Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jei reiks - turiu ir daugiau... Bandysim ieškot blush2.gif
Atsakyti

Jei reiks - turiu ir daugiau... Bandysim ieškot blush2.gif
[/quote]

Labai reiketu.. didelis dekui.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 24, 17:59)

Matau, Viliuteee, pradejo mus dziuginti ir nuostabiais nertais aksesuarais. thumbup.gif Saunuole.Labai grazu! thumbup.gif
O vat as neriu taip pat pacius ivairiausius aksesuarus, tik su seivute. smile.gif Vienas is paskutiniuju darbeliu:
user posted image
4u.gif Daugiau ju parase.
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 26, 20:07)
Matau, Viliuteee, pradejo mus dziuginti ir nuostabiais nertais aksesuarais.  thumbup.gif Saunuole.Labai grazu!  thumbup.gif
O vat as neriu taip pat pacius ivairiausius aksesuarus, tik su seivute.  smile.gif Vienas is paskutiniuju darbeliu:
user posted image

oi,šitas ne mano,tai tik pavyzdys,mano tas ir tai pirmas mano bandymas

user posted image

o tavo darbeliai labai labai gražūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 26, 19:07)

L. gražus rudas skėtis 4u.gif

O tie skėčiai kur tikro dydžio, tai naudojami nuo saulės ar kaip interjero detalė?

O va šitas http://public.fotki....ciai/10008.html tai normalus skėtis, tik kraštas apnertas? O nerta tiesiai ant skėčio? Ar nunerta atskirai, o po to prisiūta? g.gif

O gal kraštelio raštelį būtų galima? blush2.gif

Atsakyti
Sveikos mezgejos smile.gif

Padekite man, labai prasau. Noriu nusinerti svarkeli, turiu pavyzduka, bet man neina cia ikelt foto sad.gif Jis yra is kvadrateliu, kvadrateliai su skylute per viduri, jie sukabinti tik kampuciais. Na as isivaizduoju, kad jus suprantat apie ka as kalbu. Man labai labai reiktu schemutes kaip nunert ta kvadrateli smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 12:17)
L. gražus rudas skėtis  4u.gif

O tie skėčiai kur tikro dydžio, tai naudojami nuo saulės ar kaip interjero detalė?

O va šitas http://public.fotki....ciai/10008.html tai normalus skėtis, tik kraštas apnertas? O nerta tiesiai ant skėčio? Ar nunerta atskirai, o po to prisiūta?  g.gif

O gal kraštelio raštelį būtų galima?  blush2.gif

Aciu uz ivertinima. 4u.gif
Nerti skeciai gali buti naudojami daugiausia interjerui papuosti, vestuvems, dovanoms.O as pati su mazium praeita vasara papludimyje vaiksciojau.Buvo labai smagu nuo kaitriu saulutes spinduliu pasislepti.Jei tankesnis rastas, tai tikrai padeda pasislepti. sunglasses2.gif
O cia sitas sketis apie kuri kalbi,tai yra apnertas.Bet jis apnertas su seivute.Labai graziai gavosi, bet jau darbo... doh.gif Si rasteli pirmiausia nuneriau, o po to dekoratyviai prikonstravau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 27, 12:39)
O cia sitas sketis apie kuri kalbi,tai yra apnertas.Bet jis apnertas su seivute.Labai graziai gavosi, bet jau darbo...  doh.gif Si rasteli pirmiausia nuneriau, o po to dekoratyviai prikonstravau.  ax.gif

Aaaa... šeivute aš nemoku schmoll.gif o gaila, taip gražiai atrodo 4u.gif

jaučiu, vąšeliu tokio efekto nebūtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 27 kovo 2008 - 12:41
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 27, 13:41)
Aaaa... šeivute aš nemoku  schmoll.gif o gaila, taip gražiai atrodo  4u.gif 

jaučiu, vąšeliu tokio efekto nebūtų rolleyes.gif

Is as taip galvoju,kad gali nesiziureti nunerus vaselius.O vat su seivute gaunasi labai smulkus ir azuriniai darbeliai. Jie suteikia kazkokio dailumo. smile.gif
Atsakyti
Viliuteee tobulybei nėra galo, koks grožis, nu tikrai kaip jau kažkas sakė griūk negyvas.Labai labai elegantiška ir pirštinės ir kolje, man tai taip gražiai, kad negaliu patikėti, jog tai nerta
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 03 27, 12:19)
Sveikos mezgejos smile.gif

Padekite man, labai prasau. Noriu nusinerti svarkeli, turiu pavyzduka, bet man neina cia ikelt foto sad.gif Jis yra is kvadrateliu, kvadrateliai su skylute per viduri, jie sukabinti tik kampuciais. Na as isivaizduoju, kad jus suprantat apie ka as kalbu. Man labai labai reiktu schemutes kaip nunert ta kvadrateli smile.gif Dekui  4u.gif

ar sita?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti