Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(Mare @ 2008 08 19, 22:04)
Na, ir kur gi tu zadi deti tuos savo jaunus metus? juk neuzkonservuosi? greiciausiai po skyrybu atsiduosi kitam, kuris (sutik, didele tikimybe) su laiku pasirodys esas toks pat blogas, ar net blogesnis nei pirmasis ex. Tik skirtis bus sunkiau, nes, skirtingai nei pirma karta, tu jau gerai zinosi skyrybu "kaina"

O ar nepagalvojot, kad galbut mes pacios esam per dideles egoistes (kaip ir jie, zinoma), kad nesugebame gyventi kartu su jais?  4u.gif  juk labiausiai  del skyrybu kencia musu vaikai (net jei tuo metu atrodo, kad jie kaip ir mama jaucia palengvejima) verysad.gif Cia, zinoma, nekalbu apie skyrybas del fizinio smurto ar kitokiu panasiu baisiu dalyku.

Ir iš kur toks pesimizmas g.gif Aišku yra toks posakis nuo vilko ant meškos, bet nebūtinai tai turi nutikti tau...
Juk nebūtina pulti ant pirmo pasitaikiusio, padraugauji su žmogum keletą metų, visvien išlįs ir gerosios, ir blogosios savybės... Netinka eini pirmyn cool.gif
O verkti ir skųstis kokia esi neleiminga, nematau prasmės, tai arba susitaikai su tuo su kuriuo gyveni arba eini pirmyn ir skiriesi.
Skirdamasis ne visada nuskriausi vaiką, galbūt net ištrauksi iš nenutrūkstančios barnių rutinos. O jei ir gyvensi tik dėl jo, tai patikėkit, kad užaugęs jis tau ačiū tikrai nepasakys schmoll.gif Reikia ir apie save pagalvoti mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, o jaunus metus aš atiduodu karjerai, kelionėms po pasaulį, draugui ir vaikui, artimiems draugams ir t.t. galėčiau pateikti dar ilgesnį sąrašą...
Kai tave uždaro į narvelį, jauties gyvendama tik iš jo malonės, kaži ar kiekviena gali tuo pasidžiaugti...
Atsakyti
QUOTE(Valisere @ 2008 08 14, 02:47)
skaitau ir negaliu patiketi... swoon.gif kiek visokiu istoriju ir isgivenimu. nebusiu isimtis ir papasakosiu savaja... su savo ex pragyvenom 9 men. istekejau todel kad "seima" mane ikalbejo "nes gimditi nesusituokus negerai"... Stebuklingas gyvenimas prasidejo neuzilgo, kadangi apsigyvenom pas jo mama (kuri nevenge alucio ir kitokiu gerimu), kaip ir pridera i namus atejau netusciom... su savimi atsiveziau viska pradedant nuo patalynes ir leksciu ir baigiant tv ir sklabimo masina... jau tada buvau 3 men. nescia. Dirbau dviejose darbose, vaziavau i komandiruotes, dalyvavau kongresose ir kt. susiburimose darbo reikalais... O mano mielasis sugebejo likt be darbo, nes ji uzknyso dirbti tai ko jis nenori. Pradejau per savo pazystamus jam ieskoti darba, tada jis man pareiske jug uz "bobos sijono nesisleps", nuryjau ir tai. Viena vakara gryzdama namo nualpau autobuse nuo karscio.... Gerai kad kazkoks vyras mane spejo pagaut ir nesusizeidziau... Atejau namo visa apsiverkus ir papasakojau jam kas nutiko ir paprasiau kad nuo rytojaus jis atvazinetu manes pasiimt is darbo (savo masinos neturejau, o jis savos man neduodavo), bet jis lediniu veidu man pareiske kad nieko cia tokio baisaus nenutiko ir kad neprisigalvociau.... nuo tos dienos vazinejau su taxi... Kadangi jis vis nedirbo ir amzinai budavo pavarges (o nestumas jau buvo 6 men.) viska daryvau pati.. Viena diena as paklausiai jo kada jis pagaliau isidarbins ir ka apskritai sau galvoja... Ponas buvo nenuotaikoje ir pradejo staugt, staugti nusibodo ir jis mane pastume, as nugriuvau ir stipriai uzsigavau pilvuka... kad isvengt dydesnio skandalo uzsisukau ir isejau pas drauge kuri gyveno salia... ten man pasidare bloga ir isvaziavau su greitaja i ligonine. Jau tada pagalvojau pirma karta