Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(lina-linutia @ 2011 05 02, 15:39)
sveikutes 4u.gif

as saviski palikau kai suzinojau kad yra kita. bande jis mane n kartu susigrazinti, bet taip ir neistenge palikti anos doh.gif , o galutinai buvo viska nutraukta, nepalikta jokios vilties, kai ji man padovanojo suzadietuviu zieda(po 5m bendro gyvenimo ir 1m bandymo susigrazinti), o nakti praleido su ana doh.gif

Nors uzmusk,nesuprantu as tu vyru! blink.gif Kam dovanot kazkoki zieda,pirstis,jei naktis vistiek leidzia su kita?? doh.gif Tai lai eina su ja gyvena ir jai persas,absurdas,kam reik savo antra puse taip kankint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva Ievuta @ 2011 04 02, 22:48)
Vajei, na ir priskaiciau jusu istoriju...  unsure.gif  Ir is kur tokiu vyru atsiranda?! 

Ir aš prisiskaičiau, tai... Esu pakraupusi...
Gyveni žmogus, planuoji, kuri šeimą... Galvoji gyvensi ilgai ir laimingai...
Ir še tau, kad nori... Apsiverčia viskas aukštyn kojom, didieji puikieji vyrai tampa viso labo dideliais vaikais... Ir tai... Kartais vaikai jaučia didesnę atsakomybę ir rūpestį, nei vyrai...

Niekam nelinkiu tokių šū*niekių... Ir labai džiaugiuosi už tas, kurios myli ir yra mylimos bei gerbiamos.
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 06 01, 00:59)
Ir aš prisiskaičiau, tai... Esu pakraupusi...
Gyveni žmogus, planuoji, kuri šeimą... Galvoji gyvensi ilgai ir laimingai...
Ir še tau, kad nori... Apsiverčia viskas aukštyn kojom, didieji puikieji vyrai tampa viso labo dideliais vaikais... Ir tai... Kartais vaikai jaučia didesnę atsakomybę ir rūpestį, nei vyrai...

Liudna realybe verysad.gif Vyrai nebezino kas yra pagarba moteriai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE((miliviki) @ 2011 03 07, 13:26)
as 6menesius bandziau sugrazinti dar musu santuoka bety nepavyko tj nuleidau rankas ir atsirado zmogus kuris man padeqjo visus sunkumus perkenteti:D

thumbup.gif
Atsakyti
Mečiau,kai ntajį kartą pragėrė savo algą arba tiksliau išprovokavęs pyktį (aceit aš jį supykdžiau) išsirovė pro duris klejot po miestą (labai to laukiau, kad tik būtų rimtesnė priežastis) lotuliukas.gif Prisidėjo ir lytinio gyvenimo nebuvimas blush2.gif
Atsakyti
Pirmąjį vaikiną (prieš vyrą rolleyes.gif ) palikau po beveik metų rimtos draugystės...
Buvom abudu studentai, bet labai norėjom šeimos, vaikų ir pan. Greit pradėjom kartu nuomotis butą. Teko su kitom studentėm išvažiuoti į Lenkiją savaitgaliui. Susikroviau daiktus ir išlėkiu, palikau jį vieną namie. Taip gavosi, kad kelionė buvo nukelta į kitą savaitgalį. Grįžtu namo, žiūriu duris atrakintos, nors visada budavo užrakintos. Susinervinau, galvoju gal vagis 'aplankė' mus. Įeinu į vidų, o ten mano berniukas su kažkokia 'žaidžiasi' lovoje. bash.gif
Iškėliau baisią sceną ir išlėkiau pro duris tekina. Po tūkstančio atsiprašinėjimų leidau grįžt atgal. Per po kokio mėnesio tai pasikartojo. Taip supykau: galvoju užmušiu gun_bandana.gif
Išvariau iš namų ir vat dabar labai laiminga be jo jaučiuos. smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalėdinukė* @ 2011 06 14, 22:30)
o ten mano berniukas su kažkokia 'žaidžiasi' lovoje.  bash.gif
Per po kokio mėnesio tai pasikartojo.
Išvariau iš namų  smoke.gif

