Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(kacumota @ 2008 03 29, 23:05)
Dailiai atrodo.As irgi toki nunerus,bet...na nezinau,man ant kito viskas graziau atrodo negu kai pati apsivelku. doh.gif Gal reiketu pasirodyt,tada,jeigu ispeiksit tai viskas bus aisku,o jeigu-o gal-pagirsit,tai ir man kitaip prades atrodyt g.gif

aisku rodykis mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 30, 00:16)
aisku rodykis  mirksiukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Gal tik tau atrodo, kad negražu. Man, kol mezgu, visada gražiau atrodo, o paskui jau mąstau, kad ne taip reikėjo daryt.
Atsakyti
kacumota
butinai pasirodyk. pasakysim savo nuomone 4u.gif

lusasita
tavo voratinklis tikrai super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 29 kovo 2008 - 23:46
QUOTE(Ligičiukas @ 2008 03 29, 23:39)
g.gif Gal galit kas atsiūsti šių nertinių shemas? Kažkas iš jūsų mezgė. g.gif
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
http://photofile.ru/.../#mainImageLink

Labai laiksiu. galiciniene@gmail.com  Ačiū.

user posted image
turiu tik tokia schema butent sios bliuskutes.

Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 29, 23:30)
Mexxica, gražus megztukas ir tinka labai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(kacumota @ 2008 03 30, 00:05)
Dailiai atrodo.As irgi toki nunerus,bet...na nezinau,man ant kito viskas graziau atrodo negu kai pati apsivelku. doh.gif Gal reiketu pasirodyt,tada,jeigu ispeiksit tai viskas bus aisku,o jeigu-o gal-pagirsit,tai ir man kitaip prades atrodyt g.gif

Žinok aš irgi turiu panašią problemą - man pats procesas mezgimo labai patinka, o kai gaunu rezultatą atrodo, kad negražiai, kad storina,ir beveik nieko nedėviu doh.gif tik tas baltas kvadračiukinis išimtis, patinka šitas wub.gif
Atsakyti
O kiek reikia MAXI siūlų kvadračiukiniai bliuskutei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 03 30, 11:02)
O kiek reikia MAXI siūlų kvadračiukiniai bliuskutei lotuliukas.gif

Aš ne iš maxi mezgiau, o truputį storesnių, tai sunaudojau apie 350 gr. rolleyes.gif geriau biski daugiau nusipirk, nes nusikarpo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 28, 09:52)
Labas rytelis visoms. Na ką - dar sijonukų...  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

labas ,kokiu graziu pridejote sijonuku ,na jei dar turit rolleyes.gif nepamaisys akeles paganyti
Atsakyti
Labas rytas mezgejeles smile.gif Na as jau irgi visa kvadratuku nerime smile.gif Tik va irgi imu mastyt, kazi kaip gausis, ar nestorins manes g.gif Mexica, tavo svarkelis super thumbup.gif mano man rodos plonesni siulai, nes kvadratukai smulkesni pas manes gaunas, mezgu is Vernito medvilnes, baltos smile.gif paskui jau eilej pusesere laukia, suknele nori kad nunerciau vasarai vacation1.gif tai as net i darba ryt nebenoriu eit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 30, 11:53)
Labas rytas mezgejeles smile.gif Na as jau irgi visa kvadratuku nerime smile.gif Tik va irgi imu mastyt, kazi kaip gausis, ar nestorins manes  g.gif Mexica, tavo svarkelis super  thumbup.gif  mano man rodos plonesni siulai, nes kvadratukai smulkesni pas manes gaunas, mezgu is Vernito medvilnes, baltos smile.gif paskui jau eilej pusesere laukia, suknele nori kad nunerciau vasarai  vacation1.gif  tai as net i darba ryt nebenoriu eit  ax.gif

Manau panašus tas siūlų storumas, aš žinau tuos Vernito, maloniai labai mezgasi wub.gif mano irgi mevilnė buvo, tik kitos firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 30, 11:12)
Aš ne iš maxi mezgiau, o truputį storesnių, tai sunaudojau apie 350 gr.  rolleyes.gif  geriau biski daugiau nusipirk, nes nusikarpo  mirksiukas.gif

Aš tris MAXI nusipirkau, bet reikės dar vieną nusipirkti. g.gif O kur Kaune yra Vernito medvilnės pirkti, reikėtų ir man ką nors nusinerti iš jos, dar nesu bandžiusi ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 03 30, 12:50)
Aš tris MAXI nusipirkau, bet reikės dar vieną nusipirkti. g.gif O kur Kaune  yra Vernito medvilnės pirkti, reikėtų ir man ką nors nusinerti iš jos, dar nesu bandžiusi ? lotuliukas.gif

Prie Bazių žiedo Lanos parduotuvėj.
Atsakyti