Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Lusasita sveika,
Nežinau ką ir sakyti, draugiška tu jau labai, nes matau, kad vašelis ,net "alpsta" nuo tokios saldžios draugystės.Labai gražiai, dailiia, paprastai. Figūra irgi čia puošnumo prideda:)
Atsakyti
Lusasita thumbup.gif (žiūrėk , kad MB nesupavydėtų biggrin.gif dėl tos draugystės )
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 28, 12:20)
Mexxica, nu tu man tundrai, dar kart paaiskink jeigu gali smile.gif Kiekviena kvadratuka uzbaigus ir ji prikabinus prie kito, reik nutraukt siula? ir praet nuo kito kvadratuko viduriuko ?  g.gif

jungiuosi prie tundru blondiniu blush2.gif tu vis klausk, nes ir man neaisku blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lusasita, ohoho, kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
Lusasita, nu nerealiai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 28, 13:20)
Mexxica, nu tu man tundrai, dar kart paaiskink jeigu gali smile.gif Kiekviena kvadratuka uzbaigus ir ji prikabinus prie kito, reik nutraukt siula? ir praet nuo kito kvadratuko viduriuko ?  g.gif

atsakau, nors ne manes klausi 4u.gif taip, kiekviena kvadratuka baigiant ji reikia prikabinti prie kito ir reik nutraukt siula ir pradet nuo kito kvadratuko viduriuko 4u.gif
idesiu savojo kvadratinio pavyzduka is arti, gal aiskiau bus matyt 4u.gif as ji dar pernai nusineriau 4u.gif

user posted image

Lusasita 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=norali,2008 03 28, 14:12]
atsakau, nors ne manes klausi 4u.gif taip, kiekviena kvadratuka baigiant ji reikia prikabinti prie kito ir reik nutraukt siula ir pradet nuo kito kvadratuko viduriuko 4u.gif
idesiu savojo kvadratinio pavyzduka is arti, gal aiskiau bus matyt 4u.gif as ji dar pernai nusineriau 4u.gif

Didelis dekui, dabar viskas aisku, as vis sukau galva, ar reik nutraukt siula ar yra kazkoks budas kitas ax.gif Dekui Norali, vakare kimbu i darba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 28, 14:12)
atsakau, nors ne manes klausi 4u.gif taip, kiekviena kvadratuka baigiant ji reikia prikabinti prie kito ir  reik nutraukt siula ir pradet nuo kito kvadratuko viduriuko 4u.gif

Lusasita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Taip, reikia prikabinti ir, pabaigus kvadratuką, nutraukti siūlą ir pradėti kitą 4u.gif
(Prikabinti reikia 2 vietose)
Atsakyti
aciu, mergaites uz pagyrimus, bet ten toks primityvus tinkliukas
is to nuziuretas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 28, 14:25)
Lusasita thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Taip, reikia prikabinti ir, pabaigus kvadratuką, nutraukti siūlą ir pradėti kitą  4u.gif
(Prikabinti reikia 2 vietose)

Na kaip prikabinti baigiant, tai paimti ir perkisti pynute, o kaip kita karta prikabinti, ai nu reiks meginti smile.gif gausis kazkaip vistiek smile.gif Mexxica, tai tu kvadrateliu siuti nereik visai? Turi susikabinti nerimo eigoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 28, 12:15)
mano bandymas susidraugauti su vaseliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Nu visai nebloga draugystė gavos thumbup.gif

Ir dar noriu pridėt savo trigrašį, kad man gražu, kai rūbas dėvimas su tokia kultūra kaip tavo, kai net ant tokios tobulos figūros nesidedamas nertas ala tinklo faktūros rūbas tiesiai ant vidutinio skoningumo liemenuko, kuris nebūna skirtas demonstruoti.

Beje, figūros puikumėlį tai tik paryškina mirksiukas.gif

Aišku, po tokio komentaro rizikuoju sulaukt fart.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 28, 16:02)
Nu visai nebloga draugystė gavos  thumbup.gif

Ir dar noriu pridėt savo trigrašį, kad man gražu, kai rūbas dėvimas su tokia kultūra kaip tavo, kai net ant tokios tobulos figūros nesidedamas nertas ala tinklo faktūros rūbas tiesiai ant vidutinio skoningumo liemenuko, kuris nebūna skirtas demonstruoti.

Beje, figūros puikumėlį tai tik paryškina  mirksiukas.gif

Aišku, po tokio komentaro rizikuoju sulaukt  fart.gif

Lusasita, labai graži vasarinukė gavosi thumbup.gif Vaizele , visiškai tau pritariu dėl kultūros drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti