Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

na va vytaute, o cia apie visokius gylius kalbejote...kartais neverta testi toliau.pati tai pajusit.
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2011 04 01, 17:05)
Sveikos!
Na rasau nes jau kokie metai balansuoju ties skyrybu su vyru riba... Mes nesusituoke, auginam 2m 10men suneli, bet santykiai tokie, kuriu nemoku apibudinti. Jauciu, kad abu lb atsalom vienas nuo kito. mano vyras "daug dirba"... na jis turi savo versla, iseina i darba kada nori, pareina ir kada nori. Bendraujam mazai, nera tam laiko, net ir prie pusryciu stalo, negali bendrauti nes valgo... Gryzes nueina pamiegoti, o as per dienas su vaiku. Bandau kalbeti apie buiti, nera laiko, ne dbr palauk... Pradejau jaustis vienisa, jei kur einam kartu, tai tik jei jam ko reikia. Lovoje ir kazkas ne taip, nebejauciu is jokios aistros, atsigula i lova, galva uzsitraukia ir miega.
Labai daznai jei nesutinku su jo nuomone ar ka pasakau ne tokiu tonu pradeda siusti, rekti, dauzytis. Visada viskas turi buti taip kaip jis nori ir ne kitaip. Beto, jo mama lb kisasi i musu gyvenima, man tai nepatinka, kazkada pasakiau, tai jis uzstojo mama, atseit ji mum padeda, o man jau vemti nuo tos pagalbos.
Tikrai, esu pasimetusi, artimi zmones daznai klausia :"Is kur turiu kantrybes su ju gyventi?"
Na jis negeria, neruko, pinigus parnesa,rankos nera pakeles,  taciau zodziu apie save esu girdejusi visokiausiu.  As jauciu toki salti, jam as neidomi, mano norai niekas, gali aprekti visokiais zodziais vidury gatves, mano tevu namuose ir  t.t pastovus pamokslai, kad tai sviesos neuzgesinau, tai plauku vonio rado ir t.t.
Perskaiciau kitu mamu pasisakymus, atrodo man nera taip blogai, bet nebegaliu gyventi su zmogum vien todel, kad jis yra perspektyvus, kad uzdirba. Norisi zmogaus, kuris suprastu, padetu, o ne priekaistautu, kad as visada pikta. O kaip nebuti piktai jei buitis, vaikas tik ant mano peciu, o jis tik seimos islaikytojas... Beto praejusia vasara jis i musu namus buvo atsivezes savo drauge, 100%mane patikino, kad ji tik studiju laiku drauge, na as jam nieko nesakiau, bet man slykstu buvo, kai su ja gere vyna virtuveje,kalbejo apie kazka, o as su vaiku zaidziau kt kambary ir nepakviete. Aisku, po drauges vizito lb susipykom, net jo mama ji uzstojo, atseit, as cia susikuriau, ji jam tik drauge. Bet, kad ta drauge pakabinusi akis i mano vyra ziurejo... Zinau, kad ir dbr jie sekmingai bendrauja... O skaudziausia buvo tai, kai jis pasake, kad jis tokios drauges daugiau niekada netures, ji pati geriausia, o tai tada kas as? Tarnaite, vaiko auklekartais, kai yra sveikatos ir noro meiluze?.. Sitie vyro zodziai mane tikrai lb paveike, manau paveike ir musu santykius, tik niekaip nerandu jegu padaryti protinga sprendima, uzsimerkti ir gyventi del pinigu ar iseiti ir pradeti nauja gyvenima?...

