Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

Namie grįžta, nuvažiuoja į parduotuvę jeigu reikia - vaikams pusvalandukas, man 10 minučių, viskas. Vyro nebėra, nes vakarą leidžia su žaidimais.

Kai pažįstama blink.gif. Mano ex vyras visada mėgo kompiuterį ir žaidimus. Jei aš prie kompo nedirbdavau, jis visada žaisdavo. Nežinau kuriuo momentu, bet tai virto į didelę priklausomybę. Su jo nugara nebendrausi, ko nors nepaklausi, nes jam levelį trukdydavau kelt ir siųsdavo jis mane nx... ir dar liepdavo vaiką patraukt, kad jam netrukdytų doh.gif.
Buvo rėkimų, pykčių, bandžiau ir ramiai kalbėtis ir sakyti, kad PAVARGAU taip..., o jam levelį pakelt rūpėjo... ir taip maždaug 5-6 dienos per savaitę. Jei svečiai ateidavo, jam levelis taip pat svarbesnis būdavo.. Taigi, kompiuteriniai žaidimai buvo viena iš skyrybų priežasčių.
Atsakyti
Nu vaikų lyg neprašo patraukt nuo jo, bet būna kad vaikučiui sako palauk aš dabar negaliu.
Skaudu.
Miegot nueina vidurnaktį, visą vakarą žaidimai.
Reisiukui aišku tai su mielu noru atbėga sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Placida @ 2011 10 30, 23:21)
Nu vaikų lyg neprašo patraukt nuo jo, bet būna kad vaikučiui sako palauk aš dabar negaliu.
Skaudu.
Miegot nueina vidurnaktį, visą vakarą žaidimai.
Reisiukui aišku tai su mielu noru atbėga sad.gif

labai pažįstama, man paskutinis lašiukas skyrybų link irgi buvo virtualus pokeris doh.gif bet... už kiekvienos priklausomybės slepiasi kur kas daugiau, mano atveju - pinigų trūkumas, be to, jau buvo kita moteris vyro gyvenime, o kompiuteriniai žaidimai - puiki priedanga nebendrauti su vaikais ir siuntinėti nx mane, kam trukdau žaisti unsure.gif tačiau siūlyčiau pasitelkti švelnumą, kiek įmanoma, moterišką gudrumą ir pabandyti paklausti vyro, kas jį slegia, ko jam trūksta šeimoje, kad bėga nuo jos į virtualų pasaulį.
Atsakyti
QUOTE(Lapišė @ 2011 10 31, 13:34)
labai pažįstama, man paskutinis lašiukas skyrybų link irgi buvo virtualus pokeris doh.gif bet... už kiekvienos priklausomybės slepiasi kur kas daugiau, mano atveju - pinigų trūkumas, be to, jau buvo kita moteris vyro gyvenime, o kompiuteriniai žaidimai - puiki priedanga nebendrauti su vaikais ir siuntinėti nx mane, kam trukdau žaisti unsure.gif tačiau siūlyčiau pasitelkti švelnumą, kiek įmanoma, moterišką gudrumą ir pabandyti paklausti vyro, kas jį slegia, ko jam trūksta šeimoje, kad bėga nuo jos į virtualų pasaulį.