kad reikai ji palikt ir begti kuo toliau... bet kurgi tau... atvaziavo, atsiklaupes ant keliu atsiprasinejo stora lenkiska kiaule (taip mane vadindavo) ir zadejo kad tai buvo netycia ir t.t... Patikejau... Kai pagaliau susilaukiau Katunio:) ir gryzom mano jis griuvo miegoti nes buvo pavarges nuo nedarbo o as turejau atsiliept i klijentu skambucius, nes jie netylo visa nestumo laika ir net tada kai gimdziau... Musu seimoje as buvau tas kuris ja islaiko... Gerai kad likus 3 dienom iki gimdimo mano seima man padejo tose namuose padaryti sioki toki remonta, nes vaiko i toki kambari as atvezt negalejau.. jau nekalbant apie tai kad lovyte, vezima ir t.t. nusipirkau pati ir uz savo pinigus... Kai Katuniui suejo 2 sav. kartu pradejom vazineti i darba, gryzdavau nusikalusi ir nejausdavau net koju.. o i namus reikejo nupirkt ka nors valgomo ir dar paruost... as jau nekalbu apie tai kad kai kas nesugebedavo net indus issiplauti. Kai eilini karta viduri nakties anyta igriuvo i kambari, nes vaikas verke ir as negalejau jo nuramint, prasidejo skandalas... po 2 dienu issinuomavau buta nes taip gyvent daugiau negalejau.. Va tada mano vyrelis pasirode visame grazume... Kai kraustems pradejom bartis ir jis man trenke per veida aggressive.gif .. to pakest negaalejau, ir gavo jis atgal, prasidejo mustines, vaikas verke, as su melynem... tuo metu atvazavo mano brolis, nes padejo vezti mums daiktus, turejau pameluoti kad netycia nugriuvau kad nepradetu jie aiskuntis "vyriskai" box.gif ... Ta vakare labai rimtai pasikalbejom ir nusprendziau pabandyti dar karta.. Tipo abu jauni, reikai prisitrint, jam sunku nes nedirba, as perdaug pavargusi nuo darbu ir vaiko ir dar nuo milijono kiti daliku... Savotiska ramybe truko neilgai, iki kaledu, per kurias gavau porcija izeidimu prie visos jo gymines ir ne ka maziau kai gryzom i namus, cia buvo "pati geriausia mano Kaledine dovana"... Sekancia diena jis svente Kaledas su draugu  drinks_cheers.gif , kai paguldziau maziuka miegoti atsisedau kartu su jais uz stalo pasedeti ir pabendraut, atidariau skardine su alum, o jis man ja isrove is ranku ir ibruko savaja kur buvo like keli gurksniai... Pasakiau kad noriu atsigert is tos kuria atydariau ir jis demonstrativiai i ja spjove ir atidave man isvadindamas stora, lenkiska kiaule. To man jau buvo perdaug ir as pratrukau... pasakiau viska ka galvoju, kad gyvena uz mano saskaita, kad visai nepriziuri vaiko, kad nesugeba net iseit i lauka kad as po visu darbu bent porai valndu prigulciau ir ta sarasa galeciau vardint dar ilgai... Atsistojusi ispyluau jam ta alu ant galvos ir nuejau detis savo ir vaiko butiniausiu daiktu... kai jau buvau susidejusi reikalingiausius dalikus ir apsirengusi uzejau i virtuve ir pasakiau kad iseinu kartu su vaiku ir uz buto nuoma daugiau nebemokesiu. Graziam atsisveikinimui gavau doze smigiu ir maldaudama kad nekeltu skandalo ir nepazadintu maziuko siap ne taip isprudau is tu namu.... Niekada nepamirsiu kai ziema su vaiku ant ranku stovejau ir negalejau issikviest taxi kad mane nuveztu pas tevus... Kai atsiliepe dispecere ir pasake kad maziausiai valanda turesiu laukt nesusilaikiau ir pradejau verkt, pasakiau kad mane sumuse vyras ir as su 3,5 men. kudikiu stoviu lauke ir labai bijau jis manes pasigailejo ir lb greitai masina atvaziavo..... Ta nakti tapau vienisa mama... Uz menesio mano Katuniui bus 8 metai, jis bendrauja su savo teciu ir vis klausineja manes kodel mes negyvenam kartu....
wau.... gavosi beveik puse romano  rolleyes.gif

