Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

[quote=Muske,2008 03 31, 18:44]
labai patiko Tavo technika, tiek paltukas, tiek sitas svarkelis thumbup.gif maciau kazkas klause, tik nemaciau atsakymo, tad sorry jei kartosiuos, bet idomu kaip sukavojat tuos kaisomu siulu galiukus?

aciuks.gif , kazkur gal ir rasiau 4u.gif galiuku stengiuosi, kad butu kuo maziau wub.gif o apsisukimu siulus suslepiu apnerdama krasta vaseliu zemu stulpeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 31, 18:55)
aciuks.gif , kazkur gal ir rasiau 4u.gif galiuku stengiuosi, kad butu kuo maziau wub.gif o apsisukimu siulus suslepiu apnerdama krasta vaseliu zemu stulpeliu 4u.gif

dekui smile.gif
dar akrta giriu, nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
na, dar idesiu viena savo pavasariska palaidinuke is vernito pusvilnes 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Norali, labai patiko tavo pavasariškas rūbelis. mirksiukas.gif Tą gėlytę ko gero "pasiskolinsiu". ax.gif
Atsakyti
vienas paskutiniuju mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
norali,Lusasita gražiai atrodot good.gif
Atsakyti
raudonuojam blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Lusasita, dar ir kaip nekrapštei nosies, šaunuolė, jau buvau bepradedanti pykti, kad nedžiugini mūsų, bet dabar pavarei.
Pasakok greitai iš kokių siūlų mėlynas-žydrasis gražuoliukas, o raudoną norisi didesniu planu pamatyti.Tiek kiek išmatau labai abu dailūs, gražūs, madingi ir jau geidžiami,noriu ir aš ypač su kapišonu:)))
Norali tu irgi pavarai su savo tempais. Kada spėjai, tik ką švarkiuką baigei.
Nu ryt gal ir man pavyks pasirodyti:)
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 01, 11:47)
Lusasita, dar ir kaip nekrapštei nosies, šaunuolė, jau buvau bepradedanti pykti, kad nedžiugini mūsų, bet dabar pavarei.
Pasakok greitai iš kokių siūlų mėlynas-žydrasis gražuoliukas, o raudoną norisi didesniu planu pamatyti.Tiek kiek išmatau labai abu dailūs, gražūs, madingi ir jau geidžiami,noriu ir aš ypač su kapišonu:)))
Norali tu irgi pavarai su savo tempais. Kada spėjai, tik ką švarkiuką baigei.
Nu ryt gal ir man pavyks pasirodyti:)

LUSASITA pasidalink prašau kapišono subtilybem, nelabai matosi, bet kiek matau tai dailiai gavosi.Pati jau seniai noriu kapišono, bet bijau, niekur nerandu aprašymų, schemų
Atsakyti
Norali, Lusasita, apie jūsų tempus tai neturiu ką ir bepasakyti.... Labai dailūs megztukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 01 balandžio 2008 - 11:01
Ingridushka, aciu mirksiukas.gif
Zydrasis grazuolis vienai labai gerai merginutei is jos siuliuku BBS pusvilne. Toki plonyciai, svelnuciai, labai malonu buvo megzt mirksiukas.gif
Raudonas is vernito akrilano ,kapisonui kaklo akis surinkau ir mezgiau : 2 geros 2 isvirkscios biski stulpeliu, tada geruoju ir kitam kraste vel stulpeliai . Ir mezgiau tokia diiiiiiidele apykakle, kol galva apdenge. tada nuleidau akis palikdama 14 akiu viduryje "skiauterei" , kuria irgi mezgiau 2g, 2 isv. iki kaktos smile.gif kazi ar aiskiai parasiau g.gif lotuliukas.gif
http://www.talpink.c...e3378896739.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 01 balandžio 2008 - 11:08
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 01, 12:01)
Ingridushka, aciu  mirksiukas.gif
Zydrasis grazuolis vienai labai gerai merginutei is jos siuliuku BBS pusvilne. Toki plonyciai, svelnuciai, labai malonu buvo megzt mirksiukas.gif
Raudonas is vernito akrilano ,kapisonui kaklo akis surinkau ir mezgiau : 2 geros 2 isvirkscios biski stulpeliu, tada geruoju ir kitam kraste vel stulpeliai . Ir mezgiau tokia diiiiiiidele apykakle, kol galva apdenge. tada nuleidau akis palikdama 14 akiu viduryje "skiauterei" , kuria irgi mezgiau 2g, 2 isv. iki kaktos  smile.gif  kazi ar aiskiai parasiau  g.gif  lotuliukas.gif

Aiškiai surašei, bet reikia bandyti pačiai. O sakyk iš arčiau neturi nufotkinusi raudonojo?
Bet tu ir šauni esi .Net žodžių neturiu, man taip smagu, kad esi:)))
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 01, 11:04)
Aiškiai surašei, bet reikia bandyti pačiai. O sakyk iš arčiau neturi nufotkinusi raudonojo?
Bet tu ir šauni esi .Net žodžių neturiu, man taip smagu, kad esi:)))

zvilgtelk aukstyn mirksiukas.gif
Atsakyti