Tikrai sutinku, kad pirmiausia reikia pokalbio smile.gif . Mano atveju kompiuteriniai žaidimai irgi buvo gera priedanga.... Siūlyčiau į vyrą pažiūrėti iš šalies: jei jį įmanoma dar sudominti kažkokiu išėjimu "į žmones", jei jis, nors ir labai įsijautęs, gali nutraukti žaidimą ir ateiti vakarieniauti su šeima.... vilties tada tikrai yra kad viskas su juo gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pagarbos nebuvimas buvo esmine priezastis... smile.gif
Meiles seniai nebuvo like, bet dar buvusi pagarba ir zinoma, vaikas riso.
Bet kai eme nebegerbti nei manes nei vaiko... Tai buvo paskutinis zingsnis.
Grizusi po darbo nebenoredavau net leisti laiko namuose. Pasiimdavau vaika,ir keliaudavome i parka,prie juros, betkur - kad tik nebutu namie su juo...
Kiek buvo pokalbiu ir geruoju ir bloguoju... Tam kartui lyg ir pasikeicia, elgiasi kaip zmogus.. ir vel tas pats - zeminimas, pasaipa..
Kai apturejom paskutini pokalbi,pasakiau kad jei per dvi savaites niekas nepasikeis - viskas.
Ir viskas ne tik kad nepasikeite,bet dar ir pablogejo. Pasidare aisku,kad vien del vaiko su tuo zmogumi as nesiruosiu gyventi viso likusio gyvenimo schmoll.gif
Ir istikruju, kai jis issikrauste, man kaip akmuo nuo sirdies nuriedejo... gyvenu be jo jau pusmetis, ir jauciuosi puikiai, nesinori nei prisiminti to laiko, kai sitiek kentejau, nuo ko atsirado kuokstas ligu, nerviniu sutrikimu, kuriuos tenka gydytis iki siol.
Atsakyti
QUOTE(Placida @ 2011 10 30, 23:40)
Sveikos. Nenoriu užvedinėt naujų temų, tačiau noriu paklausti, o ši tema tinkamiausia.
kaip galvojate ar kompiuteris, kompiuteriniai žaidimai pakankamai svari priežastis skirtis?
Vyras pakankamai normalus. Nesimuša, negeria, net nerūko. Pinigus namo parneša, su kitom irgi lyg nesiduoda. Namus padeda susitvarkyt, vaikus prižiūri.

Man rodos pas jus bėgama nuo realybės, gal kasdienybės, rutinos, nuobodulio. O gal yra kažkokių gilesnių priežasčių. Protingiausia bandyt jas iškapstyt. Bet kelias sunkus. Greičiausias - iniciatyva, pozityvus sudominimas, juk kažką dar mėgsta Jūsų vyras bekompo ? Tada pramušus nepasitenkinimo sieną išgirsit kas kamuoja. O gal ir nieko neišgirsit. Bet tada žinosit kad tiesiog toks traniškas gyvenimas patinka biggrin.gif Jei anksčiau toks elgesys buvo nebūdingas - tikrai galit kapstyt giliau mirksiukas.gif A jei tiesiog mėgsta ramiai pasėdėt prie kompo ar teliko tai čia jau Jums spręst ar leist gerbiamajam tokią prabangą ar ne. Neleist atveju kaina nemaža. Pati suprantat.
Šiaip bele koks polinkis nenormaliai įkristi į azartinius žaidimus ar kompiuterius rodo šiokį tokį asmenybės nebrandumą arba jei tai laikina - bėgimą nuo realybės dengiant kitas problemas. Sėkmės 4u.gif
tiesa, juk turbūt ir pati žinot, kad blogiausias būdas spręst problemą - tai įsispręst į šonus ir priekaištaut. Nors jis atrodo greitas, bet iš tiesų taip nėra. Pasakymas, kad tai jums nepatnka padeda 1 kartą. Kai jis tai jau žino, kartot nebeverta. Reikia elgtis išradingiau 4u.gif
Atsakyti
Ilindau i sita tema ne del savu priezasciu... Noriu papasakoti savo seses atveji, del ko ji padave skyryboms.
Seses santuokai tik metai su trupuciu, pries pora menesiu ji padave skyryboms. Su vyru turi dukryte, kuriai 10 menesiu...
Dar draugystes metu matesi, kad is to zmogaus nieko gero nebus - gere. taciau turbut akla meile mano sesei buvo uzverusi akis ir prota. Gal dar ir nebutu skubeje tuoktis, bet sesuo pastojo. Na, tevai, visi aplinkiniai sako, kaip dabar busite nesituoke ir t.t. (sesuo 22 metu, jis - 5 m. vyresnis). Zodziu, didziausia jo blogybe - gerimai. Kai sese buvo 8 men nescia, susipykes su uosviu isejo pas savo tevus, o buvo ziema, labai salta, zinoma girtas. Isejo, isjunge telefona, zodziu, sese tiek prisinervavo, pradejo galvot, gal kur nukrito girtas, dabar susals, numirs ir pan. galu gale paaiskejo, kad buvo pas tevus, nors tie sake jo neregeje.... nu, grynai vaiku darzelis, nesamone tokia.
zodziu, galeciau daug cia prirasyti, ko yra pridirbes.
kai blaivas, atrodo normalus, sako sesei kad ja myli, bet argi tai akstinas likti kartu, jei prisigeres grasina, kad ja uzmus?
zodziu, jau seniai sakiau, kad skirtusi, bet matyt zmogus pats turi prieit prie tokio sprendimo.
galutinis taskas buvo, kai jis jai pasake, kad atseit turi pazistamu teisme, ir is jos atims mergaite. Aciu Dievui, tada ji suprato, kad pasmerkt save tokiam gyvenimui, yra absoliutus kosmaras.
aisku, jai dabar sunku, bet jau pradeda suprasti, kad skyrybos buvo geriausia iseitis. noretusi kazkaip jai praskaidrinti nuotaika, nusivezti kur papramogauti, bet mergyte dar maitina savo pienuku, tai yra kaip ir prirista smile.gif

