Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Na sveikos smile.gif na saunuoles merginos thumbup.gif kaip spejat? as tai vakar kelis kvadratelius tenurakiau, taip nusivariau darbe paskui dar namie, pamokos, vakariene, kad jegu nebeliko jau vakare nerimui sad.gif Saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
na šaunuolės norali ir lusasita. man tiesiog sunku žodžiais apsakyti. man norisi savo namučius atsidaryti, bet kažko neleidžia o ir į jūsų grožius pažiūrėjus jaučiuosi niekam verta.
gal labai neužteršiu eterio savo paskutiniu darbuku. tik foto su telefonu daryta ir ne ant modelio
http://images32.fotk....jpg?1206617164
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 01, 11:11)
na šaunuolės norali ir lusasita. man tiesiog sunku žodžiais apsakyti. man norisi savo namučius atsidaryti, bet kažko neleidžia o ir į jūsų grožius pažiūrėjus jaučiuosi niekam verta.
gal labai neužteršiu eterio savo paskutiniu darbuku. tik foto su telefonu daryta ir ne ant modelio

nu tik prasom eit i savo namucius ir svecius priiminet tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 01, 12:11)

Gražuuuus, iš kokių siūlų? Labai dailiai, bent jau iš toli atrodo
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 01, 13:19)
nu tik prasom eit i savo namucius ir svecius priiminet  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
nemačiau. gėdaa
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 01, 13:22)
Gražuuuus, iš kokių siūlų?  Labai dailiai, bent jau iš toli atrodo

princesė. dar atsargų aš jos nemažai turiu. užsipirkau per akciją. bet kol kas jie miegot nuėję, palauks rudenio. dabar labai įsimylėjau MAXI ir vąšelį
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 01, 12:29)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
nemačiau. gėdaa
Papildyta:

princesė. dar atsargų aš jos nemažai turiu. užsipirkau per akciją. bet kol kas jie miegot nuėję, palauks rudenio. dabar labai įsimylėjau MAXI ir vąšelį

Iš panašių dabar baiginėju:)
Atsakyti
[size=7][quote=Irvel,2008 04 01, 11:27]
Norali, labai patiko tavo pavasariškas rūbelis. mirksiukas.gif Tą gėlytę ko gero "pasiskolinsiu". ax.gif
aciux 4u.gif "skolinkis" i sveikata lotuliukas.gif

[quote=polo,2008 04 01, 11:33]
norali,Lusasita gražiai atrodot good.gif
4u.gif dekui aciuks.gif

[quote=ingriduska,2008 04 01, 11:48]
Norali tu irgi pavarai su savo tempais. Kada spėjai, tik ką švarkiuką baigei.
Nu ryt gal ir man pavyks pasirodyti:)
man daznai buna taip, kad primezgu, prineriu ir lieka tik uzbaigti 4u.gif kol prisiruosi tai ir iseina "greiti darbeliai" lotuliukas.gif dabar suknele nunerta ir liko tik pabaigti - apdaila, pasijonis 4u.gif gal greitu laiku vel pasirodysiu, o gal uzstrigsiu lotuliukas.gif

[quote=diudas,2008 04 01, 12:01]
Norali, Lusasita, apie jūsų tempus tai neturiu ką ir bepasakyti.... Labai dailūs megztukai thumbup.gif
4u.gif aciuks.gif

[quote=meskute231,2008 04 01, 12:11]
aciuks.gif labai dailus darbelis thumbup.gif

Papildyta:
Lusasita, taviskiai kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 01 balandžio 2008 - 11:43
QUOTE(beladona @ 2008 04 01, 12:09)
Na sveikos smile.gif na saunuoles merginos  thumbup.gif  kaip spejat? as  tai vakar kelis kvadratelius tenurakiau, taip nusivariau darbe paskui dar namie, pamokos, vakariene, kad jegu nebeliko jau vakare nerimui sad.gif Saunuoles  thumbup.gif

Sveikinu tave brangioji, tu dar normali, nesergi.O va man jau liga, nes aš net po darbo neužsuku į pardę ,nes galvoju, kad užtruksiu kokią vaklandą ir gaila laiko, nes per valandą kiek numegzt galėsiu:)))
Nenoriu eiti į svečius, nenoriu kad jie ateitų, nes trukdosi mezgimas smile.gif Taip kad esi sveika, normali moteris, kuri turi sveiką požiūrįsmile.gif
Atsakyti
kadangi uz lango pavasaris 4u.gif ikelsiu dar viena darbeli 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 04 01, 12:18)
kadangi uz lango pavasaris 4u.gif ikelsiu dar viena darbeli  4u.gif 

user posted image

va cia tai groooooooozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 01, 13:22)
va cia tai groooooooozis wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 01, 12:42)
Sveikinu tave brangioji, tu dar normali, nesergi.O va man jau liga, nes aš net po darbo neužsuku į pardę ,nes galvoju, kad užtruksiu kokią vaklandą ir gaila laiko, nes per valandą kiek numegzt galėsiu:)))
Nenoriu eiti į svečius, nenoriu kad jie ateitų, nes trukdosi mezgimas smile.gif Taip kad esi sveika, normali moteris, kuri turi sveiką požiūrįsmile.gif

Na dekui smile.gif vistiek nusinersiu as ji per balandi smile.gif nors ligos progresavimo pozymiu jau pastebiu irgi pas saves doh.gif
Atsakyti