Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Nu, kad rodytis, tai rodytis lotuliukas.gif
Mūsų su mama bendras darbas 4u.gif . Dėvėsiu žinoma aš smile.gif .

user posted image

user posted image

Mexxica thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif labai dailutis tavo kvadračiukinis. Senai svaigstu, kad man tokio reikia, bet laiko sau niekaip nerandu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 03 30, 14:32)
Nu, kad rodytis, tai rodytis  lotuliukas.gif
Mūsų su mama bendras darbas  4u.gif . Dėvėsiu žinoma aš  smile.gif .

Mexxica  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif  labai dailutis tavo kvadračiukinis. Senai svaigstu, kad man tokio reikia, bet laiko sau niekaip nerandu  doh.gif .

Ačiū Ašarėle blush-anim-cl.gif: 4u.gif
Man tavo irgi labai patinka tunika/suknelė, tas raštas man labai wub.gif
mačiau panašią suknelę juodą kažkuri buvo įdėjus, tai aš galvoju galvoju apie ją... wub.gif

Ar daug siūlų tas raštas "suėda"? 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 03 30, 14:21)
Prie Bazių žiedo Lanos parduotuvėj.

O kur ta parduotuvė,gal Casa Lana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 30, 13:42)
Ačiū Ašarėle  blush-anim-cl.gif4u.gif
Man tavo irgi labai patinka tunika/suknelė, tas raštas man labai  wub.gif
mačiau panašią suknelę juodą kažkuri buvo įdėjus,  tai aš galvoju galvoju apie ją... wub.gif
Ar daug siūlų tas raštas "suėda"? 4u.gif

Buvau nusipirkus du matkiukus, tačiau prireikė ir trečio, nors dar truputukas liko. O nėrėm iš tokių siūliukų:

user posted image

Sudėtis: 70% Moheris 30% Akrilas
Svoris: 100 g
Metražas: 550 m 4u.gif

O suknutė labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 30 kovo 2008 - 13:55
Aišku g.gif 4u.gif labai ilgas metražas doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 30, 13:58)
  labai ilgas metražas  doh.gif  thumbup.gif

Bet ir suvalgė siūliukų sakyč nemažai lotuliukas.gif , nors ir metražas ilgas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2008 03 30, 12:15)
labas ,kokiu graziu pridejote sijonuku ,na jei dar turit  rolleyes.gif  nepamaisys akeles paganyti

http://picasaweb.goo...seniya76/xBGFYF nepatingėk įšokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 03 30, 13:54)
Buvau nusipirkus du matkiukus, tačiau prireikė ir trečio, nors dar truputukas liko. O nėrėm iš tokių siūliukų:

user posted image

Sudėtis: 70% Moheris 30% Akrilas
Svoris: 100 g
Metražas: 550 m  4u.gif

O suknutė labai labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

tai tau daug suvalge g.gif man 1000 m nesuvalge si tunika , nesuneriau 4 kamuoliuku , o neriau is tokiu
user posted image
Sudėtis: 100% akrilanas
Svoris: 50 g
Metražas: 257 m
Atsakyti
Sveika Lusasita smile.gif Kada kibsi i kvadraciukus? As jau narplioju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 30, 16:47)
tai tau daug suvalge  g.gif  man 1000 m nesuvalge si tunika ,

Matai nuo nėrimo tangumo ir viso kitko priklauso. Bet rezultatas, tai mane džiugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 30, 16:49)
Sveika Lusasita smile.gif Kada kibsi i kvadraciukus? As jau narplioju  thumbup.gif

na kolkas dar darbo turiu, tai net nezinau ar isvis kibsiu, labai jau man sudetinga atrodo su tais atskirais lopiniukais blush2.gif bet juk niekada nesakyk niekada lotuliukas.gif
O kaip tau sekasi???
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 30, 17:53)
na kolkas dar darbo turiu, tai net nezinau ar isvis kibsiu, labai jau man sudetinga atrodo su tais atskirais lopiniukais  blush2.gif  bet juk niekada nesakyk niekada lotuliukas.gif
O kaip tau sekasi???

sekas visai neblogai, jau nugarai kvadratelius beveik baigiau thumbup.gif tik kad letokai einas siaip, gal kad as senai labai benerus vaseliu, vis virbalais virbalais smile.gif o kita savaite tik p odarbu galesiu narplioti, tai tikiuos kaip nors per balandzio men baigti smile.gif cia toks mano planas biggrin.gif o kaip gausis, tai nezinau nezinau g.gif
Atsakyti