QUOTE(Vaizele @ 2008 03 23, 22:24)
griūk negyvas, koks grožis
o gal turi schemutę ir galėtum pasidalint?
schemutės neturiu,nes tiek metų pramezgus,man jos beveik nebeprireikia.galiu tik papasakoti kaip tai dariau.
1.Pynelė iš 60 kilpų,pagrindinis raštas-20 skylučių iš 3 kilpų pynelės į kas trečią pradinės pynelės kilpą
2.Nykščiui platinti pradedame nuo 8 rato,10 kartų nykšio vietoje padarant papildomą skylutę
čia pradžia,kai tiek nunersit abi pirštines,jei reiks pagalbos dėl pirštų,rašykit.Tik kažin ar aš čia gerai paaiškinau
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 24, 17:50)
schemutės neturiu,nes tiek metų pramezgus,man jos beveik nebeprireikia.galiu tik papasakoti kaip tai dariau.
1.Pynelė iš 60 kilpų,pagrindinis raštas-20 skylučių iš 3 kilpų pynelės į kas trečią pradinės pynelės kilpą
2.Nykščiui platinti pradedame nuo 8 rato,10 kartų nykšio vietoje padarant papildomą skylutę
čia pradžia,kai tiek nunersit abi pirštines,jei reiks pagalbos dėl pirštų,rašykit.Tik kažin ar aš čia gerai paaiškinau
susimaišiau,ne visai tuo adresu paaišikinimas dėl pirštiniu,bet ir to buvo pageidauta.O dėl kolje,vėl būtų tas pats atsakymas,labai patiko šitas pavyzdėlis,
pagal jį ir dariau,tik akmenukų neturėjau,vietoj jų panaudojau apnertukus.Nesimato nuotraukoje,nerta čia siūlu su karoliukais,ir scemos tikrai nereikia,labai čia paprasta,bandykit bet kaip ir gausis.Daugiau pavyzdėlių yra prie mano darbų,papkėje,,aksesuarai.įdėjos"