Jau tapau realiste gyvenime, gal net siek tiek cinike, bet sita istorija skaiciau su asaromis akyse. Jos - dziaugsmo ir didziavimosi sita jauna moterimi - asaros. Saunuole butu per menkas zodis. Dirbti-lauktis leliuko-gimdyti-dirbti su leliuku ant ranku-rupintis namais ir tuo mesos gabalu namuose- moteriske tu gyvenime niekada neprapulsi ir taves niekas nenugales. SAUNUOLE. AS DIDZIUOCIAUSI TOKIA MAMA 4u.gif Ir tavo sunus butinai tai veliau supras thumbup.gif O tevas? Nevykelis.. vargselis.. tik tiek kad tevu nepasirinksi smile.gif

QUOTE(laureta @ 2008 08 14, 03:08)
Ar esi laiminga tuos astuonerius metus be savo vaiko tevo?

Man net toks klausimas nekiltu bigsmile.gif Kur jus tame nevykusiame mesos gabale matet teva??? blink.gif Dabar jis nors pabuna (sakykim pabendrauja (?)) su vaiku, o tada.. Palikus toki vyra nera ko but nelaimingai, ka ji prarado??? Galimybe pasirieti po darbo ir trumpomis poilsio akimirkomis, galimybe gaminti valgyti tam naminiui gyvuneliui (cia jau graziausias zodis, koki galiu apie ji pasakyti) ir dar ji aptvarkyti?

QUOTE(Mare @ 2008 08 19, 11:29)
o as noreciau visom patarti neskubeti skirtis ir isnaudoti visas galimybes islaikyti seima.

Kokiu tikslu tokias seimas islaikyti? Jums maza dar rupintis mazuoju? Jums reikia dar nevykeli vyra ant savo gyvenimo uzsikrauti ir po visokias emocines, fizines, kartais (kaip pastebejau neretai) dar ir finansines bedas kapstytis?

QUOTE(Mare @ 2008 08 19, 23:04)
juk labiausiai  del skyrybu kencia musu vaikai (net jei tuo metu atrodo, kad jie kaip ir mama jaucia palengvejima) verysad.gif

Vaikui didziausia dovana yra RAMYBE (kai nereikia nakti begti is namu nuo Tecio, tyliai tunoti savo kambaryje, nes Tetis gryzo girtas, nepasimaisyti po koju Teciui, nes gausi lupti ir pan.) EMOCISKAI stabili (ne verkianti nuo vyro smurto ar emociniu uzgauliojimu, ne pavargusi nuo amzinos rutinos rupintis viskuo viena, ne tik vaiku ir ir suaugusiu bet nesubrendusiu mesos gabalu) mama wub.gif
Kai MAMA LAIMINGA (ar bent jau rami) ir VAIKAS LAIMINGAS!

Tetis? Skiriasi juk vyras ir zmona, ne vaikas ir mama/tetis. Tetis daugiau ar maziau isnyksta is vaiko gyvenimo? Tai koks jis tetis? lotuliukas.gif Kodel po skyrybu mama "nemeta" savo vaiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfecta: 04 rugsėjo 2008 - 23:45
QUOTE(Mare @ 2008 08 19, 11:29)
nes, kai viena mama augina vaika, santykiu seimoje pavadinti "normaliais" irgi negalima  smile.gif taip, kad gerai pagalvokit!

Nesutikciau schmoll.gif bet sakykim apie tai nediskutuokim. Klausimas kitas: kuria is tu dvieju "nenormaliu" seimu rinktis? Kuri blogybe geresne? Man atsakymas labai greitai pasidaro aiskus smile.gif

QUOTE(Mare @ 2008 08 19, 23:04)
greiciausiai po skyrybu atsiduosi kitam, kuris (sutik, didele tikimybe) su laiku pasirodys esas toks pat blogas, ar net blogesnis nei pirmasis ex. Tik skirtis bus sunkiau, nes, skirtingai nei pirma karta, tu jau gerai zinosi skyrybu "kaina"

