Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

[quote=Lauritaaa,2011 02 05, 14:25]
Mano manymu, palauk kol vaikelis gims viskas pasikeis tikrai, Vyras gal nepasikeis , bet poziuris i viskas bus kitoks tavo, ne del saves ar jo pradesi gyvent o del vaikucio wub.gif O gal ir vyras pakeis poziuri i viska ? Iseit spesi visada, palauk bent kol vaikutis siek tiek susitipres tu priprasi prie momaos roles, tada jau savaime viskas spresis, jai turesi kur iseit ir iseik , viena neliksi yra draugu kurie tave palaikys, tevai .

o mano manymu nieko laukt nereik,nieks nepasikeis,o poziuris bus toks kad dar labiau save grazus,jog ne tik pati,o dar ir vaikas tokioj aplinkoj gyvena,as netikiu zmoniu pasikeitimu,cia ilgas darbas,bet ne prie vaiko,nores pasikeis ir susigrazins,nebutina gyvenant kartu,toks gyveniomas kancia...daug geriau gyvent ir augint vaika vienai,ramybeje ir po truputi didziuotis savi,kad esi rami,vaikas ramus,pykciu nera,po kurio laiko ir sirdis laisva bus,va tada jausmas isvis neapsakomas....as tikrai zinau gyvenimas toks zlugdo,na bent manes,nei kvepuot ramiai,nei ziuret ramiai i tai,as apsisprendziau iki gimimo,isejau...sunku buvo tik del jausmu,bet praejo...ir niekas nepasikeite,zmogus prasigere,galu gale pasitrauke is gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 06 vasario 2011 - 00:06
siaubas
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 06, 13:57)

Ne siaubas. Natūrali atranka, sakyčiau mastau.gif Silpniausi palieka džiungles.
Atsakyti
Atejau paskaitineti, nes labai negerai seimoje darosi. Vis galvoju ir galvoju ka daryti, kad gerai butu visiems, ypac vaikui. Labai myli jis teti ir tetis myli sunu, uzsiima, tada kada laiko turi, o as jauciu, kad kuo toliau tuo labiau vienisa jauciuosi... Is vyro puses nera jokio palaikymo, pagarbos... Eina kur nori, daro ka nori. Sugalvoja, kad reikia kazkur isvaiuoi 11 vakaro ir vaziuoja... Daug pykstames, taikomes ir vel pykstames. Jausmai nera isblese, bet daug nuoskaudu, nesusikalbejimu, barniu. Vyras - karsto budo, jei pavarges, piktas, labai linkes nesivaldyti: reikai, durimis tranko, netgi bando mustis. Asiku, visada as kalta lieku, nes isvedu ji is kantrybes, o tam kartais 1 zodio uztenka. Kai nuotaika gera, buna toks nors pries sirdies dek, bet kuo toliau tuo reciau ir trumpiau. Stengiuosi nereaguoti, jausmus slepiu giliau, tada skauda maziau... Buvo pokalbis, susitareme pasistengti, juk yra vaikas, pora sav viskas buvo plius minus gerai, jau pradejau kazko tiektis, jausmai atsigavo, bes viena vakara jam prisireike isvaziuoti pabendrauti su drauge. Nesulaikiau, nors aiskiai pasakiau, kad man tas nepatinka ir bus blogai, jei jis vaziuos, bet... isvaziavo... Vel asaru upeliai, skaudu be galo... kad taip nesiskaito su manim. Nusivyliau n-aji karta, daug galvojau, jokiu sprendimu nepriiminejau tiesiog verkiau, galvojau ir iki siol nzn ka daryti... Apsikabina, o as nieko nejauciu. Kazkiek sekasi kontroliuoti jausmus. Bendraujaum saltai, kulturingai, bet per atstuma... Reikia vel pasikalbeti, kazka nuspresti, nes taip gyventi kazkaip nei sis nei tas. Siaip as norejau kito vaiko, bet nestumas baigesi nesekmingai. Viskas susidejo ir nuotaikos dabar labai nekokios. Kadangi negaliu buti objektyvi, matyt reikia palaukti ir paziureti kas bus toliau. Gaila mazylio. Reaguoja i mano nuotaikas. Vaikas ir siaip labai jautrus, o pastarosiom dienom manes ne mintei nepaleidzia. Gal butu geriau gyventi dviese, bet... neinau nei kur nei kaip. Nesu tam moralsikai pasiruosusi... Del tam tikru prieasciu nenoriu grizti pas tevus. Jie be kita ko kitame mieste gyvena. Nenoriu vaiko atskirti nuo tevo, o pati savarankiskai nelabai issilaikyciau, nes 2 m vaikui darzelio nebus, darbo nebeturiu, pajamu irgi greit nebebus... Tai ir balansuoju dabar ant ribos ir neaisku i kur viskas pakryps...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 02, 16:05)
viena vakara jam prisireike isvaziuoti pabendrauti su drauge.

