Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

QUOTE(norali @ 2008 03 01, 21:36)

Zinule, kokiu grozybiu pridejai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif Čia ką šiandien naujo atkapsčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2008 03 01, 21:44)
Norali gal gali pasakyti lemenes  ax.gif , kuri mezgama apvalei, ar ten vieno uzmetimo stulpeliai  blush2.gif , ar dvieju, nes nelabai matosi schemoje  doh.gif

stulpeliai su vienu uzmetimu bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=zinulė,2008 03 01, 21:15]
user posted image [url=http://keep4u.ru/full/080301/7745e8987a2f9b2e88/jpg][img]
man sis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
[quote=norali,2008 03 01, 21:53]
stulpeliai su vienu uzmetimu bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=zinulė,2008 03 01, 21:15]
user posted image [url=http://keep4u.ru/full/080301/7745e8987a2f9b2e88/jpg][img]
man sis labai patiko thumbup.gif
[/quote]
man atrodo šalia jo ir schemą įkėliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 03 01, 22:06)
man atrodo šalia jo ir schemą įkėliau g.gif

taip taip , is pradziu maniau, kad kitas modeliukas 4u.gif , nes lyg ir baltas pasirode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 01, 22:21)
taip taip , is pradziu maniau, kad kitas modeliukas 4u.gif , nes lyg ir baltas pasirode wub.gif

Ten tik spalva kita 4u.gif
Atsakyti
Norali, o kaip iš "Vernito" medvilnės mezgimas einas?Geri siūlai?Vis abejoju ar iš medvilnės verta ką nors megzt g.gif , nes mano patarėjos nekaip atsiliepė verysad.gif .Vieno modeliuko, kuris labai labai patiko aprašyme parašyta, kad palaidinė iš medvilnės, tai norėtųsi pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 03 01, 23:07)
Norali, o kaip iš "Vernito" medvilnės mezgimas einas?Geri siūlai?Vis abejoju ar iš medvilnės verta ką nors megzt g.gif , nes mano patarėjos nekaip atsiliepė verysad.gif  .Vieno modeliuko, kuris labai labai patiko aprašyme parašyta, kad palaidinė iš medvilnės, tai  norėtųsi pabandyti.

mezgasi labai smagiai 4u.gif nesiojasi taip pat gerai 4u.gif tik jie storoki, tokie pat kaip ir puvilne wub.gif esu nusimezgus megztini is triju spalvu, vaseliu neriau toki kaip ir vasarini palta 4u.gif ositas, kur idejau nera gryna medvilne , ji maisyta su akrilanu 4u.gif tai mezginys toks svelnesnis wub.gif
Papildyta:
stai sitas megztas is vernito grynos medvilnes 4u.gif

user posted image
user posted image

ir cia is tokiu pat siulu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 01 kovo 2008 - 23:02
Norali, jau koks gražus megztukas thumbup.gif
Atsakyti
gražuuu wub.gif
Atsakyti
NORALI,puikus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
super, norali!!!!!
tiek šaunių ir didelių darbų, kad atrodo jog tu ištisai mezgi. Aš kad ir kaip stengiuosi, man megztinį numegzt trunka kokius 3 mėn, aišku mezgu tik prieš miegą. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
polo ,siauduke, Renatėle
aciu 4u.gif
nemezgu istisai as blush2.gif , bet televizoriu ziuredama tai visuomet, mano vyrai juokiasi , kam tu isijungi televizoriu vistiek neziuri lotuliukas.gif , o as sakau - as klausausi ir vienu akies krasteliu ziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti