Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(aniaczka @ 2008 03 25, 21:55)
jo biggrin.gif  tikrai ir kur juos jus randat, kaip sugebate vel pamilti??? bet seip klausimelis jei radot kazka  kita ir mylit ar tekesit vel dar karta, ar ne?

turiu drauga kuri myliu labai, sutikau visiskai netiketai ir net negalvojau kad po skirybu dar kada ziuresiu i vyrus g.gif bet kad ir kaip gaila teketi nebezadu. nors kaip sako niekada nesakyk-niekada.... blush2.gif
Atsakyti
istiesu jei pasiulytu tai greiciausiai sutikciau g.gif ax.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
skaitau istorijas is jos tokios panasios...
Mes su leliaus teciu buvome beveik tobulybes. graziai gyvenome, nieko netruko, draugai, vakareliai, jaukus namai, keliones.
Bendra ateitis...taciau kai su stebukleliu grizome namo, viskas pasikeite, as bloga, nesugebu nieko, netinku jo draugams, ir galiausiai nesibaigiantys jo gerimai isvede mane is kantrybes, jis mums pasiule iseiti, as po gimdymo, sunui 13 dienu,as taip ir padariau ta pacia diena po jo "gerojo pasiulymo", buvo sunku, taciau dbr kazkaip tvarkausi, nezinau kaip bus toliau, gyvenu del mazylio.
O jis gyvena su savo draugais, savo nesibaigianciais tusais...
gal vistik kada nors subres tas zmogus, bet gali buti per velu

stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlin @ 2008 03 01, 18:16)
Draugai ir mergos buvo svarbiau uz mane su pilvuku  nestuke.gif

kaip liudna:sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Violialia @ 2008 04 07, 16:04)
skaitau istorijas is jos tokios panasios...
Mes su leliaus teciu buvome beveik tobulybes. graziai gyvenome, nieko netruko, draugai, vakareliai, jaukus namai, keliones.
Bendra ateitis...taciau kai su stebukleliu grizome namo, viskas pasikeite, as bloga, nesugebu nieko, netinku jo draugams, ir galiausiai nesibaigiantys jo gerimai isvede mane is kantrybes, jis mums pasiule iseiti, as po gimdymo, sunui 13 dienu,as taip ir padariau ta pacia diena po jo "gerojo pasiulymo", buvo sunku, taciau dbr kazkaip tvarkausi, nezinau kaip bus toliau, gyvenu del mazylio.
O jis gyvena su savo draugais, savo nesibaigianciais tusais...
gal vistik kada nors subres tas zmogus, bet gali buti per velu

stiprybes visoms  4u.gif

jo na ir pasiulymas, gaila man tokiu vyruku...
Atsakyti
Man išvis nesuvokiama, kaip žmogus gali atsisakyti savo vaiko, po skirybų nelankyti? Kas per žmonės tokie "vyrai"? Šiaip, mamytės, esate tikros šaunuolės, kad išdrįstate tokius svolačius palikti. Esate jaunos, turbūt ir gražios, vyrai žiūri ir į "panas su vaikais"(patirtis smile.gif ). Visas gyvenimas priešaky. Tokie debilai, kuriems tūsai svarbiau už vaiką, tik sugadintų gyvenimą, o jūs juk esate vertos gero gyvenimo. Ir jūsų atžalos vertos matyti gerą gyvenimą, o ne nuolatines tėvų rietenas. Sėkmės jums ir stiprybės. Ir... nebijokite pamilti dar kartą wink.gif Visgi, įtariu, ne visi jie kiaulės.
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

Jau keturi metai kai esu viena ir auginu 3 nuostabius angeliukus, taciau esu ir labai laiminga thumbup.gif
Gyvenau su savo ex 15 meteliu, 5 is ju buvo laimingi, 5 pakenciami, likusieji kosmaras doh.gif . Pinigai, kuriu as nemaciau unsure.gif buvo tik jo, nesvarbu, kad kartu uzgyvenom, draugai, nesiskaitymas, zeminimas, isdavystes, melas.....ir daugybe kitokiu siaubu..kentejau, nes bijojau su dviem vaikais likti, bet viena diena nebeistveriau ir liepiau nesdintis, nes daugiau nebegaliu...grasino, su kita apsigyveno, persekiojo ir neleido ramiai gyventi, padaviau oficialiom skyrybom, nes kol popieriuje buvau jo zmona, jis isivaizdavo, kad esu jo nuosavybe. Ten prisidare vaiku ir nusprende sugryzti po puses metu, nes isivaizdavo, kad gali kada nori pareiti. Isiverze i namus, isvadino visokiais zodziais, apipyle su kava....Nu jau tada tai pasiutau, kaip laukine gun_bandana.gif galvojau, kad nudesiu, isvyjau ir pakeiciau spyna.Ohoho kas prasidejo, bet nieko istveriau, sustiprejau ir galu gale po metu pagaliau ivyko skyrybos...

Dabar turiu dar viena angeliuka, visi vaikai labai thumbup.gif , bet gyventi su kitu nesiryzau ax.gif , gal bijau vel but iskaudinta g.gif . Man ir taip gerai, esu laiminga, nieks neknisa proto, pajamu uztenka ir mums gera visiems kartu lotuliukas.gif , o kai reikes ko nors, tai ir bus, bet tik is toli.. lotuliukas.gif
Su laiku visos zaizdos uzgyja, toks gyvenimo akibrokstas tik dar labiau duoda pasitikejima savimi,ikvepia nauju jegu eiti i prieki. Dziaugiuosi dabar gyvenimu ir jis tikrai nuostabus. Linkiu kiekvienai buti stipriai ir nepasiduoti..Jei daugiau nebegalit kenteti, nebijokit gyvenimo naujoviu, nes jis pilnas staigmenu. Viskas kas kazkada atrodo baisu, veliau tik sukelia juoka. Sekmes visoms.. mirksiukas.gif

QUOTE(rasike @ 2008 03 01, 11:46)
nebutinai rwikia issiskirti, kad but vienisai mamai ir auginti vaikucius.... kartais gyvenimas pakisa koja

Ir tai pajutau per savo gyvenima. Bet dabar tik i gera isejo, nes as esu vaikams viskas ir jie visada bus tik uz mane.
Papildyta:
QUOTE(d-krall @ 2008 05 22, 18:35)
Man išvis nesuvokiama, kaip žmogus gali atsisakyti savo vaiko, po skirybų nelankyti? Kas per žmonės tokie "vyrai"? Šiaip, mamytės, esate tikros šaunuolės, kad išdrįstate tokius svolačius palikti. Esate jaunos, turbūt ir gražios, vyrai žiūri ir į "panas su vaikais"(patirtis smile.gif ). Visas gyvenimas priešaky. Tokie debilai, kuriems tūsai svarbiau už vaiką, tik sugadintų gyvenimą, o jūs juk esate vertos gero gyvenimo. Ir jūsų atžalos vertos matyti gerą gyvenimą, o ne nuolatines tėvų rietenas. Sėkmės jums ir stiprybės. Ir... nebijokite pamilti dar kartą wink.gif Visgi, įtariu, ne visi jie kiaulės.

As galiu suprasti tuos, kurie neturi ir gal tikrai patys vos gala su galu suduria..Bet tokie, kurie turi daugiau kaip proto ir savo vaikams gaili tai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Toks buves mano ex, tikiuosi, kad viena diena pasprings tais pinigais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarkize: 22 gegužės 2008 - 16:44
Manasis Exas buvo nerealus mergisius...jam neuzteko vienos meiluzes, dvieju, trieju, desimt...jam reikejo daug daugiau...ir taip su juo 5 metai, kol atsirado leliukas, po gimdymo, pakrikstyjus vaikeli, as isejau is jo, mes net nebuvom susituoke, net nenorejau, kai ir pastojau, zinojau, kad jis ne mano zmogus...
Auginu maziuka viena, ex skambina, aplanko vaika karta per menesi, labai su juo pykstames...bijau tik del vieno ar netruks vaikui tevo...del saves nebijau, vyro kito net nenoriu, nors jau greit metai kaip viena... smile.gif
Atsakyti
Jeigu jau palieka moteris antra puse, matyt vertas to palikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 02 29, 17:54)
Kaip suprantu visos esat vienišos ir visos auginat vaikus, atstojat ir mama ir tėtį  cool.gif  kažkaip kovojat su sunkumais, vaikų auklėjimų, bet domina tai, kas lemie jūsų paskutinį žodi <užteks, aš ji palieku> verysad.gif Kokia buvo svarbiausią priežastys, kad nutarėt likti viena? g.gif Kur nutėkėjo paskutinys lašas kantrybės??? Ir kaip ištverėt skyrybas? Iš kur semetes jėgų viskam užbaigt ir ar jūs kas palaikė? Ar buvo sunku likti vienai su vaikais ir viską pradėt iš pradžių?

As su savo vyru issiskyriau kai mano suneliui buvo 5 menesiai. Pagrindine priezastis - kitos moterys. Ir del to visai nesigailiu. Puikiai tvarkomes vieni. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 23, 08:30)
Jeigu jau palieka moteris antra puse, matyt vertas to palikimo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif dažniausiai taip
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 07 06, 11:34)
drinks_cheers.gif  dažniausiai taip

taciau pasitaiko atveju, kai po keliu metu susitaiko ir nugyvena ilgai... oi tas gyvenimas doh.gif
Atsakyti