QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 15:30)
As cia labiau kalbejau apie ta atveji,kai vyras naglai savo ala drauge i namus parsiveda,o zmona su vaiku kitam kambary uzdaro
Nezinau,man asmeniskai buvo sunku su mazu vaiku ir tikrai labai daug dalyku nespedavau ir galiu pasakyt,kad net po sunkios darbo dienos nesijauciu tiek nusikalusi kaip su vaiku.Aisku,maziui paaugus,situacija kitokia
P.S minejot,jog irgi patiriat psichologini smurta.Idomu kokia forma
Nezinau,man asmeniskai buvo sunku su mazu vaiku ir tikrai labai daug dalyku nespedavau ir galiu pasakyt,kad net po sunkios darbo dienos nesijauciu tiek nusikalusi kaip su vaiku.Aisku,maziui paaugus,situacija kitokia
P.S minejot,jog irgi patiriat psichologini smurta.Idomu kokia forma
na kadangi niekada nesu turejusi tik vieno vaiko tai nedrisiu gincytis
psichologinis smurtas, na gerai, lengvas pliaukstelejimas - vaikai apsirgo vienu is tu virusu kur vemia viduriuoja. Vienas visa nakti veme kas 10 min. Ryte jau anam geriau - apsirgo kitas. Na i pavakare abu pasitaise daugiau maziau. Kita ryta as pati pasijauciau kad jau ir man...skambinu vyrui - sakau grizk, apsirgau, vaikus paziuresi (du berniukai po 3.5 m ir mergyte 7 men). Jis - o tai ka TU veiksi? O ten virusas toks buvo kad kokias 3-4 val intensyvus vemimas vyksta kas 10 minuciu, paskui pradeda gereti. Na bet dievulis nubaude isvaziavo jie i kaima su vienu is vaiku, virusas ji ten pavijo. Vienas buvo, nieks negalejo pagelbet, ir dar vaiku pasirupint teko
Panasiu situaciju daug.