Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 15:30)
As cia labiau kalbejau apie ta atveji,kai vyras naglai savo ala drauge i namus parsiveda,o zmona su vaiku kitam kambary uzdaro doh.gif
Nezinau,man asmeniskai buvo sunku su mazu vaiku ir tikrai labai daug dalyku nespedavau ir galiu pasakyt,kad net po sunkios darbo dienos nesijauciu tiek nusikalusi kaip su vaiku.Aisku,maziui paaugus,situacija kitokia ax.gif

P.S minejot,jog irgi patiriat psichologini smurta.Idomu kokia forma  g.gif

na kadangi niekada nesu turejusi tik vieno vaiko tai nedrisiu gincytis smile.gif

psichologinis smurtas, na gerai, lengvas pliaukstelejimas - vaikai apsirgo vienu is tu virusu kur vemia viduriuoja. Vienas visa nakti veme kas 10 min. Ryte jau anam geriau - apsirgo kitas. Na i pavakare abu pasitaise daugiau maziau. Kita ryta as pati pasijauciau kad jau ir man...skambinu vyrui - sakau grizk, apsirgau, vaikus paziuresi (du berniukai po 3.5 m ir mergyte 7 men). Jis - o tai ka TU veiksi? O ten virusas toks buvo kad kokias 3-4 val intensyvus vemimas vyksta kas 10 minuciu, paskui pradeda gereti. Na bet dievulis nubaude biggrin.gif isvaziavo jie i kaima su vienu is vaiku, virusas ji ten pavijo. Vienas buvo, nieks negalejo pagelbet, ir dar vaiku pasirupint teko tongue.gif
Panasiu situaciju daug.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 27, 12:38)
na kadangi niekada nesu turejusi tik vieno vaiko tai nedrisiu gincytis smile.gif
..................................

psichologinis smurtas, na gerai, lengvas pliaukstelejimas - vaikai apsirgo vienu is tu virusu kur vemia viduriuoja. Vienas visa nakti veme kas 10 min. Ryte jau anam geriau - apsirgo kitas. Na i pavakare abu pasitaise daugiau maziau. Kita ryta as pati pasijauciau kad jau ir man...skambinu vyrui - sakau grizk, apsirgau, vaikus paziuresi (du berniukai po 3.5 m ir mergyte 7 men). Jis - o tai ka TU veiksi? O ten virusas toks buvo kad kokias 3-4 val intensyvus vemimas vyksta kas 10 minuciu, paskui pradeda gereti. Na bet dievulis nubaude biggrin.gif isvaziavo jie i kaima su vienu is vaiku, virusas ji ten pavijo. Vienas buvo, nieks negalejo pagelbet, ir dar vaiku pasirupint teko tongue.gif
Panasiu situaciju daug.

Dar nuo mamos priklauso ir vaiku mirksiukas.gif
...........................
lotuliukas.gif

As nesakau,jog reikia vyra darbais apkrayti,bet jis turi rodyti pagarba,buti dekingas ir kiek imanoma demesingas,juk tada ir moteris visai kitaip jausis ir tuos buities darbus iskart lengviau atlikti,kai zinai,kad kazkas tai vertina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 16:15)
Dar nuo mamos priklauso ir vaiku mirksiukas.gif
...........................
lotuliukas.gif

As nesakau,jog reikia vyra darbais apkrayti,bet jis turi rodyti pagarba,buti dekingas ir kiek imanoma demesingas,juk tada ir moteris visai kitaip jausis ir tuos buities darbus iskart lengviau atlikti,kai zinai,kad kazkas tai vertina ax.gif

na viskas kaip ir taip, bet paziurekim is kitos puses - grizta vyras po sunkios darbo dienos. Na kiek mes vertinam, ka sakom kasdien? Kiek demesio rodom? Ar taip jau kasdien ir isreiskiam dekinguma uz darba ir rupesti seima? Uz tai kad turim kur gyvent ir ka valgyt?
O tai kokio dekingumo ir ivertinimo tada is to vyro reik?

