Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(norali @ 2008 03 02, 18:20)

nemezgu istisai as blush2.gif , bet televizoriu ziuredama tai visuomet, mano vyrai juokiasi , kam tu isijungi televizoriu vistiek neziuri lotuliukas.gif , o as sakau - as klausausi ir vienu akies krasteliu ziuriu lotuliukas.gif

Vat vat as irgi tokia pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 02, 18:20)
nemezgu istisai as blush2.gif , bet televizoriu ziuredama tai visuomet, mano vyrai juokiasi , kam tu isijungi televizoriu vistiek neziuri lotuliukas.gif , o as sakau - as klausausi ir vienu akies krasteliu ziuriu lotuliukas.gif

as irgi noreciau pagirti tave, nes darbeliais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau ipusejau apvalia lemene ax.gif , kuri yra thumbup.gif wub.gif ,kai baigsiu idesiu savo varianta ax.gif
del televizoriaus ir man tas pats doh.gif svarbu,kad fonas butu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat reikia fono lotuliukas.gif .O jei rastas nesunkus tai tv ne tik fonas, kaimyne stebisi kaip as neziuredama i mezgini irkluoju lotuliukas.gif .Bet va nerdama tai turiu isikirtus spoksot i nerini, nieko neiseina tada verysad.gif , dar reikia tobulet lotuliukas.gif .
Atsakyti
Nu ka, pasirodau ir aš blush2.gif
Megztinis is priekio
Megztinis is nugaros

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 02 kovo 2008 - 18:52
Nieko nesimato.
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 02, 19:51)
Nieko nesimato.

Aha, jau pataisiau, nuoroda imeciau.
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 02, 19:50)

koks grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik kurioj nuotraukoj tikra spalvyte g.gif nes vienoj matau melyna, o kitoj violetini 4u.gif

Papildyta:
Ciukyta aciu 4u.gif labai lauksim tavosios liemenes drinks_cheers.gif
pasirodo cia visos tokios "ligones" mezgimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 02, 19:50)

Labai grazu, Eya! 4u.gif smile.gif

Man peciu - reglanine "siule" labai patiko. smile.gif
Turbut mezgei rankoves iskarto, be susiuvimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 03 02, 20:11)
Labai grazu, Eya!  4u.gif  smile.gif

Man peciu - reglanine "siule" labai patiko.  smile.gif
Turbut mezgei rankoves iskarto, be susiuvimu?  g.gif

Aciu linole, aciu norali blush2.gif . Tikroji spalva - violetine. Keista, fotografuota abu kartus be blico, bet eme fotikas ir suimprovizavo lotuliukas.gif

Megzta viskas kaip vienas gabalas, apvaliai net rankoves, nieko siut nereikejo thumbup.gif drinks_cheers.gif . Man kaip tik, nes susiuvinet ziauriai nemegztu.. megzta nuo virsaus, tai ir reglanas lengvai isejo smile.gif
Atsakyti
Eya, labai dailus megztinukas, kruopštus darbas 4u.gif
Atsakyti

Eya, dailus ir idomus megztukas 4u.gif Niekad nemezgiau nuo virsaus ,kaip vientiso gabalo,tad butu neprosali pabandyti ax.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 02, 18:50)

Labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti