Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 9 dalis

ingriduska, janike1, aciu. Cia tokia smulkmena, bet praktiska ir visai nieko, mielai naudoju ir dabar. ax.gif Kartais tarp stambesniu "projektu" smagu ir kokia smulkme nunarplioti mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=janike1,2008 03 11, 17:14]
[quote=agnieszka.v,2008 03 11, 12:19]
Puikus komplektelis wub.gif As senai i ji varvinu seile,bet ta virsutine dalis atrodo nepatikimai g.gif O is kokiu siuliuku mezgei ax.gif

Eya,tikrai praktiskas daikciukas ,ypac ziema uz vairo,bent jau man patiko blush2.gif

O dabar noriu parodyt savo viena is paskutiniu darbeliu blush2.gif laukiu kritikos ax.gif
user posted image

user posted image

Tikroji spalva ta ryskesne. 300g.Yarn art summer, 1,5 vaselis.
[/quote]

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

kaip tu tas gelytes isnerus sunerei ar siusiuvai g.gif
Atsakyti
Varciau vokieciu rubu kataloga ir radau kai ka grazaus, nufotkinau irjums parodysiu (tik foto kokybe nekokia nes is ziurnalo fotkinta, o ne skenuota)
Tiesiog idejoms:
user posted image
user posted image
user posted image
Yr ir daugiau megztu garziu rubu, tik kai nifotkini labai neryskiai gaunasi doh.gif , o taip noreciau jums parodyti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

sitas truputi i maniski panasus mirksiukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Na rodau ir aš savo paskutinį darbelį,tik foto nelabai gražiai gavosi http://hotimg10.fotk...aizd0041-vi.jpg http://hotimg10.fotk...aizd0031-vi.jpg ,mano modelis labai skubėjo išeiti.
Papildyta:
Na o čia šalikėlis URL=http://hotimg5.fotki.com/p/b/194_176/39_154/Atvaizd0011-vi.jpg] user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 12, 12:42)
sitas truputi i maniski panasus  mirksiukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
user posted image

laaabai gražus 4u.gif o gal galima mezgimo-nėrimo schema ar aprašymą? blush2.gif ačiū
P.S. su virbalais-„lokio pėdutės“ ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 12 kovo 2008 - 15:17
[quote=LeTa-BeTa,2008 03 12, 15:16]
laaabai gražus 4u.gif o gal galima mezgimo-nėrimo schema ar aprašymą? blush2.gif ačiū
P.S. su virbalais-„lokio pėdutės“ ar aš klystu?
[/quote]

atnesu cia janike1

[quote=janike1,2008 03 07, 23:13]
[quote=Lusasita,2008 03 07, 21:47]
mergaites padekit issifruot, su mezgimu viskas daugmaz aisku, o va tasapnerimas tai blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif

As sita daikciuka dabar baigineju ,tik truputi pakeiciau prieki ax.gif O kai radau pas rusaiciu si megztuka tai prie jo buvo prideta va si apnerimo schema,nors man atrodo ,kad nelabai panasi.O siaip sito megztuko niekur daugiau neaptarinejo,nes kataloginis verysad.gif
Cia mano mezginukas ,liko puse rankoves blush2.gif
user posted image
o cia tipo apnerimo schema
user posted image
Bet gal galetu panaudoti sito apnerima
user posted image
user posted image
Tai tiek 4u.gif
[/quote]

[quote=Lusasita,2008 03 07, 23:27]
aciu mirksiukas.gif

issididinau va tokius ir pabandziau pavyzduka mazdaug mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
[/quote]
ir dar

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 12 kovo 2008 - 16:03
Ingriduska , Martinika ,Lusasita - aciu aciuks.gif gelytes nertos po viena ir paskutinese eilese sunertos viena su kita ax.gif Kantrybes tai turiu, tik va kai reikia nesioti ....... tai dazniausiai taip ir lieka spintoj blush2.gif

Lusasita,negi jau pabaigei bigsmile.gif Super gavosi thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
As taip pat pabaigiau,tik nuo originalo truputi nuklydau ax.gif Padariau kitoki varianta ,veliau nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 03 12, 18:55)
Ingriduska , Martinika ,Lusasita -  aciu  aciuks.gif  gelytes nertos po viena ir paskutinese eilese sunertos viena su kita ax.gif Kantrybes tai turiu, tik va kai reikia nesioti  ....... tai dazniausiai taip ir lieka spintoj blush2.gif

Lusasita,negi jau pabaigei bigsmile.gif Super gavosi thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
As taip pat pabaigiau,tik nuo originalo truputi nuklydau ax.gif Padariau kitoki varianta ,veliau nufotkinsiu mirksiukas.gif

as irgi megstu improvizuot, bet cia negalejau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu Lusasita ir pridejai cia groziu... cia tie megztiniai, ten dar ta suknele.. eis suniui ant uodegos man ir mokslai ir darbai doh.gif lotuliukas.gif nagai niezti kaip visko norisi.. ir net ne tiek del rezultato (nors kai rezultatas geras, aisku, dziugina), kiek del proceso lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
malionus tas procesas, malionus mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
janike1 labai dailu thumbup.gif
Lusasita kaip visada - tobula wub.gif
Atsakyti