[quote=jusda,2008 03 12, 22:58]
janike1 labai dailu
Aciu labai labai
QUOTE(jusda @ 2008 03 12, 21:58)
aciu
as sita sakiau duosiu dukriukui bandyt nert
kaip pavydžiu tau Lusasita,kad gali kartu su dukryte megzti,o manoji išvyko į Vilnių ir aš likau viena su savo mezginiais,kaip man jos trūksta,kiek mes daug bendradarbiavom ir dabar labai jos laukiu ,kartais net pritarimo savo sumanymams.O ji dažnai man net patarti gali,nes nuo mažumės labai buvo prie meno linkusi,tik gaila pasirinko studijuoti ne meną,kaip ir aš,deja.
Viliuteee ir Lusasita, aš jums abiem pavydžiu, gražiu,tyru, pavydų, kad turite drauges, dukra yra tikriausia draugė, geriausia patarėja ir sąjungininkė.Labai labai norėčiau turėti tokią širdelę
Smagu turėti ir sūnų,jis irgi mėgsta patarinėti, kas tinka, o kas ne jau nuo 4 metų mane pakritikuoja ar komplimentą pasako.Ir dabar kai mezgu pasako, nu čia nelabai jau mama pavyko, arba sako, nu va kaip gražiai tau gavosi:) Žodžiu vaikai tikrai puošia mūsų gyvenimus:)
Lusasita ar jau mergaitė pradėjo darbuotis:)
Viliutee jau per ilgaji Velykų savaitgalį tikrai draugė bus namuose:)
O aš va važiuosiu į Kelmę pas mama, tai gal ir Šiaulių siūlų pardes aplankysiu:)
Smagu turėti ir sūnų,jis irgi mėgsta patarinėti, kas tinka, o kas ne jau nuo 4 metų mane pakritikuoja ar komplimentą pasako.Ir dabar kai mezgu pasako, nu čia nelabai jau mama pavyko, arba sako, nu va kaip gražiai tau gavosi:) Žodžiu vaikai tikrai puošia mūsų gyvenimus:)
O aš va važiuosiu į Kelmę pas mama, tai gal ir Šiaulių siūlų pardes aplankysiu:)
Nu as kaip sakant nepavydziu turiu dvi dukras Pagiria jos tai viska,nes dar nedideles:) Ka mama daro joms atrodo viskas grazu;) Susideda kruva zurnalu ir baksnoja mama sito, mama noriu to..........Tai daugiausia visi mezginiai ir atitenka joms Siandien su vyresniaja vargom ,uh kaip vargom , mokemes megzti Bet manau turesiu sau pagalbininke nes nora ismokti megzti turi dideli
Viliuteee ,ir cia tave pagirsiu
Viliuteee ,ir cia tave pagirsiu
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 15, 14:38)
Viliuteee ir Lusasita, aš jums abiem pavydžiu, gražiu,tyru, pavydų, kad turite drauges, dukra yra tikriausia draugė, geriausia patarėja ir sąjungininkė.Labai labai norėčiau turėti tokią širdelę
dukryte gerai ir maza gali suknytemis puosti ir paugejusi visokiu daziuku kvepaliuku su mama tariasi paaugliuke ji dar pas mane, tai dar pabus prie mamos sijono
aisku toks ir amzius, kad prie neriniu mezginiu nebepriseda, drauges labiau rupi as tik juokavau jai, kad sesk ir nerk. o siandien su drauge - kolege kalebjomes, kad vaikus mokino antroj klasej nert pynutes ir stulpelius
Lusasita cia turbut senais laikais antroj klasej mokindavo megzti dabar taip nera