[quote=Peperoni,2008 03 27, 14:09]
ar sita?
Ojei kaip dekui, as visa interneta isnarsiau ieskodama nieko darbe dar net doro nenuveikiau siandien aciu labai labai labai
QUOTE(beladona @ 2008 03 27, 13:31)
ar sita?
Ojei kaip dekui, as visa interneta isnarsiau ieskodama nieko darbe dar net doro nenuveikiau siandien aciu labai labai labai
I sveikatele
QUOTE(Peperoni @ 2008 03 27, 13:09)
Šitas jau irgi guli mano idėjų skyrely Ale tik kada bus įgyvendintas, tai čia jau atskiras klausimas...
Kaži, kiek gramų siūlų reiktų tokiam?
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 14:57)
Šitas jau irgi guli mano idėjų skyrely Ale tik kada bus įgyvendintas, tai čia jau atskiras klausimas...
Aš sunaudojau beveik 400 g.
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 27, 14:49)
Ačiū.
Parodysi kaip gavosi?
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 16:03)
Kažkur jau rodžiau. Štai dar kartą. Kai prisiruošiu, pasirodysiu kaip atrodo, kai užsidedu.
http://img209.images...rekplecyds0.jpg http://img209.images...rekprzodxn0.jpg
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 27, 15:49)
o rankovyciu schema gal butu galima?
O kokiu siuliuku agnieszka v., 400 gr. sunaudojai? Maxi?
QUOTE(Peperoni @ 2008 03 27, 13:09)
mane irgi labai sita domina, bet is manes nereja , tai slepkis po pernyksciais lapais
o cia tuos kvadratukus reikia atskirai visus nunert ir tada kampiukus susiuti??? Ar kaip
as apie situos klausiau, o cia kvadratelis tai pynute sujungta ir stulpeliai su uzmetimu, tai tik viena eilute nerimo, ar ne? tai viena nuneri, o antra nerdama prijungineji kampuciuose ir t.t. nu durnu klausimu uzduodu, bet tikrai nesu to dariusi
Ristina,gal čia tu šitą neri
Papildyta:
ačiū labai ,tavo tokie nuostabūs pagyrimo žodžiai,kad nei gert,nei valgyt po jų nebereikia,tik pult ir megzt,megzt
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 27, 13:57)
Viliuteee tobulybei nėra galo, koks grožis, nu tikrai kaip jau kažkas sakė griūk negyvas.Labai labai elegantiška ir pirštinės ir kolje, man tai taip gražiai, kad negaliu patikėti, jog tai nerta
ačiū labai ,tavo tokie nuostabūs pagyrimo žodžiai,kad nei gert,nei valgyt po jų nebereikia,tik pult ir megzt,megzt