O tai jis turi draugę?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2011 03 02, 17:22)
O tai jis turi draugę?????? g.gif

Drauge, kuri viena augina vaika ir kuriai jis padeda tai ta tai ana... bet mane tas jau labai erzinti pradeda
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 02, 14:46)
Drauge, kuri viena augina vaika ir kuriai jis padeda tai ta tai ana... bet mane tas jau labai erzinti pradeda

idomu ka ten padeda g.gif
Siaip labai nepavydetina situacija,as kuri laika panasiai gyvenau,nes paprasciausiai neturejau kur eit,bet man, tiesa sakant, jau buvo dzin,kur jis eina,su kuo ir ka daro,net nebandziau santykiu gelbet,nes netikiu, kad zmones keiciasi schmoll.gif o ir jausmai jau buvo isblese.Paprasciausiai laukiau tinkamo momento smile.gif
Stiprybes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus kuo toliau, tuo graziau. Vyras prisipazino, kad ieskosi sekso uz seimos ribu. Pradiai einu valerijono paieskot, o tada nzn...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 02, 17:46)

... man čia kažkaip "neskaniai" kvepia... Vedęs vyras, turintis šeimą ir vieniša "draugė" auginanti vaiką, kuriai jis "padeda"... Kodėl padeda, už ką? va, kokių klausimų kyla įsigilinant į situaciją... negi tik šiaip, iš gailesčio ir geros širdies? Nemanau...

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 03, 17:42)
Pas mus kuo toliau, tuo graziau. Vyras prisipazino, kad ieskosi sekso uz seimos ribu. Pradiai einu valerijono paieskot, o tada nzn...