del vaiku - taip, mano vienas is dvyniu rekdavo daug ir daznai iki kokiu puses metu doh.gif tai toks netgi jeigu ir vienas yra ka veikt. Gerai kad kitas ramesnis buvo.
Atsakyti
VYTAUTE, nesupratau blush2.gif to pavyzdzio del psich blush2.gif ologinio smurto, kai liga uzpuole...kur cia koks smurtaS IVYKO? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(karpis @ 2011 11 17, 15:50)
pas mus laai panasiai  verysad.gif  tik nera jokios drauges... anyta nesikisa i santykius, neizeidineja, bet... karts nuo karto issprusta kazkas. labiausiai zudo - tas "gyvenimas vienai"... jo istisai nera namie, daug dirba. tiesa, jis visdaa ir daug dirbdavo, bet... anksciua snekedavome,s viskas ok, viskas aisku. o dabar .... visada uzsiemes, pavarges, buitis ir vaikas tik mano reikalas... tik as cia viena gerai gyvenu, sedziu namie.
nezinau kaip ka cia man daryti - bandziau nekreipti demesio, gyvenk kaip nori, tada visia atitolimas. dabar bandau pataikauti, nusileisti, daryti namuose linksmesne atmosfera, nebuti pikta, nu kas tik nori. ir ... nezianu ar cia kas gereja. man visiskai nervai tuoj pakriks, nieko nebesuprantu. eiti pas psichologus ar ka man daryti. bandau sneketi - tai tik as viena kalta esu, jis nezino, ka galima keisti, ka daryti

Na ir pas mus galima pasakyti tas pats..as pavargau, priejau isvada kad tiesiog nemyli manes ir isejau..
Atsakyti
QUOTE(Galakty @ 2012 01 26, 01:55)
Na ir pas mus galima pasakyti tas pats..as pavargau, priejau isvada kad tiesiog nemyli manes ir isejau..

o tavo vyras irgi daug dirbo ir uzsiemes buvo? O uzdirbdavo normaliai? PInigus seimai nesdavo ar isleisdavo sau? Jei daug dirbo, uzdirbo ir pinigus seimai skirdavo -keiciames. As tau duosiu savaji, tu man savo biggrin.gif

Nepalikau as dar jo vis. Vaiku gaila, bet jau kartais kai supykstu tai schmoll.gif
Nu jus man pasakykit, ar imanoma pr menesi isleisti 2000 lt maistui??? seima 5 asmenu, mazajai 10 menesiu, nu nevalgo tie vaikai sitiek !!! Jauciuosi isnaudojama....moku paskola, visus mokescius, vaikams kai reikai as viska perku, ir dar dali maisto perku...sutarem kad kai masina reiks remontuot jis jau pasirupins. Pasirodo ner pinigu doh.gif NU pikta esu kaip nezinau kas siandien schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif
Jūs čia , matau, vyrais keičiatės ax.gif Aš savojo dar nepalikau, bet labai nenudėvėjau, stovis patenkinamas, nors garantinis aptarnavimas ir pasibaigęs doh.gif
O jei rimtai, tai kankina ta pati problema - vyro darbas. Turi savo versliuką, reikalai neblogi. Grįžta namo TOKS nusikalęs...Dėmesio vaikui ir man - 0. Sako, kad pavargęs. Bet taip metai iš metų eis, ir niekas nesikeis, nes jis dievina tai, ką daro. O aš tempiu maisto maišus, nešioju malkas, rūpinuosi remontais ir šiaip... viskuo...A, dar dirbu unsure.gif Anksčiau aktyviai dalyvavau tam versle, bet dabar pajutau, kad aš nebekenčiu to, ką jis daro. ( Koste, ką darom su garažu??? Aš jį padegsiu!!!) Vyras alkoholiu nepiknaudžiauja, su draugeliais nesišlaisto, pas mergas lyg tais ir nevarinėja unsure.gif Bet tai kiek galima vienai su vaiku gyvent? Nes ryšys taip ir nutrūksta po truputį...
Kam pasiskundžiu, tai sako perdedi, lt parneša, tai ko iš jo nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 26, 09:51)

Nu jus man pasakykit, ar imanoma pr menesi isleisti 2000 lt maistui??? seima 5 asmenu, mazajai 10 menesiu, nu nevalgo tie vaikai sitiek !!!