Na stai kiek daug prirasiau... ax.gif aciu, kad isklausete. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2011 11 08, 13:16)
Ilindau i sita tema ne del savu priezasciu... Noriu papasakoti savo seses atveji, del ko ji padave skyryboms.
Seses santuokai tik metai su trupuciu, pries pora menesiu ji padave skyryboms. Su vyru turi dukryte, kuriai 10 menesiu...
Dar draugystes metu matesi, kad is to zmogaus nieko gero nebus - gere. taciau turbut akla meile mano sesei buvo uzverusi akis ir prota. Gal dar ir nebutu skubeje tuoktis, bet sesuo pastojo. Na, tevai, visi aplinkiniai sako, kaip dabar busite nesituoke ir t.t. (sesuo 22 metu, jis - 5 m. vyresnis). Zodziu, didziausia jo blogybe - gerimai. Kai sese buvo 8 men nescia, susipykes su uosviu isejo pas savo tevus, o buvo ziema, labai salta, zinoma girtas. Isejo, isjunge telefona, zodziu, sese tiek prisinervavo, pradejo galvot, gal kur nukrito girtas, dabar susals, numirs ir pan. galu gale paaiskejo, kad buvo pas tevus, nors tie sake jo neregeje.... nu, grynai vaiku darzelis, nesamone tokia.
zodziu, galeciau daug cia prirasyti, ko yra pridirbes.
kai blaivas, atrodo normalus, sako sesei kad ja myli, bet argi tai akstinas likti kartu, jei prisigeres grasina, kad ja uzmus?
zodziu, jau seniai sakiau, kad skirtusi, bet matyt zmogus pats turi prieit prie tokio sprendimo.
galutinis taskas buvo, kai jis jai pasake, kad atseit turi pazistamu teisme, ir is jos atims mergaite. Aciu Dievui, tada ji suprato, kad pasmerkt save tokiam gyvenimui, yra absoliutus kosmaras.
aisku, jai dabar sunku, bet jau pradeda suprasti, kad skyrybos buvo geriausia iseitis. noretusi kazkaip jai praskaidrinti nuotaika, nusivezti kur papramogauti, bet mergyte dar maitina savo pienuku, tai yra kaip ir prirista smile.gif

Na stai kiek daug prirasiau...  ax.gif  aciu, kad isklausete. 4u.gif

Keista, kad taip tevu itakai pasidave, zenytis ir vsio...na, bet yra kaip yra... saunuole, kad nusprende skirtis. atsigaus, praeis kazkiek laiko ir ras gera zmogu sau ir savo kleckiukui smile.gif svarbiausia dabar- artimuju palaikymas...