pas mus laai panasiai verysad.gif tik nera jokios drauges... anyta nesikisa i santykius, neizeidineja, bet... karts nuo karto issprusta kazkas. labiausiai zudo - tas "gyvenimas vienai"... jo istisai nera namie, daug dirba. tiesa, jis visdaa ir daug dirbdavo, bet... anksciua snekedavome,s viskas ok, viskas aisku. o dabar .... visada uzsiemes, pavarges, buitis ir vaikas tik mano reikalas... tik as cia viena gerai gyvenu, sedziu namie.
nezinau kaip ka cia man daryti - bandziau nekreipti demesio, gyvenk kaip nori, tada visia atitolimas. dabar bandau pataikauti, nusileisti, daryti namuose linksmesne atmosfera, nebuti pikta, nu kas tik nori. ir ... nezianu ar cia kas gereja. man visiskai nervai tuoj pakriks, nieko nebesuprantu. eiti pas psichologus ar ka man daryti. bandau sneketi - tai tik as viena kalta esu, jis nezino, ka galima keisti, ka daryti
Atsakyti
keiciu viena gera rupestinga, niekur nesivalkiojanti, net kartais geliu parnesanti, kiek gruboka, mylinti vaikus, padedanti buityje gan isvaizdu nedirbanti vyra i toki pat isvaizdu DIRBANTI ir uzdirbanti vyra !!! Moterys, jus net neisivaizduojat kaip sudetinga vienai tempt visa finansine seimos nasta. Dziaukites kad jusu vyrai dirba, uzdirba ir jum nereik sukt galvos ar ryt dar gyvensit ten kur gyvenat ar turesit kuoaprengt ir pavalgydint vaikus ar ne. Sunku buityje - pasisamdykit pagalbininke, liudna vienai - lekit pas drauges. Kai nereik krapstyt kiekvieno cento kisenej, oi tikrai palengveja gyvenimas ir buitis. Tik aciu sakykit kad vyrai dirba ir sugeba seima islaikyt siais laikais.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 17, 23:00)
keiciu viena gera rupestinga, niekur nesivalkiojanti, net kartais geliu parnesanti, kiek gruboka, mylinti vaikus, padedanti buityje gan isvaizdu nedirbanti vyra i toki pat isvaizdu DIRBANTI ir uzdirbanti vyra !!! Moterys, jus net neisivaizduojat kaip sudetinga vienai tempt visa finansine seimos nasta. Dziaukites kad jusu vyrai dirba, uzdirba ir jum nereik sukt galvos ar ryt dar gyvensit ten kur gyvenat ar turesit kuoaprengt ir pavalgydint vaikus ar ne. Sunku buityje - pasisamdykit pagalbininke, liudna vienai - lekit pas drauges. Kai nereik krapstyt kiekvieno cento kisenej, oi tikrai palengveja gyvenimas ir buitis. Tik aciu sakykit kad vyrai dirba ir sugeba seima islaikyt siais laikais.

sausį išsiskyriau su gerai uždirbančiu, gan išvaizdžiu, gėles nešančiu, kambarius tvarkančiu, vaikus mylininčiu, valgyt gaminančiu vyrų... (neigiamų savybių neminėsiu).... gal reikia tel nr??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 18, 10:11)
sausį išsiskyriau su gerai uždirbančiu, gan išvaizdžiu, gėles nešančiu, kambarius tvarkančiu, vaikus mylininčiu, valgyt gaminančiu vyrų... (neigiamų savybių neminėsiu).... gal reikia tel nr???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei nesimusa, negeria ir pas mergas nelaksto - tada duok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 18, 14:05)
jei nesimusa, negeria ir pas mergas nelaksto - tada duok biggrin.gif

vat būtent - blogosios jo savybės: psicholiginis smurtas, alkoholis ir neištikimybė ..... visiškai sutrypė gerasiais.....
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 18, 15:39)
vat būtent - blogosios jo savybės: psicholiginis smurtas, alkoholis ir neištikimybė ..... visiškai sutrypė gerasiais.....

nu jo...psichologinis smurtas ir mums ne naujiena....o visa kita kaip ir ok...na isskyrus tai kad nenori dirbt ir tinginys baisus darosi...
Atsakyti
Atsiprašau,kad kaip Pilypas iš kanapių,bet neskaitysiu tų n puslapių blush2.gif Tiesiog papasakosiu apie savo paskutinį lašą:pirmagimiui buvo pažadėta gimtadienio šventė.Su vt tai susieidavom(kai oficialiai per paštą ateidavo alimentai)tai vėl išsiskirdavom.Pinigų žadėtai šventei aš neturiu,tikėtis iš tėvo-nelogiška.Bet visai netikėtai parduotuvėj man atiduoda grąžą iš gerokai didesnės kupiūros,nei aš mokėjau(tyliu)ir galiu nupirkt miniatiūrinį ledų tortą,į kurį galima įsmeigt žvakutes.Bet vt pasiima jaunėlį,nusiveda į kavinę,pavaišina ir grįžta.Nieks būtų nesužinojęs,bet mažius parneša kauliukus ir kt likučius mūsų afganei...
Nuleidau tėtį nuo laiptų,nors visada smurtaudavo jis.Matyt,labai skaudėjo dėl vaiko.