Dar ir kaip įmanoma. Aisku, jei parduotuveje apsipirkinesi ties lentynomis su uzrasu nukainuota tai apsisuksi pigiau, bet jei pirksi kokybiska maista tai dar ir pritrukt gali. Kas liecia vaikus tai pastebejau, kad butent brangiausiai man atseina maisto produktai pirkti jiems. Mano seima 4 asmenys, isleidziu maistui apie 1800 ir dar save riboju neleidziu pirkti be saiko. Bet perku tik auksciausios rusies produktus. Tiesa mesos zalios man pirkti nereikia, bet jei reiketu tai vaikai tikrai liktų be sūrelių ir jogurtų.
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2012 01 30, 17:47)
4u.gif
Jūs čia , matau, vyrais keičiatės ax.gif  Aš savojo dar nepalikau, bet labai nenudėvėjau, stovis patenkinamas, nors garantinis aptarnavimas ir pasibaigęs doh.gif
O jei rimtai, tai kankina ta pati problema - vyro darbas. Turi savo versliuką, reikalai neblogi. Grįžta namo TOKS nusikalęs...Dėmesio vaikui ir man - 0. Sako, kad pavargęs. Bet taip metai iš metų eis, ir niekas nesikeis, nes jis dievina tai, ką daro. O aš tempiu maisto maišus, nešioju malkas, rūpinuosi remontais ir šiaip... viskuo...A, dar dirbu unsure.gif Anksčiau aktyviai dalyvavau tam versle, bet dabar pajutau, kad aš nebekenčiu to, ką jis daro. ( Koste, ką darom su garažu??? Aš jį padegsiu!!!) Vyras alkoholiu nepiknaudžiauja, su draugeliais nesišlaisto, pas mergas lyg tais ir nevarinėja unsure.gif Bet tai kiek galima vienai su vaiku gyvent? Nes ryšys taip ir nutrūksta po truputį...
Kam pasiskundžiu, tai sako perdedi, lt parneša, tai ko iš jo nori? g.gif

