Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

[quote=Peperoni,2008 03 27, 14:09]
ar sita?

Ojei kaip dekui, as visa interneta isnarsiau ieskodama smile.gif nieko darbe dar net doro nenuveikiau siandien 4u.gif aciu labai labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 27, 13:31)

ar sita?

Ojei kaip dekui, as visa interneta isnarsiau ieskodama smile.gif nieko darbe dar net doro nenuveikiau siandien  4u.gif  aciu labai labai labai  smile.gif

I sveikatele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 kovo 2008 - 13:42
QUOTE(Peperoni @ 2008 03 27, 13:09)
user posted image

Šitas jau irgi guli mano idėjų skyrely bigsmile.gif Ale tik kada bus įgyvendintas, tai čia jau atskiras klausimas... rolleyes.gif

Kaži, kiek gramų siūlų reiktų tokiam?
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 14:57)
Šitas jau irgi guli mano idėjų skyrely  bigsmile.gif Ale tik kada bus įgyvendintas, tai čia jau atskiras klausimas...  rolleyes.gif

Kaži, kiek gramų siūlų reiktų tokiam?

Aš sunaudojau beveik 400 g.

Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 27, 14:49)

Ačiū.

Parodysi kaip gavosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 16:03)
Ačiū.

Parodysi kaip gavosi?  bigsmile.gif

Kažkur jau rodžiau. Štai dar kartą. Kai prisiruošiu, pasirodysiu kaip atrodo, kai užsidedu.

http://img209.images...rekplecyds0.jpg http://img209.images...rekprzodxn0.jpg

Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 27, 15:49)

o rankovyciu schema gal butu galima? ax.gif
Atsakyti
O kokiu siuliuku agnieszka v., 400 gr. sunaudojai? Maxi?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 03 27, 13:09)

mane irgi labai sita domina, bet is manes nereja , tai slepkis po pernyksciais lapais blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o cia tuos kvadratukus reikia atskirai visus nunert ir tada kampiukus susiuti??? Ar kaip g.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Aisku, gali susiut. Net geriau neriant paskutine eile - prikabint kamputi nunerto kvardatelio.
Atsakyti
user posted image

as apie situos klausiau, o cia kvadratelis tai pynute sujungta ir stulpeliai su uzmetimu, tai tik viena eilute nerimo, ar ne? tai viena nuneri, o antra nerdama prijungineji kampuciuose ir t.t. g.gif nu durnu klausimu uzduodu, bet tikrai nesu to dariusi blush2.gif
Atsakyti
Ristina,gal čia tu šitą neri
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 27, 13:57)
Viliuteee tobulybei nėra galo, koks grožis, nu tikrai kaip jau kažkas sakė griūk negyvas.Labai labai elegantiška ir pirštinės ir kolje, man tai taip gražiai, kad negaliu patikėti, jog tai nerta

ačiū labai 4u.gif ,tavo tokie nuostabūs pagyrimo žodžiai,kad nei gert,nei valgyt po jų nebereikia,tik pult ir megzt,megzt
Atsakyti