QUOTE(As4arele @ 2012 02 22, 21:02)
Kaip tau gerai, kad sunkiausia jau praeiti.
As noriu viena gyventi, noriu 'gyventi', o ne egzistuoti, ne buti priklausoma nuo jo nuotaikos, nuolatine emocine itampa buvo, vaikai tai jaute. Vyresnelis ypac, buvo toks neramus - dabar matau, kad net per tas keleta dienu ramesnis darosi, sneka ramiau, net piesiniai spalvingesni tapo
Darbe per tas dienas kaip ant adatu sedejau, kad tik neateitu skandalu viesai kelti, kad tik nebutu gedos. Siaip geda
Gerai kad tevai mane palaiko, aciu jiems dideliausias
nors ir nepatogu juos velti i visa ta isterija, nes ne jauni yra...
Laikausi, jau suzinojau kokia procedura skyrybu, kokie popieriai kaip kas ten darosi, pasakiau jam kad rasom pagal susitarima ar kaip: o jis pasirodo jau viska irgi suzinojo ir tik kist man popieriuka su turto sarasu ko as atsisakau ir pan. 'su plyka s*kna atejai, taip ir iseisi' sako... - ziuri mano reakcijos, sutikau kad viskas kas jo, tai jam ir lieka- neatiminesiu, apsiramino ir vel asaru pakalne, kad sugrizk, vaikuciai, seima, myliu ir t.t. praso sanso paskutinio... ar bent laiko. sunkiausia man tie pokalbiai su juo, kai nezinau ka atsakyti, jis
visiem savo poelgiam randa pasiteisinima (keiksmai - as gi pergyvenu,
tu mane labai sunervinai - siaip as busiu geras ir esu jautrus, grasinimai - as taip nusisneku, nekreipk demesio; kad baldu vaikisku neatiduoda, lovytes maziukui - sako geriau sukuriansiu; ka cia baldu gaileti - ne i aki gi gavai
).....
Na, jei žinai ko nori, tai ir siek to
Ir kartojuosi, stenkis apriboti bendravimą, nes moraliniai užknisinėtojai labai įtaigūs, talentingi įtikinėtojai, viskam randa paaiškinimą ir visuomet kalti ne jie ("tu mane sunervinai, dėl tavęs taip padariau" ir t.t. ir t.p.) skaitau, ką rašai ir jaučiu, koks neoriginalus buvo mano gyvenimas su VT
- tas taip pat nenorėjo atiduoti dukters daiktų
bet finale juk tokie poelgiai tik padeda apsispręsti. Ne jų naudai
Pamenu tuomet sau sakiau - gal nežinau tiksliai, ko noriu, bet tikrai žinau, ko
nenoriu - tokio va gyvenimo, kur saulė pašviečia kartą per mėnesį, užtai esi garantuota, kad audros skalbs beveik kasdien. Teisingai sakė Baltic girl - o kuo siūlomas "paskutinis pabandymas" skirsis nuo kitų? šansų buvo duota daugiau, nei reikia, taikytąsi ir pasižadėta gyventi kitaip irgi n+k kartų...
Aš nuo pirmos dienos gyvenimo atskirai supratau, kad gyvenimas pasidarė geresnis, dukra linksmesnė ir saugesnė (dabar gėda, bet per tuos aiškinimusis, kaip mums gyventi, kur mes einame ir t.t. ji nuolat būdavo nuošaly
) Tas padėjo išvert visas atakas - sekimą, puolimus ir įkalbinėjimus, iškeikimus ir gėles
Dar vienas dalykas dėl skyrybų - vistiek gražiuou išsiskirti neišeis, manau
tai pasistenk užsitikrinti vaikams kuo geresnes salygas. Beje, gali prisiteisti išlaikymą ir neišsiskyrusi, kol vyks procesas - šiek tiekk sustatytų į vietas naują jūsų statusą, ir tau, ir jam
(aš labai gailiuosi, kad to nepadariau iš karto, paskui gerokai sunkiau viskas, ypač morališkai...)
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...