na zmogus tokia jau butybe...niekad nevertina to ka turi kol nepraranda doh.gif
Atsakyti
Sveikos.. Na ir as cia uzklydau pas jus...Tik tiek kad mano situacija gal siek tiek sudetingesne. Esame seima 5 metai,turime sunu,siuo metu laukiusi antro. Seimoje nebematau seimos,net nezinau kaip parasyti ,bet taip yra.... Daug kartu buvau isduota,visus kartu atleidau, daug melo isklausius esu ir t.t . Zodziu esu nubukinta kaip reikalas. Gyvename ne lietuvoje ,situacija siuo metu tragiska.
Pradejau galvoti apie skirybas ir vaziavima i lietuva,si karta labai rimtai,bandziau sneketis ir su juo apie tai ,na lieka kazkoks noras viska sulibdyti,bet ,taciau jis neturi ka pasakyti, jam siuo metu atrodo viskas gerai,nenori jis ta tema diskutuoti ir aplamai ka as be jo darysiu.....,ir ka cia prisigalvoju nesamoniu...
Na o as va negaliu,nejauciu to saugumo jausmo su juo ,kuri jausdavau visada.Bijau gimdyti,bijau kad liksiu viena su dviems vaikais svetimoje salyje,bijau kad sedesiu viena namie ir verksiu ,o jis lakstys, bijau kad nesulaiksiu jokios pagalbos vaiku atzvilgiu. Jai jis manes dabar nesupranta ,tai kas bus veliau? Lietuvoje ,bent jau gimines salia bus kurie tikrai pades..
Bet kaip keista ,visada buvome seima,jauciau kad esame seima,kad ir kiek tu jo nuklydimu buvo,o dabar manyje to nera,ar jums taip buvo ?
Bet turbut myliu ji,nes daug verkiu,graudinuosi pagalvojus kad gal tektu gyventi be jo ,verkiu isivaizduodama ji su kita,bliaunu kaip mazas vaikas vien pagalvojus kad musu gyvenimai bus ne kartu,o atskirai,kad negulesime kartu lovoje sugule,nors ir neturime apie ka sneketis ,bet vistiek gaila to.....
O gal as skubu,gal viskas pasikeis? Gal nera taip jau blogai? Gal padarysiu klaida del kuris gailesiuosi visa gyvenima....????
Atsakyti
Kažin, ar kas pasikeis į gerą g.gif Paprastai, jei keičiasi, tai tik į blogą.... O verki, nes baisu, nes laukiesi, nes neaiški ateitis, o tas žmogus yra nors koks ateities garantas...
Normalu, kad kankina abejonės... tik ar tas gailestis, kad nenebūsit pora nėra baimė pasilikt vienai su savao vaikais ir tik savo atsamokybe? patikėk, ne viena iš mūsų yra patyrusi, kad tai nėra jau taip baisu, bent jau dėl to, kad žinai, jog nuo šiol viskas priklauso tik nuo tavęs, niekas nepridirbs klaulysčių, nenuvils, kad tu valdai situaciją ir gali neleisti tau gadinti nervų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2012 02 17, 02:04)
Sveikos.. Na ir as cia uzklydau pas jus...Tik tiek kad mano situacija gal siek tiek sudetingesne. Esame seima 5 metai,turime sunu,siuo metu laukiusi antro. Seimoje nebematau seimos,net nezinau kaip parasyti ,bet taip yra.... Daug kartu buvau isduota,visus kartu atleidau, daug melo isklausius esu ir t.t . Zodziu esu nubukinta kaip reikalas. Gyvename ne lietuvoje ,situacija siuo metu tragiska.
Pradejau galvoti apie skirybas ir vaziavima i lietuva,si karta labai rimtai,bandziau sneketis ir su juo apie tai ,na lieka kazkoks noras viska sulibdyti,bet ,taciau jis neturi ka pasakyti, jam siuo metu atrodo viskas gerai,nenori jis ta tema diskutuoti ir aplamai ka as be jo darysiu.....,ir ka cia prisigalvoju nesamoniu...
Na o as va negaliu,nejauciu to saugumo jausmo su juo ,kuri jausdavau visada.Bijau gimdyti,bijau kad liksiu viena su dviems vaikais svetimoje salyje,bijau kad sedesiu viena namie ir verksiu ,o jis lakstys, bijau kad nesulaiksiu jokios pagalbos vaiku atzvilgiu. Jai jis manes dabar nesupranta ,tai kas bus veliau? Lietuvoje ,bent jau gimines salia bus kurie tikrai pades..
Bet kaip keista ,visada buvome seima,jauciau kad esame seima,kad ir kiek tu jo nuklydimu buvo,o dabar manyje to nera,ar jums taip buvo ?
Bet turbut myliu ji,nes daug verkiu,graudinuosi pagalvojus kad gal tektu gyventi be jo ,verkiu isivaizduodama ji su kita,bliaunu kaip mazas vaikas vien pagalvojus kad musu gyvenimai bus ne kartu,o atskirai,kad negulesime kartu lovoje sugule,nors ir neturime apie ka sneketis ,bet vistiek gaila to.....
O gal as skubu,gal viskas pasikeis? Gal nera taip jau blogai? Gal padarysiu klaida del kuris gailesiuosi visa gyvenima....????

Šiaip, pastebėjau, kad panašus "šeimos nejutimas" ateina bangomis ir pas mane.
Bet kaip Vytautė69 rašė - neįvertini to ką turi, žmogus. Ir tikrai, visai neseniai dar kartą įsitikinau, kad turiu puikų žmogų. Pats gyvenimas primena, nors ir skaudžioj situacijoj. Jei pati jausdavot, kad TIKRAI atleidot ne vieną vyro nuklydimą, ir galėjot toliau sugyvent, tai gal dabar tiesiog nėštumo hormonai suveikė ( aš griežtai neigiau nėštukė, kad blūdiju, bet kai blaut pradėjau, nes vyras nėjo spintos kartu pirkt, tai daėjo pagaliau doh.gif ). Suspėti pabėgti žmogus visad gali, tik va paskui kas? Kaip mano mama sako, turi "dakasyti"vyriškis, o tada jau bėk...
Atsakyti