Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 22, 16:14)
o čia mano paskutinis raizginėlis

user posted image

ohmy.gif griūk negyvas, koks grožis mega_shok.gif

o gal turi schemutę ir galėtum pasidalint? bigsmile.gif
Atsakyti
Na bet jus ir saunuole, merginos! As vis uzeinu, pasidairau, o kai pamatau tokais grozybes, tai seile nutista... O schemute tai tikrai daug patiktu... blush2.gif
Atsakyti
va ir mano "sedevras" jusu kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 03 24, 14:11)
user posted image

grazu, tik gaila, kad ne ant modeliuko
as irgi dabar toki daikteli gaminu. tik man baisu darosi pagalvojus kaip reikes nulaidyt kakla ir rankoves nunert. mat neriu as pirma karta. ir emiausi iskart tokio didelio daikto. o dabar pradejau galvot ar susidorosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 19, 10:55)

Na, o dabar grįžkim prie savo darbelių.Išbandžiau savo jėgas pirštinių mezgime ir rodau jums rezultatą,nors net nežinau ar šioj temelėj jos tinka,

user posted image

laba, gal gali man papasakot kaip nerei savo pirstinaites? mat rusiskai nesuprantu blush2.gif labai jau jos grazios...mane labiausiai domina isplatinimas iki nykscio, nes nzn kas kiek eiliu ir kiek akiu reikia det.kaip darei tu?
Papildyta:
ir dar kolje pasakiskas...na tu neri butant tuos dalykelius kuriu lb noriu as...ga papasakotum ir kaip nerti kolje o gal turi dar daugiau pavyzdeliu situ nuostabiu nerinuku?
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 03 24, 14:11)
user posted image

gražu thumbup.gif Čia vadinamosios kriauklės? blush2.gif nes niekaip nepagaunu kokį raštą jomis vadina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 23, 22:24)
ohmy.gif  griūk negyvas, koks grožis  mega_shok.gif

o gal turi schemutę ir galėtum pasidalint?  bigsmile.gif

schemutės neturiu,nes tiek metų pramezgus,man jos beveik nebeprireikia.galiu tik papasakoti kaip tai dariau.
1.Pynelė iš 60 kilpų,pagrindinis raštas-20 skylučių iš 3 kilpų pynelės į kas trečią pradinės pynelės kilpą
2.Nykščiui platinti pradedame nuo 8 rato,10 kartų nykšio vietoje padarant papildomą skylutę

čia pradžia,kai tiek nunersit abi pirštines,jei reiks pagalbos dėl pirštų,rašykit.Tik kažin ar aš čia gerai paaiškinau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 24, 17:50)
schemutės neturiu,nes tiek metų pramezgus,man jos beveik  nebeprireikia.galiu tik papasakoti kaip tai dariau.
1.Pynelė iš 60 kilpų,pagrindinis raštas-20 skylučių iš 3 kilpų pynelės į kas trečią pradinės pynelės kilpą
2.Nykščiui platinti pradedame nuo 8 rato,10 kartų nykšio vietoje padarant papildomą skylutę

čia pradžia,kai tiek nunersit abi pirštines,jei reiks pagalbos dėl pirštų,rašykit.Tik kažin ar aš čia gerai paaiškinau ax.gif

susimaišiau,ne visai tuo adresu paaišikinimas dėl pirštiniu,bet ir to buvo pageidauta.O dėl kolje,vėl būtų tas pats atsakymas,labai patiko šitas pavyzdėlis,

user posted image

pagal jį ir dariau,tik akmenukų neturėjau,vietoj jų panaudojau apnertukus.Nesimato nuotraukoje,nerta čia siūlu su karoliukais,ir scemos tikrai nereikia,labai čia paprasta,bandykit bet kaip ir gausis.Daugiau pavyzdėlių yra prie mano darbų,papkėje,,aksesuarai.įdėjos"

Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 24, 17:59)
O dėl kolje,vėl būtų tas pats atsakymas,labai patiko šitas pavyzdėlis,
pagal jį ir dariau,tik akmenukų neturėjau,vietoj jų panaudojau apnertukus.Nesimato nuotraukoje,nerta čia siūlu su karoliukais,ir scemos tikrai nereikia,labai čia paprasta,bandykit bet kaip ir gausis.Daugiau pavyzdėlių yra prie mano darbų,papkėje,,aksesuarai.įdėjos"

Viliuteee,
tikrai pagalvojau, kad cia tavo darbas, kol neperskaiciau zinutes. Nu ir grozi iskasei wub.gif Ir tavo kolje sitam nenusileidzia groziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 03 24, 14:43)
gražu  thumbup.gif Čia vadinamosios kriauklės?  blush2.gif nes niekaip nepagaunu kokį raštą jomis vadina.  ax.gif

taip, cia tos pacios kriauklytes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes .Gal turite ideju sijonu nertu .Labai reikia .Dar butu gerai su shemomis
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2008 03 25, 11:22)
Sveikutes .Gal turite ideju sijonu nertu .Labai reikia .Dar butu gerai su shemomis 
drinks_cheers.gif

prašau
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

gal kas patiks,jei ne duosiu dar
Papildyta:
peržiūrėjau ir pamačiau,kad schemos labai neryškiai išsididina,jei kokios reiktų,įkelsiu kitų būdu,aiškiau matysis
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 25, 16:13)
prašau

gal kas patiks,jei ne duosiu dar

o jau grozis tu sijoneliu, tikrai yra is ko issirinkt biggrin.gif
Atsakyti