Visiskai nesutinku schmoll.gif Visada baisiausias yra pirmas kartas ir kuo pirmosios skyrybos buna sunkesnes ir skaudesnes tuo tampi labiau uzgrudintas (kas musu nenuzudo, padaro mus stipresniais mirksiukas.gif ) ir tada jau antros, penktos ar desimtos skyrybos nebebus tokios baisios, nes baisiausia jau isgyventa smile.gif

As asmeniskai JAU nebebijau skirtis. Nes kai reikejo skirtis LABAI bijojau, labai nenorejau, labai skaudejo ir buvo LABAI sunku ir labai isgyvenau del to kad nuvyliau artimiausiu ir brangiausiu zmoniu lukescius. Po tu skyrybu as nebebijau JOKIU. Nes taip baisu, skaudu, sunku jau niekada nebebus. As po ju daaaaaaaaug stipresne. Ir mano vyras zino - nebijau su juo skirtis, nors mus ir sieja bendras vaikas.
Va sita ir as pasakiau savajam:
QUOTE(Miaška @ 2008 08 20, 08:35)
Pasakiau saviškiui tą patį: man geriau jokio, negu bet koks.

O iki pirmuju skyrybu maniau, kad niekada negaleciau isgyventi be vyro ir net tokio sakinio nebuciau isdrysus sau tyliai pasakyt.. O ir vaiku jokiu nebuvo ir amzius toks, kad viskas tik priesaky.. (Nors man ir dabar dar viskas priesaky biggrin.gif )

QUOTE(Valisere @ 2008 08 20, 00:46)
As tikrai nesu nusistaciusi pries vyrus ir niekada nesakau kad jie visi kiaules arba kad jie vienodi... Bet visada sakau kad nereikia kankinti saves ir ieskoti priezasciu likti vietoje... Deja moterys daznai pasirenka aukos vaidmeni ir slepiasi uz "nenoriu kad mano vaikas augtu be tevo".. Gal esu perdaug ciniska bet geriau nieko nei tas kuriam i tave nusispjaut....

100 % drinks_cheers.gif

QUOTE(Kriscius @ 2008 08 22, 13:24)
Tai ir liko išsižiojęs, jau metai kaip negrįžom, o ir skyrybų byla jau teisme beveik  smile.gif o mudvi nusipirkom butą ir darbe sekasi, o savrbiausia, kad jokiu priekaištų nebegirdžiu... ramu. Turiu draugą, kuris ir mano mergaitę myli, o ir ji su juo puikiai bendrauja... Kol kas sekasi ir esu laiminga išbridusi iš viso to košmaro...

lotuliukas.gif o del visa kita thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

