Nu, kad rodytis, tai rodytis
Mūsų su mama bendras darbas . Dėvėsiu žinoma aš .
Mexxica labai dailutis tavo kvadračiukinis. Senai svaigstu, kad man tokio reikia, bet laiko sau niekaip nerandu .
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 03 30, 14:32)
Nu, kad rodytis, tai rodytis
Mexxica labai dailutis tavo kvadračiukinis. Senai svaigstu, kad man tokio reikia, bet laiko sau niekaip nerandu .
Ačiū Ašarėle :
Man tavo irgi labai patinka tunika/suknelė, tas raštas man labai
mačiau panašią suknelę juodą kažkuri buvo įdėjus, tai aš galvoju galvoju apie ją...
Ar daug siūlų tas raštas "suėda"?
QUOTE(zinulė @ 2008 03 30, 14:21)
Prie Bazių žiedo Lanos parduotuvėj.
O kur ta parduotuvė,gal Casa Lana
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 30, 13:42)
Ačiū Ašarėle :
mačiau panašią suknelę juodą kažkuri buvo įdėjus, tai aš galvoju galvoju apie ją...
Buvau nusipirkus du matkiukus, tačiau prireikė ir trečio, nors dar truputukas liko. O nėrėm iš tokių siūliukų:
Sudėtis: 70% Moheris 30% Akrilas
Svoris: 100 g
Metražas: 550 m
O suknutė labai labai labai .
Aišku labai ilgas metražas
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 30, 13:58)
labai ilgas metražas
Bet ir suvalgė siūliukų sakyč nemažai , nors ir metražas ilgas
QUOTE(laimike @ 2008 03 30, 12:15)
labas ,kokiu graziu pridejote sijonuku ,na jei dar turit nepamaisys akeles paganyti
http://picasaweb.goo...seniya76/xBGFYF nepatingėk įšokti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 03 30, 13:54)
Buvau nusipirkus du matkiukus, tačiau prireikė ir trečio, nors dar truputukas liko. O nėrėm iš tokių siūliukų:
tai tau daug suvalge man 1000 m nesuvalge si tunika , nesuneriau 4 kamuoliuku , o neriau is tokiu
Sudėtis: 100% akrilanas
Svoris: 50 g
Metražas: 257 m
Sveika Lusasita Kada kibsi i kvadraciukus? As jau narplioju
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 30, 16:47)
tai tau daug suvalge man 1000 m nesuvalge si tunika ,
Matai nuo nėrimo tangumo ir viso kitko priklauso. Bet rezultatas, tai mane džiugina
QUOTE(beladona @ 2008 03 30, 16:49)
Sveika Lusasita Kada kibsi i kvadraciukus? As jau narplioju
na kolkas dar darbo turiu, tai net nezinau ar isvis kibsiu, labai jau man sudetinga atrodo su tais atskirais lopiniukais bet juk niekada nesakyk niekada
O kaip tau sekasi???
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 30, 17:53)
na kolkas dar darbo turiu, tai net nezinau ar isvis kibsiu, labai jau man sudetinga atrodo su tais atskirais lopiniukais bet juk niekada nesakyk niekada
O kaip tau sekasi???
O kaip tau sekasi???
sekas visai neblogai, jau nugarai kvadratelius beveik baigiau tik kad letokai einas siaip, gal kad as senai labai benerus vaseliu, vis virbalais virbalais o kita savaite tik p odarbu galesiu narplioti, tai tikiuos kaip nors per balandzio men baigti cia toks mano planas o kaip gausis, tai nezinau nezinau