nu kas tau taip pataria kad tai yr normalu? drauges?tokiu yr? mama? ar cia tik abstrakcia nuomone visuomenes apibudinai?
p.s. o tau pasiseke dar kad neperejo ant fiz smurto. na ir egzempliorius. rekia, viduj verda, bet rankos nekelia
siaip gerai kad isejei.
bet sunkiausias buna poskyrybinis laikotarpis kai prasideda "meilikavimai" ir a la santykiu reanimacija..
[quote=zuzu,2011 04 02, 21:50]
nu kas tau taip pataria kad tai yr normalu? drauges?tokiu yr? mama? ar cia tik abstrakcia nuomone visuomenes apibudinai?
Tokius auksinius "patarimus" dalindavo mano anyta, kai kurios "draugės", bet šiaip ir bendra visuomenės nuomonė panaši ir yra. Gal dabar jau keičiasi, jau tos dvidešimtmetės nebe tokios pakančios .... ,nors ko gero skirtingi žmonės, skirtingi ir jų likimai. Bet turiu pripažinti, kad ta poskyrybinė reabilitacija tikrai labai sunki , bet teikianti vilties
Tokius auksinius "patarimus" dalindavo mano anyta, kai kurios "draugės", bet šiaip ir bendra visuomenės nuomonė panaši ir yra. Gal dabar jau keičiasi, jau tos dvidešimtmetės nebe tokios pakančios .... ,nors ko gero skirtingi žmonės, skirtingi ir jų likimai. Bet turiu pripažinti, kad ta poskyrybinė reabilitacija tikrai labai sunki , bet teikianti vilties
ta prasme, siekia tave susigrazinti? ar lipa ant sazines, kad is "vaiko teva atemei?"
QUOTE(zuzu @ 2011 04 03, 10:32)
ta prasme, siekia tave susigrazinti? ar lipa ant sazines, kad is "vaiko teva atemei?"
Jei siekimą susigrąžinti būtų galima pavadinti nuolatiniu persiokijimu, užsipuolimu vidury gatvės ir šaukimu: kokia kalė esi, beširdė ir kaip tu galėjai sugriauti jam gyvenimą... Tada dar prie to pačio prideda kad: negausi nei cento, viską atimsiu, nes tu išėjai.... kokį kaifą jaučiu, kad tu išėjai, nes aš nekenčiu tavęs... O paskui apsisukęs kalba: nebus tau gyvenimo, niekam tu nereikalinga būsi ir šiaip tų durnių durnė esi o kai mėnulis apsisuka tada bando gražiai kalbėt: mėlyjau aš tave...bet nekenčiu rūpuže tu nelaiminga... Vaiku jis nesirūpina, bet moka labai vaizdžiai papasakot kaip norėtų rūpintis ir rūpinsis.. (tik niekaip nesuprantu kada). Tai va ir teikia man ta situacija vilties, kad klaidos nedarau. Nors sunku, oi sunku eiti į priekį ir mokytis šypsotis, bet žinau, kad man ir mano sūnui gyvenime pasiseks. Tikrai...
QUOTE(Gebe @ 2011 04 03, 15:39)
kokia kalė esi, beširdė ir kaip tu galėjai sugriauti ....
nebus tau gyvenimo, ....ir šiaip tų durnių durnė esi mėlyjau aš tave...
nebus tau gyvenimo, ....ir šiaip tų durnių durnė esi mėlyjau aš tave...
kazkas labai mielo ir girdeto...
Sveikos merginos oij kiek cia jusu istoriju prisiskaiciau baisu.as ir vaikiuka auginu viena,jau greit bus du metai kaip likau viena,vyrui isvaziavus i uzsieny nysprendziau pagaliau deti taska musu santykiuose,pasiryzau issiskirti jam nieko nesakius,nes taip maziau nervu kanavo,kai jo nebuvo,o jis tik suzinojo po visko.aisku dar db sunku kad po 4m kartu teko viska baigt,nes nuolatinei barnei,pykciai,priekaistavimai kad viskas negerai,ka bedaryciau buvo jam viskas blogai vis ieskodavo priezasties iskaudint.ir vaikui buvo trauna tie musu pykciai.db su vaikiuku gyvenam dviese ramu abiems,aisku vaikui tecio lb truxta,bet jam vaiko nereik,kaip isvaziavo taip ir nematem jo,gal taip ir geriau
Pasakysiu taip:
Pirma, jeigu vyras mato tik save, jeigu jam seima reikalinga tik todel, kad galetu pasakyti, kad as turiu seima, bet jos gyvenime nedalyvauja ir pan, tai man tokio nereikia....
Antra, mylejo tik save (nors po skyrybu tia labai pradejo myleti abi mus)
Trecia, pora kartu pakeles ranka buvo (viena karta atleidau, antra nebe)
Ketvirta, kam reikalingas tranas????
Tai va, kai viska pasveri, apsiprendi, tiesiog viskas tampa aisku, tada pasidaro lengva, lengva ir jokio gailescio ar nostalgijos nebelieka, tiesiog eini su savo sprendimu i prieki ir viskas...ir tada nebeidomios jokios SANTYKIU REANIMACIJOS
Pirma, jeigu vyras mato tik save, jeigu jam seima reikalinga tik todel, kad galetu pasakyti, kad as turiu seima, bet jos gyvenime nedalyvauja ir pan, tai man tokio nereikia....
Antra, mylejo tik save (nors po skyrybu tia labai pradejo myleti abi mus)
Trecia, pora kartu pakeles ranka buvo (viena karta atleidau, antra nebe)
Ketvirta, kam reikalingas tranas????
Tai va, kai viska pasveri, apsiprendi, tiesiog viskas tampa aisku, tada pasidaro lengva, lengva ir jokio gailescio ar nostalgijos nebelieka, tiesiog eini su savo sprendimu i prieki ir viskas...ir tada nebeidomios jokios SANTYKIU REANIMACIJOS
NU ir ziaurus tie vyrai, vienaip ar kitaip, bet faktas,kad visi
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 04 29, 10:52)
NU ir ziaurus tie vyrai, vienaip ar kitaip, bet faktas,kad visi
Ne faktas. Moterų, beje, irgi visokių yra.
sveikutes
as saviski palikau kai suzinojau kad yra kita. bande jis mane n kartu susigrazinti, bet taip ir neistenge palikti anos , o galutinai buvo viska nutraukta, nepalikta jokios vilties, kai ji man padovanojo suzadietuviu zieda(po 5m bendro gyvenimo ir 1m bandymo susigrazinti), o nakti praleido su ana
as saviski palikau kai suzinojau kad yra kita. bande jis mane n kartu susigrazinti, bet taip ir neistenge palikti anos , o galutinai buvo viska nutraukta, nepalikta jokios vilties, kai ji man padovanojo suzadietuviu zieda(po 5m bendro gyvenimo ir 1m bandymo susigrazinti), o nakti praleido su ana