Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(morta-sigita @ 2008 03 20, 17:54)
Visas grozybes laikom kompuose, o atsargos delei viska irasom i kokias nors laikmenas, kad nedingtu uzpuolus virusui.Benardant internete, po visokius puslapius, kuriuos pasiulo mamytes galima rast visokiu gerybiu, tik reikia nepatinget ir visiskai neskaiciuot laiko lotuliukas.gif.O kai prireikia paciai ar kam kitam, galima pasiknisus archyvuose atrast ir pasiulyt.VA taip. biggrin.gif
P.S.o tas smuikelis tai  labai idomiai atrodo, vien geros ir blogos akys,kiek suprantu g.gif .Taip galima bet koki paveiksliuka ismegzt g.gif .

Oi ne, as ne ta turejau mintyje. lotuliukas.gif Norejau tik zinoti kur dar gauti tokiu keistu rasteliu. Atsiprasau, kad neaiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 03 20, 18:06)
čia smuikelio  smile.gif
o čia to pirmojo

ačiū polo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 20, 20:15)
orams atvėsus  šiltesnė liemenė ką tik baigta,net neskalbta ax.gif
user posted image

labai smagi liemene ir graziai numegzta 4u.gif . As rigi uzkliuvus uz sito modeliuko buvau - na turi jis kazka tokio, kas kabina. Tikrai turi.

O apie tuos 2 megztukus... traukia aki, oi kaip traukia. Aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 03 21, 00:25)
as irgi neskalbiu, bet zinau, kad daug kas skalbia

aš tai visada skalbiu,nes mezginys daug lygesnis pasidaro,o jei mezgi pagal užsakymą tai aktualu ir iš higieninės pusės, o be t turi būti įsitikinęs,kad atitinka visus išmatavimus,nes kartai išskalbus ,jie pasikeičia gana ženkliai.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 21, 10:36)
aš tai visada skalbiu,nes mezginys daug lygesnis pasidaro,o jei mezgi pagal užsakymą tai aktualu ir iš higieninės pusės, o be t turi būti įsitikinęs,kad atitinka visus išmatavimus,nes kartai išskalbus ,jie pasikeičia gana ženkliai.

pritariu, reikia skalbti drinks_cheers.gif , as taip pat skalbiu 4u.gif tik numezgus ar nunerus, dar nesusiutus, isformuoju, kaip reikia rolleyes.gif daug dailesnis mezginys gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Va atbegau dar viena darbuka pasirodyt blush-anim-cl.gif ,nieko ypatingo ,bet dabar labai sildo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 03 21, 17:55)
Va atbegau dar viena darbuka pasirodyt  blush-anim-cl.gif ,nieko ypatingo ,bet dabar labai sildo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal galim suzinoti kaip mezgei? , gal kokiu schemyciu yra g.gif
Atsakyti
Kaip po tokios schemutes nera ax.gif mezgiau pagal sias dvi nuotraukas
user posted image

user posted image

Ispradziu uzsidejau 260 akiu,pamezgiau 15cm atnara.Tada nuleidau akis ,kad ju liktu perpus 130. Mezgiau 50cm lygiuoju rastu .PO to vel 130 akiu padvigubau.260 akiu mezgu dar 15cm .Stai ir viskas.Atnaros krastus susiuvau iki pazastu,gavosi tipo ratas ax.gif Nu nezinau ar aiskiai as cia parasiau doh.gif
Atsakyti
janike1, grazu !!!+! biggrin.gif
man irgi idomu, kaip sis daikciukas pagamintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 03 21, 18:55)
Va atbegau dar viena darbuka pasirodyt  blush-anim-cl.gif ,nieko ypatingo ,bet dabar labai sildo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

kur jau čia nieko ypatingo,kaip tik labai ypatingas,toks sudėtingas atrodo bigsmile.gif o, pagal tave taip viskas paprasta,ir aš senokai į tokius žvalgausi,bet taip ir nepabandžiau ax.gif
Atsakyti

QUOTE(janike1 @ 2008 03 21, 17:55)

Janike1, jei čia tu pati, tai figūra verta pavydo thumbup.gif

Ir liemenė labai faina, ypač su sege labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 03 21, 18:23)
Kaip po tokios schemutes nera ax.gif mezgiau pagal sias dvi nuotraukas
user posted image

user posted image

Ispradziu uzsidejau 260 akiu,pamezgiau 15cm atnara.Tada nuleidau akis ,kad ju liktu perpus 130. Mezgiau 50cm lygiuoju rastu .PO to vel 130 akiu padvigubau.260 akiu mezgu dar 15cm .Stai ir viskas.Atnaros krastus susiuvau iki pazastu,gavosi tipo ratas ax.gif Nu nezinau ar aiskiai as cia parasiau doh.gif

ar kas antra sumezgei? ar nuleidai is sonu g.gif man atrodo kaip po dvi sumegztos ax.gif
Atsakyti