Prašom į naujus namus
Papildyta:
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
QUOTE(eya @ 2008 03 01, 11:43)
Aciu uz naujus namucius, Ašarėle
morta-sigita, o apie kuri miesta cia kalba eina? Man sitie juosteliniai kazkaip nelabai, bet uzeiciau kitokiu groziu pasiziuret kada prie progos. Jei miestas tinkamas
morta-sigita, o apie kuri miesta cia kalba eina? Man sitie juosteliniai kazkaip nelabai, bet uzeiciau kitokiu groziu pasiziuret kada prie progos. Jei miestas tinkamas
Kalbama apie Šiaulius. Šiandien buvau, tai tikslų adresą žinau. Aušros alėjos 37.Pavadinimas kažkas apie siūlus , šito neprisimenu. .O megzt jais lengva, svarbiausia nusipirkt ir pačiai išsižiurinėt. Jei yra noras atsiras ir sugebėjimas .
Papildyta:
QUOTE(florentina @ 2008 03 01, 13:35)
pavasaris artėja, tai gal ir modeliukai kiek atviresni bus
Kai tokia žiema tai ir pavasaris nekoks, ne apie megztinį, o apie skafandrą galvoji ...
Gal kuri papuoš tėmutę naujais modeliukais ?
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 03 01, 20:58)
Gal kuri papuoš tėmutę naujais modeliukais ?
mano nauji modeliukai, turbut , negreit bus pradejau amziaus projeekta - suknele is maxi siuliuku vaseliu tai dar tik trecdali priekio teiveikiau
na bet idesiu toki viena kurio dar cia nerodziau is vernito medvilnes spalva nuotraukoje truputi ne tokia, kaip is tikro
QUOTE(norali @ 2008 03 01, 21:19)
mano nauji modeliukai, turbut , negreit bus pradejau amziaus projeekta - suknele is maxi siuliuku vaseliu tai dar tik trecdali priekio teiveikiau
na bet idesiu toki viena kurio dar cia nerodziau is vernito medvilnes spalva nuotraukoje truputi ne tokia, kaip is tikro
Labai dailus megztukas ir spalva madinga šiais metais
QUOTE(Rife @ 2008 03 01, 21:22)
Labai dailus megztukas ir spalva madinga šiais metais
Aciu zalios kaip ir ivairus rusvi atspalvaii mano megiami
Papildyta:
Zinule, kokiu grozybiu pridejai
Norali gal gali pasakyti lemenes , kuri mezgama apvalei, ar ten vieno uzmetimo stulpeliai , ar dvieju, nes nelabai matosi schemoje