Na va... doh.gif Tai gal tų paslaugų jis jau seniai gauna iš tos "draugės", o Tu naiviai manai, kad ji "tik draugė"... Aš tai netoleruočiau tokių "bajerių" ir skirstyčiaus (kad ir skaudu būtų ir pan.) į šalis... Paskaudėtų vieną kartą ir aprimtų, nei nuolat... Nesileisčiau žeminama schmoll.gif Jeigu jis taip elgiasi, tai nemanau, kad Tave myli...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 02, 15:05)
Atejau paskaitineti, nes labai negerai seimoje darosi. Vis galvoju ir galvoju ka daryti, kad gerai butu visiems, ypac vaikui. Labai myli jis teti ir tetis myli sunu, uzsiima, tada kada laiko turi, o as jauciu, kad kuo toliau tuo labiau vienisa jauciuosi... Is vyro puses nera jokio palaikymo, pagarbos... Eina kur nori, daro ka nori. Sugalvoja, kad reikia kazkur isvaiuoi 11 vakaro ir vaziuoja... Daug pykstames, taikomes ir vel pykstames. Jausmai nera isblese, bet daug nuoskaudu, nesusikalbejimu, barniu. Vyras - karsto budo, jei pavarges, piktas, labai linkes nesivaldyti: reikai, durimis tranko, netgi bando mustis. Asiku, visada as kalta lieku, nes isvedu ji is kantrybes, o tam kartais 1 zodio uztenka. Kai nuotaika gera, buna toks nors pries sirdies dek, bet kuo toliau tuo reciau ir trumpiau. Stengiuosi nereaguoti, jausmus slepiu giliau, tada skauda maziau... Buvo pokalbis, susitareme pasistengti, juk yra vaikas, pora sav viskas buvo plius minus gerai, jau pradejau kazko tiektis, jausmai atsigavo, bes viena vakara jam prisireike isvaziuoti pabendrauti su drauge. Nesulaikiau, nors aiskiai pasakiau, kad man tas nepatinka ir bus blogai, jei jis vaziuos, bet... isvaziavo... Vel asaru upeliai, skaudu be galo... kad taip nesiskaito su manim. Nusivyliau n-aji karta, daug galvojau, jokiu sprendimu nepriiminejau tiesiog verkiau, galvojau ir iki siol nzn ka daryti... Apsikabina, o as nieko nejauciu. Kazkiek sekasi kontroliuoti jausmus. Bendraujaum saltai, kulturingai, bet per atstuma... Reikia vel pasikalbeti, kazka nuspresti, nes taip gyventi kazkaip nei sis nei tas. Siaip as norejau kito vaiko, bet nestumas baigesi nesekmingai. Viskas susidejo ir nuotaikos dabar labai nekokios. Kadangi negaliu buti objektyvi, matyt reikia palaukti ir paziureti kas bus toliau. Gaila mazylio. Reaguoja i  mano nuotaikas. Vaikas ir siaip labai jautrus, o pastarosiom dienom manes ne mintei nepaleidzia. Gal butu geriau gyventi dviese, bet... neinau nei kur nei kaip. Nesu tam moralsikai pasiruosusi... Del tam tikru prieasciu nenoriu grizti pas tevus. Jie be kita ko kitame mieste gyvena. Nenoriu vaiko atskirti nuo tevo, o pati savarankiskai nelabai issilaikyciau, nes 2 m vaikui darzelio nebus, darbo nebeturiu, pajamu irgi greit nebebus... Tai ir balansuoju dabar ant ribos ir neaisku i kur viskas pakryps...

imk lagaminą ir bėk greičiau nuo jo smile.gif kas čia per gyvenimas verysad.gif
Atsakyti
sveikos uzsukau pasiskiatineti,
ziuriu kad ne viena as ci atokia vienisa ir nuskriausta gyvenimo....
mane paliko su 1 metu dukryte galima sakyti basa nuoga...
isvare naktry is namu ir po 3 dienu isvyko i UK su kita...
taip ir gyvenam dabar labai laimingos ir patenkintos gyvenimu....smile.gif)))) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(semeskina @ 2011 03 04, 19:31)
taip ir gyvenam dabar labai laimingos ir patenkintos gyvenimu....smile.gif)))) 4u.gif

o kad isvare buvo labai durna ir nesamoninka preteksto ieskota prieazastis manes paklause klasiokas kada ateisiu i mokykla dar tada mokiausi ir jis pamate kad as jam atrasiau kad kita savaite tai ir pagalvojo juk pasimatyma skyria ir isvadino visdokiaias zpodziaias ir sum.....
tai va taip ir gyvenam jau be tetuko metus 5menesius....biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 03, 18:42)

del jusu istorijos tai ka as zinau pas mano ex vyra budavo tu draugiu pilna tokiu nekaltu ir vargseliu as nekreipdavau demesio ir va viena diena jis pats isvare su vaiku rankuose i gatve....smile.gif
taip pak galeciaupasakyti tik viena arba ieskokite kompromisu seimoje ir spreskite viska draugiskai ir bendrai arba susikraukite manta ir varykite kuo toliau bus ramiau....smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 02, 18:46)

nepykit bet ta drauge tikrai zino kas vaiko tevas nes buna taip kad ji gal jin glumina ir apgaudineja kad cia jo vaikas....sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semeskina @ 2011 03 04, 18:43)

jei jusu parasa suprast pazodziui, tai jus irgi neilgai liudejot. ax.gif Aisku super kai taip susiklosto, bet kad tokiu atveju nemeile santuokoje buvo abipuse, tik kad jis pirmas apsisprende.
Atsakyti