skaičiau čia jūsų pasisakymus ir nusprendžiau pati pasipasakoti.. gal kažkam nepasirodys mano istorija graudi, kaip kai kurių čia esančių, bet aš pavargau taip gyventi..
labai nesismulkinsiu, tačiau pasakysiu tiek, kad buvau kaip ir visos mylinčios žmonos, kuri be to kad dirbo, tai tvarkė namus, gamino, skalbė, prižiūrėjo vaikus. Kai vyras grįždavo po darbo pavargęs, jam maistas buvo patiekiamas ant lėkštutės, kad jis pailsėtų, aš su vaikučiais išeidavau pasivaikščiot, arba pas savo tėvus pasisvečiuoti (jie gyvena šalia), žodžiu viskas, kad tik brangiausiajam būtų gerai.. Atrodo idealu.. BET.. tai pagamindavau ne tą ką jis mėgsta, arba per daug, reikės visą savaitę tą patį valgyt, tai vaikai triukšmauja ir ilgai neužmiega, tai aš jam negalėsiu suteikti kitos moteriškos pareigos.
Beje, dar ir dabar esu vaiko priežiūros atostogose, kai pagimdžiau dukrytę (gimdymas buvo sunkus, netekau daug kraujo) ilgai negalėjau atsigauti, kankinausi su temperatūra, poto užpuliavo siūlė, kas antr dieną turėjau važinėti į perrišimus. Skausmai buvo nerealūs, vos išlipdavau iš lovos, o žmogus kuris turėtų suteikti paramą ir pagalbą, pasakė taip: tai yra natūralu, ne tu pirma, ne tu paskutinė gimdai, ir visko pasitaiko, bet tai praeina.. nėra čia ko tragedijų daryt ir žliumbt..
visas mūsų bendras ir jo asmenines sąskaitas apmoku pati, o iš jo pinigų "apsipirkinėjam", maitinamės. Bet kartą jis pareiškė kad jo pinigų neskaičiuočiau blink.gif , kad esu materialistė.. Svetimų žmonių akivaizdoj pasakė kad jis šiam gyvenime labai brangina savo šeima, o jo šeima tai JIS ir JO vaikai.. Kad man buvo garbė jog davė savo pavardę mane vedęs, garbė man kad būtent aš galėjau pagimdyti JAM vaikus, ir iš viso esu nieko verta, kad jei ne jis tai dar nežinia kaip gyvenime būčiau "nuvalkiota"... Ir jei dėl savo ambicijų nenorėsiu su juo gyventi, tai turėsiu grąžinti JAM pavardę, nes nebūsiu verta jos.. Pasakykit man mielosios, ar už tai, ką gyvenime dėl jo dariau, esu verta kentėti.. Nekalbu apie fizinę kančią, bet tiesiog noriu tiek nedaug, kad mane gerbtų ir mylėtų..
Jau nekalbu apie tai kad grąsina atimti vaikus, nors kažkaip visai neprisideda prie jų priežiūros ir auklėjimo..
Žodžiu čia ir buvo mano paskutinis lašas, išvariau jį iš namų, padaviau dokumentus skyrybom, ir tikrai nemanau kad vaikams būtų geriau gyventi su tokiu vyru, kuris savo žmoną (jų mamą) gali visaip ižeidinėti, be to koks pavyzdys sūnui?? Kad moteris nieko verta?? Noriu kad mano sūnus užaugtų doras ir gerbtų bei mylėtų savo žmoną.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 10 11, 21:50)
Žodžiu čia ir buvo mano paskutinis lašas, išvariau jį iš namų, padaviau dokumentus skyrybom, ir tikrai nemanau kad vaikams būtų geriau gyventi su tokiu vyru, kuris savo žmoną (jų mamą) gali visaip ižeidinėti, be to koks pavyzdys sūnui?? Kad moteris nieko verta?? Noriu kad mano sūnus užaugtų doras ir gerbtų bei mylėtų savo žmoną.. wub.gif

O tai kodėl jūs jį išvarėt? Juk jis nori auginti savo vaikus... Tai jūs turėjote išeiti ir palikti jam vaikus, mokėti išlaikymą, lankyti savaitgaliais...
Apie įžeidimus patylėsiu, jei iš tiesų situacija tokia, kokią aprašėt, tuomet vyras sako tiesą ir tai nėra jokie įžeidimai.
O sūnus ir užaugs doras. Tik meilės per užpakalį neįdėsi...
Atsakyti
Medini, rodos jums visad sprendimas vienas-atiduoti vaikus, vaiku namams, tevams
Moteris isnesiojo vaikus, pagimde, tai nereikia visiskai sutapatinti motions ir tevo
Tegu gerbia moteri, nereikes niekur nieko varyti ir vaiku dalintis
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 12, 09:00)
1. O tai kodėl jūs jį išvarėt? Juk jis nori auginti savo vaikus... Tai jūs turėjote išeiti ir palikti jam vaikus, mokėti išlaikymą, lankyti savaitgaliais...
2. Apie įžeidimus patylėsiu, jei iš tiesų situacija tokia, kokią aprašėt, tuomet vyras sako tiesą ir tai nėra jokie įžeidimai.
3. O sūnus ir užaugs doras. Tik meilės per užpakalį neįdėsi...

1. Akivaizdu, kad forume paskutiniai jusu pasisakymai kyla is asmeniniu ambiciju ir skauduliu. Anksciau pasisakydavote racionaliau. Jei is istorijos nematyti priezasciu, galiu tik nuspeti, kad elgetes identiskai.

2. Taip, vyro zodis visada teisingas ir paskutinis. Negincyjamas, nediskutuotinas.
doh.gif

Gal specialiai praleidote pacituoti, kad vyras vaikais nesirupina? Rupinimasis vaikais tevus ipareigoja nepriklausomai nuo ju gyvenamosios vietos. Kartu tevai atsako ir uz vaiku emocini gerbuvi. Nei tevas, nei mama neturi varyti ant vienas kito ar vaikui artimu zmoniu jo akivaizdoje. Net vaiku teisiu tarnyba ta supranta kaip emocini smurta pries vaikus.

