Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(norali @ 2008 04 01, 13:18)
kadangi uz lango pavasaris 4u.gif ikelsiu dar viena darbeli  4u.gif 

user posted image

labai labai gražus vasariškas paltukas ir toks dailus ,ir taip kruopščiai padaryta,kas jau senai pastebėta ir tau labai būdinga.

o čia mano vienas iš paskutinių darbelių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 14:23)
labai labai gražus vasariškas paltukas ir toks dailus ,ir taip kruopščiai padaryta,kas jau senai pastebėta ir tau labai būdinga.

o čia mano vienas iš paskutinių darbelių
user posted image

Aciux, Viliuteee 4u.gif labai malonu is tokios rankdarbiu meistres pagyrimu ir ivertinimo susilaukt blush2.gif
o taviske suknele tai thumbup.gif , tokia elegantiska wub.gif Ar cia pagrindas masina megztas g.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 04 01, 14:27)
Aciux, Viliuteee 4u.gif labai malonu is tokios rankdarbiu meistres pagyrimu ir ivertinimo susilaukt blush2.gif
o taviske suknele tai thumbup.gif , tokia elegantiska wub.gif  Ar cia pagrindas masina megztas g.gif

taip taip,kaip ir galvoji
Atsakyti
Norali nuostabus darbukas thumbup.gif
Viliuteee kaip visada dailu ir nepriekaištinga wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na jus ir pavarot - kol as GN gulejau jus cia tokiu groziu prikelet wub.gif sunku buvo man be virbaliuku visa savaite. Labai norejosi juos i rankas paimti, bet jas visas uzemes buvo mano savaitinis grozis Matukas. wub.gif
Bet as jau po truputi atrandu nauja dienotvarke ir turiu dideliu ambiciju pasibaigti savo paltuka - juk jau beveik galima nesioti, o dar darbelio yra unsure.gif taip kad ilgai cia nelandziosiu - begu prie savo darbelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 04 01, 15:00)
Sveikutes,

na jus ir pavarot  -  kol as GN gulejau jus cia tokiu groziu prikelet wub.gif sunku buvo man be virbaliuku visa savaite. Labai norejosi juos i rankas paimti, bet jas visas uzemes buvo mano savaitinis grozis Matukas. wub.gif
Bet as jau po truputi atrandu nauja dienotvarke ir turiu dideliu ambiciju pasibaigti savo paltuka - juk jau beveik galima nesioti, o dar darbelio yra  unsure.gif  taip kad ilgai cia nelandziosiu - begu prie savo darbelio  ax.gif

Zuviuk, kaip suprantu tave reikia sveikint su Matuku g.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jusda @ 2008 04 01, 14:55)
Norali nuostabus darbukas  thumbup.gif
Viliuteee kaip visada dailu ir nepriekaištinga  wub.gif

Jusda, aciuks.gif
Atsakyti
SVEIKINU SULAUKUS DIDŽIO DŽIAUGSMELIO IR TOKIU NUOSTABIU LAIKU 4u.gif 4u.gif
SĖKMĖS JUMS KUO DIDŽIAUSIOS,TOKIE MALONŪS PRISIMINIMAI MANE UŽPLŪDO
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 04 01, 14:00)
Sveikutes,

na jus ir pavarot  -  kol as GN gulejau jus cia tokiu groziu prikelet wub.gif sunku buvo man be virbaliuku visa savaite. Labai norejosi juos i rankas paimti, bet jas visas uzemes buvo mano savaitinis grozis Matukas. wub.gif
Bet as jau po truputi atrandu nauja dienotvarke ir turiu dideliu ambiciju pasibaigti savo paltuka - juk jau beveik galima nesioti, o dar darbelio yra  unsure.gif  taip kad ilgai cia nelandziosiu - begu prie savo darbelio  ax.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi savo paskutinį nerinuką...tik gaila, kad iš arčiau nesimato.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Zuviuk, ir as prisidedu prie sveikinimu sulaukus dziaugsmelio. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI sulaukus tokio stebuklo! Sveikatytės jums abiems ir gražių dienelių! Va čia tai tikra mūsiškė - leliukui dar tik savaitėlė, o ji jau apie rankdarbius galvoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labas Zuviukas:) ,LAbas ir naujam žmogui - Matukui.Abiem gražios draugystės, kad Matukas supratingas būtų ir mamos polėkį suprastu:))))) Sveikinu Zuviuk su sūneliu:) Čia manua didžiausias nepakartojamiausias kūrynys
Atsakyti