Atsakyti
Visiskai su jumis sutinku smile.gif susiras simta kartu geresni ir tikrai bus laiminga.
o del tos santuokos... Ji dabar gyvena pas tevus, kaime, o ten... Mastymas zmoniu kaip rusu laikais - kaip cia gimdysi vaika neapsizenijusi. g.gif
tekejo jauna - 21 m, tai ir atrode, kad gyvenimas bus laimingas ir ilgas kartu, neapsvarste visu uz ir pries... bet turbut daug tokiu moteru, kurios tekejo nematydamos tu blogu savybiu, ir tik veliau viska supranta ir suranda jegu pradet viska is naujo.
na, bet kaip yra taip, gailetis nera ko, gime dukra, o velesnis gyvenimas gali buti daug grazesnis. 4u.gif
Atsakyti
vyras du metus nedirbo. seima islaikiau as pilnai. Dabar dirba penkis menesius. Na krize, visko buna. Susirado darba sioki toki. Vis sakiau - kol turi bent si ta, pasidairyk geresnio, ateis ziema, nebus ten darbo (salygos neleidzia), Nieko. "as gi dirbu, ko tu DAR nori? "
Sivakar buvo pokalbis. Tai sakau paziurim kartu ko nors, perziurekim skelbimus, gal rasim ka. "kad nera reikalo kol kas" " o tai kiek tu ten dar dirbsi" " sia savaite" "O kas po to?" "nezinau" "tai gal paieskok ko nors? paskui gi nerasi per savaite.." As gi dirbu, ko tu DAR nori?" "noriu kad bent viena zingsni i prieki pagalvotum!" "tau reikai tu ir galvok!" " bet mes turim bendrus vaikus tu privalai apie juos galvoti!" " as dirbu, ko tu vis vaziuoji ant manes!!!" Atsistojo ir nuejo praustis.
Manau tai ir bus paskutinis lasas. Kitaip as niekaip neisivaizduoju kaip sita zmogu priversti islaikyti bent jau savo vaikus !!!!
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 15, 00:59)
vyras du metus nedirbo. seima islaikiau as pilnai. Dabar dirba penkis menesius. Na krize, visko buna. Susirado darba sioki toki. Vis sakiau - kol turi bent si ta, pasidairyk geresnio, ateis ziema, nebus ten darbo (salygos neleidzia), Nieko. "as gi dirbu, ko tu DAR nori? "
Sivakar buvo pokalbis. Tai sakau paziurim kartu ko nors, perziurekim skelbimus, gal rasim ka. "kad nera reikalo kol kas" " o tai kiek tu ten dar dirbsi" " sia savaite" "O kas po to?" "nezinau" "tai gal paieskok ko nors? paskui gi nerasi per savaite.." As gi dirbu, ko tu DAR nori?" "noriu kad bent viena zingsni i prieki pagalvotum!" "tau reikai tu ir galvok!" " bet mes turim bendrus vaikus tu privalai apie juos galvoti!" " as dirbu, ko tu vis vaziuoji ant manes!!!" Atsistojo ir nuejo praustis.
Manau tai ir bus paskutinis lasas. Kitaip as niekaip neisivaizduoju kaip sita zmogu priversti islaikyti bent jau savo vaikus !!!!

cia ner ka komentuoti, kam jus trecia vaikas namie, issikirsit tik kazin ar alimentu sulauksit doh.gif bet kokiu atveju kaip ir anksciau teks vienai islaikyti vaikus.Sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 11 15, 16:21)
cia ner ka komentuoti, kam jus trecia vaikas namie, issikirsit  tik kazin ar alimentu sulauksit doh.gif bet kokiu atveju kaip ir anksciau teks vienai islaikyti vaikus.Sekmes ir kantrybes 4u.gif

kad tris turiu, cia butu ketvirtas biggrin.gif
Atsakyti