Tokie nesikeicia,reikejo iskart po pirmo tokio bajerio neatleisti!
Atsakyti
galutinis taskas buvo neistikimybe doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif mano istorija buvo tokia kai viena kart gavau antausi (mazas vaikas ant ranku man buvo) antra karta dar geriau gavau,o trecias kartas buvo lemtingas-isejo uzgeres is namu vakare velai gryzo su draugu ir galu gale pradejo grasinti kad mane uzmus...susikroviau manta kita ryta ir isbegau su maziuku pas tevu...beje ta nakti praleidau pas gera drauge kuri visai salia gyveno ir man padejo su savo vyru pabegti nuo jo ir apsaugojo mane...
Atsakyti
alkoholis. nepagarba. melas. atsakomybes jausmo nebuvimas. buvom kartu 8 m. dabar pagalvojus, gal gerai buvo pirmus 2m. poto pripratimas, prisirisimas, meile, aklumas... manau tiesiog nenorejau matyti to ka visi mate. susilaukem dukreles. pasirode tevas is jo nekoks...visos pareigos man. o jis zaide krepsini, gere alu, grizinejo paryciais, o as mokejau uz buta,islaikiau dukrele. jis is visos gaunamos algos pasilikdavo sau ligiai puse. o po savaites is manes reikalavo pinigu alui i r cigaretem. o mes nuomavomes buta. kodel taip ilgai buvau su juo, lyg uzburta. pagaliau neislaikiau, surinkau jo daiktus ir isvijau. grizias namo po eilinio baliaus pamiegojo ir isejo pas tevus. taip viskas ir baiges. po dveju savaiciu suzinojau jog laukiuosi antro vaiko. Dabar esu laiminga dveju dukreliu mama, nesigailiu jog palikau ji. nors budama nescia jauciausi labai vienisa, ir nestumas buvo komplikuotas, turejau didziule endometriozine cista 15 cm, kuri spaude kudiki, pernesiau pilna narkoze, buvau operuota . vienu zodziu sunku buvo. o jis ir toliau tesia toki savo gyvenimo buda.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 27, 23:02)
Nors uzmusk,nesuprantu as tu vyru!  blink.gif  Kam dovanot kazkoki zieda,pirstis,jei naktis vistiek leidzia su kita??  doh.gif  Tai lai eina su ja gyvena ir jai persas,absurdas,kam reik savo antra puse taip kankint?  unsure.gif

Atsakymas paprasta turbut.. Su ziedo savininke nori gyventi o su kita nori sexuoti 4u.gif biggrin.gif Cia matyt taip butu smile.gif Juk jie vyrai biggrin.gif meile ir sex pas juos atskirai vaiksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 07 spalio 2011 - 14:39
Sveikos. Nenoriu užvedinėt naujų temų, tačiau noriu paklausti, o ši tema tinkamiausia.
kaip galvojate ar kompiuteris, kompiuteriniai žaidimai pakankamai svari priežastis skirtis?
Vyras pakankamai normalus. Nesimuša, negeria, net nerūko. Pinigus namo parneša, su kitom irgi lyg nesiduoda. Namus padeda susitvarkyt, vaikus prižiūri. Bet vat ta viena priežastis numuša visas geras jo savybes.
Darbo dienomis 8-17 val. jau ir taip tenka jam darbe sėdėt prie kompiuterio, aišku ten ne žaidimai, bet vistiek juk vargina... Namie grįžta, nuvažiuoja į parduotuvę jeigu reikia - vaikams pusvalandukas, man 10 minučių, viskas. Vyro nebėra, nes vakarą leidžia su žaidimais.

Šiandien paskutinis lašas buvo, pasakiau kad nakvotų kitam kambary su kompu jei tiek mūsų tereikia.

Jo nuomone, aš pasikeičiau seniau buvau švelni moteris, o dabar viskas apsivertė aukštyn kojom.
Skirtis nenoriu, bet jeigu taip ir toliau nenoriu ir gyventi su šešėliu namie sad.gif
Žinau kad jūs nenuspresit už mane, bet gal atvesit į protą.
Galit ir palazdavot, priimu visokias nuomones.
Atsakyti