Zuviuk , ir as prisidedu prie nuosirdziausiu sveikinimu toks grazus metu laikas gimimui
o as zinokit, tapau ligone nuo sito forumo (tiksliau, visu mezgimo ir nerimo forumu) vietoj to, kad eiciau ir megzciau, tai sedziu prie kompo, i jusu darbelius seiles varvinu ir savo darbeliu eile kuriu. tik kaip gi as judesiu i prieki, jei beveik puse mano laisvalaikio suryja jusu grozybiu stebejimas ir aikciojimas nuo jusu tempu
aciu visoms uz sveikinimus
na istojus i anonimini mezgeju kluba kitaip ir buti negali nu gi zinokit jau grizusi namo dar be sveikateles budama antra diena paemiau virbalus i rankas - gavosi tik 2 eilutes, bet taip lengva ant dusios liko
QUOTE(neringata @ 2008 04 01, 15:56)
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI sulaukus tokio stebuklo! Sveikatytės jums abiems ir gražių dienelių! Va čia tai tikra mūsiškė - leliukui dar tik savaitėlė, o ji jau apie rankdarbius galvoja
na istojus i anonimini mezgeju kluba kitaip ir buti negali nu gi zinokit jau grizusi namo dar be sveikateles budama antra diena paemiau virbalus i rankas - gavosi tik 2 eilutes, bet taip lengva ant dusios liko
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 01, 11:27)
vienas paskutiniuju
Man tai vis klausimas kyla...Tu gal nemiegi niekad, kad tiek spėji primegzti
Gražūs visų darbeliai
Visu pirma Visoms labas,
uzejus siandien i sia temute istiko lengvas sokas nuo tiek daug naujienu
Žuviuk, nuosirdziausi sveikinimai ,aukit sveiki ir gražus
Lusasita,gražus darbeliai ,jau laukiau ko nors naujo ir še tau net du megztukai,šaunuolė
Viliuteee, suknute super tikra elegancija
Norali,kruoštumas neapsakomas visu darbeliu,gražu
Jusda ,dailus ir tavo darbelis matosi gerai Pati baigiau pora panašiu bolerušku ,tik neprisiruošiu nufotkint
uzejus siandien i sia temute istiko lengvas sokas nuo tiek daug naujienu
Žuviuk, nuosirdziausi sveikinimai ,aukit sveiki ir gražus
Lusasita,gražus darbeliai ,jau laukiau ko nors naujo ir še tau net du megztukai,šaunuolė
Viliuteee, suknute super tikra elegancija
Norali,kruoštumas neapsakomas visu darbeliu,gražu
Jusda ,dailus ir tavo darbelis matosi gerai Pati baigiau pora panašiu bolerušku ,tik neprisiruošiu nufotkint
Janike1,
QUOTE(norali @ 2008 04 01, 12:18)
labai gražiai atrodo gal galima būtų schemą?
Lusasita, norali, krupštūs ir gražūs kūriniai. Kada Jūs spėjate?...
Žuviuk sveikinimai sulaukus sūnelio
Žuviuk sveikinimai sulaukus sūnelio
QUOTE(janike1 @ 2008 04 01, 20:30)
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 02, 07:23)
norali,jusda,janike1 dėkoju už pagyrimus mano suknelei,o dabar rodau savo švarkelį pavasariui,savo temelėj jau rodžiau,toms,kas buvo užsukusios ,pasikartoju
Šaunumėlis .
Ir suknutė . regis paprasta, bet kaip tie apnėrimai papuošia .
norali baltas paltukas .
jusdos bolero . Jau jei turi galimybę, tai perfotografuok , kad iš arčiau apžiūrėt galėtume ?
Mergikės, jūsų darbai - geriausias įkvėpimas, norisi tik megzti, nerti ir vėl......... megzti ir nerti.........
Viliuteee, svarkelis tavo nepakartojamas
Asarele, aciuuuu
Asarele, aciuuuu
Viliuteee,
Man visada patiko Piekautaitė, jos darbai tookie, net nežinau romantiškai, stilingai moteriški.Vat ir tavo Viliuteee,rūbai man priklauso tai pačiai kategorijai.Praktiškai visi jie man seksualiai, romantiškai moteriški.Tokie rafinuoti, su švelnumu:) Labai mielas stilius, ir tas stilius eina per visus darbelius.Šaunuole tu esi:0 Tikrai šaunuolė.
O dabar techniniai klausimai:
Ar čia mašina mezgei?
Kokie siūliukai? nes jau 2 kar pradėjau megzti ale švarkelį, bet nelaiko formos. Ar ne tie siūlai, ar mezgimo raštas, laisvumas netinka?
Man visada patiko Piekautaitė, jos darbai tookie, net nežinau romantiškai, stilingai moteriški.Vat ir tavo Viliuteee,rūbai man priklauso tai pačiai kategorijai.Praktiškai visi jie man seksualiai, romantiškai moteriški.Tokie rafinuoti, su švelnumu:) Labai mielas stilius, ir tas stilius eina per visus darbelius.Šaunuole tu esi:0 Tikrai šaunuolė.
O dabar techniniai klausimai:
Ar čia mašina mezgei?
Kokie siūliukai? nes jau 2 kar pradėjau megzti ale švarkelį, bet nelaiko formos. Ar ne tie siūlai, ar mezgimo raštas, laisvumas netinka?