Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

Cia kaip ir sono nerimas
user posted image

Ir bliuzele panasi

user posted image
Atsakyti
Viliutee, neriu, bet tik svajonese biggrin.gif
1 rezgini nunarpliosiu, ir imsiuosi sito. Tai dabar esu info rinkimo stadijoje biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
As irgi ties kvadrateliu svarkeliu apsistojusi esu. Tik va rimtai klausimas, nert jos po viena? Paskui susiut? Nes man protas biski neisnesa, jei pagal spalvas schemoje, tai nieko sudetinga nunert ju eile g.gif tik tada is kur gaut tuos viduriukus? g.gif nesijuokit del kvailu klausimu. Virbalais bele ka galiu numegzto, o vaselis man naujas draugas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 28, 09:22)
Labas rytas smile.gif
As irgi ties kvadrateliu svarkeliu apsistojusi esu. Tik va rimtai klausimas, nert jos po viena? Paskui susiut? Nes man protas biski neisnesa, jei pagal spalvas schemoje, tai nieko sudetinga nunert ju eile  g.gif  tik tada is kur gaut tuos viduriukus?  g.gif  nesijuokit del kvailu klausimu. Virbalais bele ka galiu numegzto, o vaselis man naujas draugas smile.gif  4u.gif

Juos reikia nerti atskirai, tik sujungti reikia viena su kitu iškart neriant 4u.gif bent jau aš taip dariau rolleyes.gif nusineri pirmą kvadračiuką, tada neri anrtrą ir kai prieini prie tos vietos, kur tokia kampe eilė pynučių, perkiši tą pynutę per jau numegzto pirmo kvadračiuko kampinę pynutę, ir neri toliau thumbup.gif ir taip visą laiką sujunginėji benerdama bigsmile.gif aš jau pernai jį nusinėriau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 28 kovo 2008 - 08:42
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 28, 09:36)
Juos reikia nerti atskirai, tik sujungti reikia viena su kitu iškart neriant  4u.gif bent jau aš taip dariau  rolleyes.gif  nusineri pirmą kvadračiuką, tada neri anrtrą ir kai prieini prie tos vietos, kur tokia kampe eilė pynučių, perkiši tą pynutę per jau numegzto pirmo kvadračiuko kampinę pynutę, ir neri toliau  thumbup.gif  ir taip visą laiką sujunginėji benerdama  bigsmile.gif  aš jau pernai jį nusinėriau  wub.gif

Tai vis tik iseina, kad neri kiekviena nuo viduriuko is naujo, tik baigdama nauja kvadratuka prikabini prie senojo? Nu reiks megint siandien smile.gif kad tik greiciau ta darbo diena prabegtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 28, 09:45)
Tai vis tik iseina, kad neri kiekviena nuo viduriuko is naujo, tik baigdama nauja kvadratuka prikabini prie senojo? Nu reiks megint siandien smile.gif kad tik greiciau ta darbo diena prabegtu  4u.gif

Aha, aš būtent taip dariau 4u.gif
Bet jei storesni siūlai, tai tie kvadratukai daunasi didesni ir tokie, kaip pasakius, išsižergę blush2.gif tada gal geriau šonuose kabint kažkaip g.gif bet mano ploni siūlai buvo, tai kabinau kampuose ir gerai viskas buvo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms. Na ką - dar sijonukų... mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 28, 09:48)
Aha, aš būtent taip dariau  4u.gif
Bet jei storesni siūlai, tai tie kvadratukai daunasi didesni ir tokie, kaip pasakius, išsižergę  blush2.gif  tada gal geriau šonuose kabint kažkaip  g.gif  bet mano ploni siūlai buvo, tai kabinau kampuose ir gerai viskas buvo  4u.gif

Na meginsiu ir as smile.gif Tikiuosi pavyks man su vaseliu susidraugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 28, 10:15)
Na meginsiu ir as smile.gif Tikiuosi pavyks man su vaseliu susidraugauti smile.gif

Pavyks irnesakyk.gif aš šiaip irgi virbalus labaiu mėgstu, bet kai pradedi nerti, tai po poros dienų apsipranti ir jokio skirtumo cool.gif 4u.gif
Atsakyti
mano bandymas susidraugauti su vaseliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 28, 13:15)
mano bandymas susidraugauti su vaseliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir labai vykęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 03 28, 12:31)
Pavyks irnesakyk.gif  aš šiaip irgi virbalus labaiu mėgstu, bet kai pradedi nerti, tai po poros dienų apsipranti ir jokio skirtumo  cool.gif  4u.gif

Mexxica, nu tu man tundrai, dar kart paaiskink jeigu gali smile.gif Kiekviena kvadratuka uzbaigus ir ji prikabinus prie kito, reik nutraukt siula? ir praet nuo kito kvadratuko viduriuko ? g.gif
Atsakyti