Kazkas panasaus.Gal...
Ir cia.
Gal kiek pades ar minciu ateis .Nors siaip visiskai nepanasu .
QUOTE(Peperoni @ 2008 03 19, 14:06)
p.s. ziuriu ziuriu i Vaizeles ideta modeliuka - tai ko gero ir rastas cia tas pat - tik rankoves neuzrauktos...
jo jo, ir aš tyrinėju, kad čia turbūt ir tas pats raštas tai va, kam ten tie raišteliai kaba ant maniškio, pagaliau paaiškėjo
na ką, jau dvi išsižiojusios laukiam raštelio aš tai daugiau nieko daryt negaliu, kol schemos neparausiu ir nenusiraminsiu
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 19, 14:18)
jo jo, ir aš tyrinėju, kad čia turbūt ir tas pats raštas tai va, kam ten tie raišteliai kaba ant maniškio, pagaliau paaiškėjo
na ką, jau dvi išsižiojusios laukiam raštelio aš tai daugiau nieko daryt negaliu, kol schemos neparausiu ir nenusiraminsiu
kaip jis mezgasi - tai isivaizduoju - bet va kaip paaiskint - tai nelabai
zodziu pagrindas to rasto yra paprastos pynes... tik kad atejus iki akiu kryziavimo kiekviena pyne mezgama atskirai... t.y. vienos pynes akiu sukryziavimas mezgamas pirmyn-atgal kelias eiles, po to einama prie sekancios pynes, kuri yra keliom eilem zemiau ir vel mezgama pirmyn atgal - tuo budu atsiranda tas istrisas siulas, kuris eina toj skylej...
na tikiuos, akd kas nors supras ka cia sumaliau ...
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 19, 11:55)
visas mano mintis apie Oną pasakėt,nes jau vien šiame forume pavaikščiojus, galima daug vertingesnės medžiagos rasti,o jeigu dar pažiūrėt kiek kiekviena mezgėjėlė yra prisirankijusi ir mielai su visais dalijasi,tai ir į penkias ponios siūlomas knygas niekas nesudėtų.
Na, o dabar grįžkim prie savo darbelių.Išbandžiau savo jėgas pirštinių mezgime ir rodau jums rezultatą,nors net nežinau ar šioj temelėj jos tinka,
Na, o dabar grįžkim prie savo darbelių.Išbandžiau savo jėgas pirštinių mezgime ir rodau jums rezultatą,nors net nežinau ar šioj temelėj jos tinka,
Viliuteee , niu kokios elegantiskos pirstinaites labai tokiu noreciau turiu tokia salcio alergija, tai man pavasari tokios pirstinaites oi kaip tiktu ar pagal kokia schemute nerei
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 19, 11:55)
visas mano mintis apie Oną pasakėt,nes jau vien šiame forume pavaikščiojus, galima daug vertingesnės medžiagos rasti,o jeigu dar pažiūrėt kiek kiekviena mezgėjėlė yra prisirankijusi ir mielai su visais dalijasi,tai ir į penkias ponios siūlomas knygas niekas nesudėtų.
labai dailu man labai patinka tokie visokie priedai - jei tokio moteriskumo ir elegancijos suteikia... o kai dar taip kruopsciai nunerta su tokiomis pirstinaitemis tikrai busi isskirtine
QUOTE(norali @ 2008 03 19, 15:24)
Viliuteee , niu kokios elegantiskos pirstinaites labai tokiu noreciau turiu tokia salcio alergija, tai man pavasari tokios pirstinaites oi kaip tiktu ar pagal kokia schemute nerei
ne,nesinaudojau schema,bet turiu,pasiskaičiau dėl bendro supratimo,ten aprašas tinka,jei neri 20 nr.siūlais ir 0,6 nr vąšeliu.Aš nėriau iš MAXI 1nr vąšeliu.Užtenka nunert pynelę iš 60 kilpų,o aprašymuose-dvigubai tiek.Mezgiau ir nuolat matavau ant savo rankos,
čia tos schemos,gal kam pravers
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 19, 18:31)
Paskutinis mano darbelis.
Aina sau kaip grazu Mano svajone , bet kazkaip gaila siuliukus karpyt.Nieko nebus, teks karpyt del tooooookio grozio .
Viliuteee, nu laaaaaaaaaaaaabai grazios pirstinaites. man tai jau aukstasis pilotazas. niekad neneriau nieko (tik mokykloj). o prisiziurejus jusu grozybiu zadu nusinert tunika pagal jusu pavyzdi
Liepa, labai gražus darbas!
Kokiais siūlais nerei? Gal galetumei parodyti kaip darei motyvų sujungimą po pažastim?
Paskutinis mano darbelis.
Labai dailiai! lenkiu galva zemai pries tas, kurios neria is detaliu