Sveikos, mergaitės
Nusprendžiau ir aš parašyt ir greičiausiai pasiprašyt į Jūsų šaunią kompaniją
Jau kelis metus skaitinėju Jūsų istorijas ir taip viskas pažįstama, bet taip nesinori tuo tikėt
Pradėsiu nuo pradžių. Susipažinome jauni, jis tik po mokyklos, aš po kolegijos. Kad buvo didelė meilė, tikrai nepasakysiu. Manu, kad buvau su juo, tik todėl, kad daugiau nebuvo su kuo... Pastojau. Minties apie nutraukimą net nebuvo. Vyras reagavo ramiai. Tik paklausė, ką planuoju daryti. Kai atsakiau gimdysiu, pasakė gerai. Apie vedybas nebuvo net kalbos.
Mano tėvai užleido mums butą. Gyvenome tenai. Dekterines aš gaudinėjau. Jis dirbo apsaugoje. Pinigėlių nebuvo per daug, bet jų užteko. Augo dukrytė. Namuose jis budavo retai, kas mane labiausiai nervimo. Su dukra nenorėjo pasilikėti. Apie tai, kad atsikelti naktį arba pakeisti sauskelnes nebuvo net kalbos. Dažnai išvažiuodavo pas savo draugelius. Parą namuose nebuvo, antrą. Grįždavo visas prasmirdęs, pusiau girtas ir miegodavo. Grąsindavau, grąsindavau, o jam buvo dzyn
Paaugo dukrytė, grįžau į darbą. Po kelių mėnesių susiradau geresnį. Pradėjau uždirbinėti daugiau už jį. Išgertuvės jo nesibaigė. Bet kažkaip pripratau ir nekreipiau dėmesio. Kodėl gyvenau su juo, net negaliu paaiškinti.
Per vieną tokių išgertuvių atsitiko nelaimė. Įvyko automobilio avarija, kurios metu žuvo draugas. Vyras mano buvo už vairo. Prasidėjo bemiegės naktys, numestas vaikas pas tėvus. Visur buvau su juo, visaip stengiausi padėti. Viskas susiklostė gerai, jeigu taip galima pavadinti. Tik išėjo jis iš darbo, kadangi gavus teistumą negalėjo dirbti apsaugoje. O dirbti kažkur kitur paprastą darbą neturėjo noro. Geresniam darbui neturi išsilavinimo.
Taip pragyvenome dar metus. Jis namuose ir pas draugus, o aš su dukryte ir darbe. Viską išlaikiau pati.
Pasiūlė jam verslo planą, statyti kaimo turizmo sodybą. Jis tipo padeda statyti, tada investuoti pinigai per pusę, užskaitomi, kaip jo skola. Kai pradės veiklą, po šiek tiek pradės grąžinėt. Man ta mintis nepatiko, bet ant tiek buvo užsidegęs. Aj galvoju bala nematė. Mes neapsiženiję, butas mano mamos. Tegu daro ką nori. Taip praėjo dar du metai. Jis gyveno mano sąskaitą. Draugai beja, irgi niekur nedingo
Gimė mums antra dukrytė. Su vaiku situacija buvo tokia pat. Pasiimdamas vaiką ir mane iš ligoninės, net gėlių neatnešė
Atvežė namo ir išvažiavo švęsti keliom parom.
Susišvetė jam, kad gana nemokamai dirbti ir pasiūlė partneriui, kad įvertintų kiek verslas (nebaigtas) kainuoja, kad atminusuotų skolą ir jam atiduotų pinigus. Gavo nemažą sumą pinigų. Išprašiau, kad nupirktų man mašiną apynaują. Taip ir padarėme. Daugiau nė lito nemačiau. Kažką pirkdavo namo, kažką pirkdavo sau, kažką vaikams, kažką pragerdavo su draugais. Niekur taip ir toliau nedirbdavo.
Praeitais metais nusprendžiau padaryti remontą savo bute. Pasiėmiau paskolą, paprašiau, kad jie su draugu padarytų. Na padarė, viskas tvarkingai dabar ir gražiai. Bet pradėjo prikaišioti, kad jis padarė
Vis dažniau pykdavomes dėl pinigų. Paskolą grąžinti, už butą sumokėt, vaikus pamaitint, aprengt, viskas ant mano pečių. O jis aiškina ir dabar, kad aš jo neišlaikau
Net nenoriu su juo diskutuoti, tegul turi savo nuomonę, o aš turėsiu savo.
Išgertuvės su draugais padažnėjo. Vaikams iš vis neskiria jokio dėmesio. Per pavasarį, dar nė karto nebuvo su jom į lauką išėjęs
Didžioji eina į prailgintą grupę ir paimu aš ją apie 17,30, kai tėvas visą dieną namuose. Nors namus sutvarkytų, bet kam to reikia, kai žymiai smagiau valgyti ir žiūrėti teliką visą dieną
Savaitgalį vėl buvo eilinis užgėrimas. Išvažiavo sekmadienį, grįžo antradienį. Per tas dienas, kažkaip rimtai pradėjau mąstyti, kad jau man gana
Negaliu
Noriu mylimo ir tvirto vyro, kuris man būtų užnugaris, o ne aš jam. Tai ir pasakiau jam vakar, kad viskas paskutinį kartą, dar kartą nenakvoji namuose, sukraunu daiktus ir išeini. A žinote, ką jis man pareiškė???
Kad viską daro tik dėl mūsų. Aš paprasta moteriškė, negaliu to suprast
O kiek visokių kitokių nuoskaudų
Na va išsikalbėjau, gal šiek tiek lengviau pasidarė, bet tuo pačiu ir viskas vėl pakilo