Dabar esu laimingai ištekėjus už gero žmogaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 17, 21:00)
Tik aciu sakykit kad vyrai dirba ir sugeba seima islaikyt siais laikais.

doh.gif Nu jau ne schmoll.gif Tai norit pasakyt,kad jei vyras dirba ir uzdirba tai igyja teise negerbti,issidirbineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 11 27, 01:09)
Atsiprašau,kad kaip Pilypas iš kanapių,bet neskaitysiu tų n puslapių  blush2.gif Tiesiog papasakosiu apie savo paskutinį lašą:pirmagimiui buvo pažadėta gimtadienio šventė.Su vt tai susieidavom(kai oficialiai per paštą ateidavo alimentai)tai vėl išsiskirdavom.Pinigų žadėtai šventei aš neturiu,tikėtis iš tėvo-nelogiška.Bet visai netikėtai parduotuvėj man atiduoda grąžą iš gerokai didesnės kupiūros,nei aš mokėjau(tyliu)ir galiu nupirkt miniatiūrinį ledų tortą,į kurį galima įsmeigt žvakutes.Bet vt pasiima jaunėlį,nusiveda į kavinę,pavaišina ir grįžta.Nieks būtų nesužinojęs,bet mažius parneša kauliukus ir kt likučius mūsų afganei...
Nuleidau tėtį nuo laiptų,nors visada smurtaudavo jis.Matyt,labai skaudėjo dėl vaiko.

Dabar esu laimingai ištekėjus už gero žmogaus wub.gif

kazkaip man cia labiau panasu i ambiciju kova tiesiog...o tia kas cia tokio kad tetis nusivede vaika? Ledu torto tai niekas nemaise nupirkt. Manau vaikui tortu ir svenciu nebutu per daug smile.gif svarbu tevai nepradetu lenktyniauti kuris kietesne svente ar dovana istaisys.
Papildyta:
QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 02:35)
doh.gif Nu jau ne schmoll.gif Tai norit pasakyt,kad jei vyras dirba ir uzdirba tai igyja teise negerbti,issidirbineti g.gif

ziurint ka jus laikot negerbimu ir issidirbinejimu. Labai naturalu kai grizus po sunkios darbo dienos norisi pailseti, ar net iseiti kur. O cia gauni vaika i dantis ir dar zmona bamba kaip nieko nepadedi schmoll.gif
Kai as dirbau, vyras su viakais buvo grizus visada rasdavau vakariene ir sutvarkytus namus. Su retom isimtim zinoma. Taip, vyras jau budavo pavaziavusiu stogu, bet nebambedavo kad jam ten kazko nepadedu. Jokiu indu nesvariu plaut man nereikdavo. TIk pora kart i savaite turedavau isleist ji kur nors. Bet ir pati eidavau.
Man atrodo kad moterys kartais per daug nori....Jei vyras uzdirba, o moteriai sunku vienai (nieks man neirodys kad su vienu vaiku imanoma pervvargt, nebent vaikas neigalus ir reikalauja daug spec prieziuros) taigi galim avisada pagalbininke pasisamdyt, bet ne, reik kad butent VYRAS padetu. Ambicijosir ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 27, 11:24)
kazkaip man cia labiau panasu i ambiciju kova tiesiog...o tia kas cia tokio kad tetis nusivede vaika? Ledu torto tai niekas nemaise nupirkt. Manau vaikui tortu ir svenciu nebutu per daug smile.gif svarbu tevai nepradetu lenktyniauti kuris kietesne svente ar dovana istaisys.
Nusivedė ne jubiliatą,o jo brolį.Buvo pradėjęs mane skaudint per vaikus.Be to,nemanau,kad pusė šeimos turėtų pietauti kavinėj,kai kita pusė neturi ką valgyt...
Kentėjau gėrimą,mušimą,neištikimybę.Bet kai pradėjo terorizuot vaikus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 27, 09:24)
Man atrodo kad moterys kartais per daug nori....Jei vyras uzdirba, o moteriai sunku vienai (nieks man neirodys kad su vienu vaiku imanoma pervvargt, nebent vaikas neigalus ir reikalauja daug spec prieziuros) taigi galim avisada pagalbininke pasisamdyt, bet ne, reik kad butent VYRAS padetu. Ambicijosir ne kitaip.

As cia labiau kalbejau apie ta atveji,kai vyras naglai savo ala drauge i namus parsiveda,o zmona su vaiku kitam kambary uzdaro doh.gif
Nezinau,man asmeniskai buvo sunku su mazu vaiku ir tikrai labai daug dalyku nespedavau ir galiu pasakyt,kad net po sunkios darbo dienos nesijauciu tiek nusikalusi kaip su vaiku.Aisku,maziui paaugus,situacija kitokia ax.gif

P.S minejot,jog irgi patiriat psichologini smurta.Idomu kokia forma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 27 lapkričio 2011 - 14:32