, kad gal butu neblogai "susirgt", pasedet namie ir baigt svarkeli biggrin.gif matyt man jau mezgeju liga progresuot pradeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 03, 08:12)
Labas rytas mezgejos smile.gif

saunuoles jus, kiek graziu darbeliu smile.gif  thumbup.gif  as tai su kvadraciuku svarkeliu darbuojos, siandien ryte vaziuodama i darba kazkaip pamasciau, kad gal butu neblogai "susirgt", pasedet namie ir baigt svarkeli  biggrin.gif  matyt man jau mezgeju liga progresuot pradeda  4u.gif

Jo visi požymiai tai rodo, liga progresuoja ie apima vis daugiau tavo smegenėliųsmile.gif
Kaip aš norėčiau "pasirgti" ir pasidžiaugti mezgimu į valias:)
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 04 02, 19:37)
sveikutes visos idedu savo darbeliu puslapiuka kol kas tiek bus daugiau ateity

http://www.freewebs....a/knittings.htm

blink.gif blink.gif eina sau kokie groziai thumbup.gif thumbup.gif visu noriu ir as wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 04 02, 18:58)
Norali, Vilutee, Lusasita, Ingriduska ir kitos,kurių per daugybę nepaminėjau, nuostabūs visų darbeliai  wub.gif  thumbup.gif  porą dienų neskaičiau forumo, o jūs tiek primezgusios  doh.gif  bigsmile.gif  4u.gif
Man ypač ta juoda suknelė, kur mašina megzta  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Žuviuk, sveikinu su mažyliu  2.gif  wub.gif daug sveikatos mamai ir mažyliui oro_buckis.gif  dabar turėsi ne tik sau, bet ir jam megzti  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

aciu visoms dar karteli uz sveikinimus 4u.gif
o su mezgimu tai thumbup.gif drinks_cheers.gif kad tik mazius leistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 04 03, 00:58)
kam nerodo galiu duoti kita adresa ten turetu rodyti nes padarius visiems vartotojams

http://jolitasa.spaces.live.com/photos/cns...8CBA95!977/

Nuostabu thumbup.gif . Visi labai kruopštūs ir išskirtiniai . Nu labai gražu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 04 02, 23:50)
Viliuteee,svarkelis oho thumbup.gif toks stilingas wub.gif Ir klostes ir gelytes ,graziai suderinta  thumbup.gif Man patiko bigsmile.gif  O cia taip pati sugalvojai ax.gif

Liolke,man kazkodel nerodo tavo mezginuku.Pasikrauna ir stop verysad.gif

Ingriduska,paprastai ir dailiai 4u.gif

panašų megztuką kažkieno kolekcijoj mačiau,o kad nebūtų kopija,gėlyčių pridėjau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Grožybių čia nerealiu thumbup.gif Pati ir kažkiek rakalioju rolleyes.gif Tik reikia patarimo,kaip kokybiškai ir gražiai išlaidyt rankoves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 03, 12:05)
panašų megztuką kažkieno kolekcijoj mačiau,o kad nebūtų kopija,gėlyčių pridėjau ax.gif

Žinok ne veltui tave su Piekautaite sulygino, nu tikrai man tas švarkelis toks, kad trūksta žodžių. Superinis skonis.
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 30, 21:58)
user posted image

Labai gražu.O gal gali papasakot schemute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 03, 14:09)
Žinok ne veltui tave su Piekautaite sulygino, nu tikrai man tas švarkelis toks, kad trūksta žodžių. Superinis skonis.

ačiū labai 4u.gif

tai bandyk megztis,tikrai labai paprasta
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 03, 13:37)
ačiū labai 4u.gif

tai bandyk megztis,tikrai labai paprasta

irnesakyk.gif aš dar savo nebaigiau nerti iš SuperGigante, o jau nusipirkau siūlus kvadratėliams, o dar tarpuose rūbeliai lėlėms blush2.gif

Šiaip tai man toks švarkelis nu nerealaus grožio, bet talija tam netinkama, deja cray.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 02, 19:50)

labai idomus megztukas thumbup.gif
Atsakyti