3. Neuzaugs, jei tevas - siuo atveju svarbiausias berniukui autoritetinis asmuo, neismokins pagarbos moteriai. Ir nebus laimingas.
Atsakyti
Aš jums galiu čia tokią graudulingą istoriją surašyti, kad SM serveriai ašaromis apsipils. Du vaikai... Tarp jų skirtumas keturi metai. Ir staiga vyras patapo monstru. Keista? Man ne.
Esu įsitikinęs, kad vyras turėjo priežasčių pasakyti tai, ką pasakė.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 12, 14:48)
Ir staiga vyras patapo monstru. Keista? Man ne.

jusu akimis moterys visada monstres ir vyrai visada turi pateisinamu priezasciu, tik moterys ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2008 10 12, 14:57)
jusu akimis moterys visada monstres ir vyrai visada turi pateisinamu priezasciu, tik moterys ne g.gif

O kodėl jums tai keista? Kai moterys koneveikia vyrus - normalu?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 12, 14:48)
Aš jums galiu čia tokią graudulingą istoriją surašyti, kad SM serveriai ašaromis apsipils. Du vaikai... Tarp jų skirtumas keturi metai. Ir staiga vyras patapo monstru. Keista? Man ne.

Žinot, aš jūsų nepažįstu, bet jūs manęs taip pat. Taigi keista, kad skaitote jog kaip moteris, savo vaikų mama, esu verta to ką teko išgyventi.. Beje rašydama apie savo istorija, apie paskutinį lašą, nerašiau apie visus bendrai pragyventus aštuonis metus, kadangi per daug reikėtų išsiplėsti.. Bet buvau iš tų, kurios tikėjo, kad žmogus laikui bėgant pasikeis į gerąją pusę.. Ištekėjau 19 metų, dėl vyro stengiausi kiek galėjau, didžiąją mūsų bendro gyvenimo dalį dirbau tik aš viena, vaikams sergant ar jiems verkiant iš vyro išgirsdavau tokių frazių, kad gal jam geriau pas seserį pagyventi, nes jis pavarges ir namuose nėra ramybės.. Sūnaus auklėjimą jis suprato kaip "vyro" paruošimą gyvenimui, tai čia jis nevengdavo fizinėm bausmėm jį nubausti, diržais.. Kai sužinojau kad laukiuosi antro, ir kai pasitvirtino kad bus dukrytė jis taip džiaugėsi.. aišku ne namuose su savo žmona, o su savo draugeliais.. Kai pagimdžiau ir buvo sunkus periodas (apie jį užsiminiau anksčiau), jis nė karto net dukrytės nepažiūrėjo kad aš į ligoninę nuvažiuočiau, turėjau ieškoti kas man padės.. Kad tarp vaikų keturių metų skirtumas, tai dar nereiškia kad tas periodas buvo idealus.. Beje nenoriu pasakyti kad nebuvo ir gražių akimirkų, bet visas skausmas, pažeminimas, kurį teko patirti net viešai ir net girdint sūnui, užgožė viską,.. Jūs manot kad moteris, kuri visą parą be išeiginių atostogų ir laisvadienių prižiūrinti savo ŠEIMĄ yra verta bet kokių ją žeminančių žodžių..

Ir beje, pagrindo jam niekada nedaviau mane ižeidinėti.. Nesu iš tų kurios gyvendamos šeimoje dairosi aplinkui.. Taigi aš Jūsų neižeidinėju, bet ir jūs rinkitės ką cituojat.. nes kartais jūsų nuomonė taip pat nuskamba ne į temą...
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 10 11, 21:50)

Pasakykit man mielosios, ar už tai, ką gyvenime dėl jo dariau, esu verta kentėti.. Nekalbu apie fizinę kančią, bet tiesiog noriu tiek nedaug, kad mane gerbtų ir mylėtų..

Taip, esate verta kentėti, nes pasirinkote motinos Terezės vaidmenį - daryti viską dėl kito. Beje ar jis to prašė jūsų ar čia pati sumąstėt, kad jam reikia, kad dėl jo kažką darytumėt?

O norite jūs netgi labai daug. Juk pati žinote, kad mielas per prievartą nebūsi. Taip, kad jums liko partnerystės santykiai. Juk visada ko gero taip gyvenot? Tai kas dabar nutiko tokio baisaus, kad sugalvojot skirtis?
Atsakyti