Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 04 30, 16:52)
pazistamas jausmas...
as irgi viena kalbejau ir iseiciuieskojau. pastangos trukdavo 2 dienas - ir viskas, nes per tas dvi dienas nepuldavau pas ponaiti i lova biggrin.gif ir vel nereik praustis, dantu valyt ir pan... tas apsileidimas ir buvo didziausia problema. gal kam juokinga pasirodys, bet kazkaip man asmeniskai ir fasadas svarbu - kad apipelijes nebutu smile.gif
ale visur siulymai ,,kaip padaryt vyra laiminga" ,,kas vyram patinka lovoj" ir pan smile.gif ir moterys turi darbe but pirmunes, namie - superturbo tarnaites, lovoj - prostitutes... nesamone kazkokia.
manau tik tada kai jauciames lygiavertess su partneriu, nei jis menkesnis nei pacios menkesnes, tik tada gali buti normalus santykiai ir pagarba

gyvenimas vienas, gyvename ji taip kaip mums geriau, o ne del kito, kaip jam geriau. Jei mamytes sijonas artimesnis, lai grizta, nuo to bus geriau tik visiems smile.gif Kiekvienas aplink save susitvarkome patys. Tingime, samdome ir mokamae uz darba. Nemokamai atliekamu darbu nera. O zmona yra zmona, ne tarnaite, ne prostitute ir t.t.

Vyras laimingas kai pats savim rupinasi, o ne kai juom rupinasi. O tie kurie nelaimingi del kitu, naf... ju reikia musu pasonej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2010 04 30, 17:01)
[size=1][/size]

gyvenimas vienas, gyvename ji taip kaip mums geriau, o ne del kito, kaip jam geriau. Jei mamytes sijonas artimesnis, lai grizta, nuo to bus geriau tik visiems  smile.gif Kiekvienas aplink save susitvarkome patys. Tingime, samdome ir mokamae uz darba. Nemokamai atliekamu darbu nera. O zmona yra zmona, ne tarnaite, ne prostitute ir t.t.

Vyras laimingas kai pats savim rupinasi, o ne kai juom rupinasi. O tie kurie nelaimingi del kitu, naf... ju reikia musu pasonej  biggrin.gif

lotuliukas.gif o geriausiai tai kai pradejo mane smerkt kad jau isejus, kai skyremes, susiradau kita. pradejo grasint vaika ,,atimt" nors bendru sutarimu sutarem kad pas mane gyvens. o motyvai - ,,neturi gyvenamos vietos, mazos pajamos ir koks tavo gyvenimo budas" doh.gif
pas mama - visas namas ir ten laukia kad tik pareiciau, nuomoju buta; pajamos uz jo didesnes; negeriu, nesislaistau, darbas-namai biggrin.gif
pats su merga tasos, su kuria da kai gyvenom kartu feisbuke slapta rasinejos biggrin.gif
ir vistiek - as va tasaus su kazkuo biggrin.gif
Papildyta:
beja, kai po vaiko auginimo atostogu gryzau i darba, samdem valytoja. tiesiog nebespedavau ir dirbt ir su vaiku but ir namus apkuopt - iki tol tvarkiaus pati puikiai, ir gaminau kasdien (aisku, jis to nebepamena), nes kai vyras iseina i darba nuo 13 val, ir nesugeba aplink subine apsirinkt, tai irgi...gryzti, sutvarkai, ryte palieki tvarkingai, ir vel gryzus kuopi doh.gif
nezinau, man kazkaip taip nelabai...
Atsakyti

nesuprantu, kam issiskyrus aiskintis kas ka dare ar ko nepadare. Nepatiko, pasakei, kas ir kaip ir viso gero. O kai issiskyre, prikaisioti praeiti, man nesuprantama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2010 05 02, 17:29)
nesuprantu, kam issiskyrus aiskintis kas ka dare ar ko nepadare. Nepatiko, pasakei, kas ir kaip ir viso gero. O kai issiskyre, prikaisioti praeiti, man nesuprantama  doh.gif

ax.gif zinai, as asmeniskai isvis nusiteikus buvau nuo pradziu taip - nesutapo, nepavyko - gyvenkim pirmyn, vaikas yra. bet tik uztekdavo papriekaistauti, kad vaiko nesuziuri - kiek paima, tiek persala - iskart vietoj rimto atsakymo - o tau kasnors rupejo kai kartu gyvenom? doh.gif
tiek stengiaus islaikyt norm santykius...bet niekaip
Atsakyti
Del to, kad per ilgaji basaros savaitgali nevaziiavo su manim ir vaiku pas tevus i soda, o liko gerti su draugais. Bet cia tik paskutinis lasas, pries tai daug ko buvo smile.gif
Atsakyti
Kolkas gyvename kartu, bet kasdien uzeina kalbos apie skyrybas. Labai didele problema-finansai,t.y. ju trukumas. Kita problema-vyras megejas isgerti ir neateiti namo nakvoti(velniai zino kur tada buna), bet meiluzes neturi. O siaip savaitgaliais jis buna labai mielas,paslaugus, tiesiog kitas zmogus. Bet tie barniai 5 dienas is eiles...
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 04, 11:05)
Kolkas gyvename kartu, bet kasdien uzeina kalbos apie skyrybas. Labai didele problema-finansai,t.y. ju trukumas. Kita problema-vyras megejas isgerti ir neateiti namo nakvoti(velniai zino kur tada buna), bet meiluzes neturi. O siaip savaitgaliais jis buna labai mielas,paslaugus, tiesiog kitas zmogus. Bet tie barniai 5 dienas is eiles...

o tu tikra kad meilužės neturi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 05 04, 11:56)
o tu tikra kad meilužės neturi? g.gif

manau, kad jei turetu meiluze, tikrai gryztu namo manau wink.gif
siaip kai pinigu stygius buna ir vyras jaucias nepilnavertis - jis gali sitaip elgtis, nori jaustis reikalingas, nori kad moteris jo ieskotu ir pan, o kai ieskos - dar labiau rodys koks jis nepriklausomas...
Atsakyti
aš turiu visokios gyvenimiškos patirties.Ir tas negryžimas namo prie daug ko gali privesti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2010 01 12, 13:10)
Bet tai ot gyvenimas yra grazus ane.....as kartais galvoju kad tai kazkoks sapnas negeras, kosmaras, is kurio noriu pabusti...dabar mastau kur stoti i birza ir ka daryti toliau...gyvenu dabar miniatiurinio miesto kaime, o darbo cia vargu ar rasiu kur...o mano gimtinej tikrai atsirastu koks darbelis, nes didesnis miestas ir galimybiu daugiau..bet tai paaiskink tu tam zmogui...stai mano brolis su zmona gyvena atskirai per savaite, nes vienas dirba vienam mieste, kitas kitam, ir vazinejasi kazkiek, vienas kita supranta ir palaiko, kad krize, kad geriau sitaip pinigeliu daugiau sukaupti, negu vienam is ju sedet namie ir nieko neuzdirbti, bet tik kad kartu...

O kas tau neleidzia dirbti, ar susirasti koki darba, manau, tik noro reikia, ir nesvarbu ar miestas didelis, ar mazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 05 04, 12:38)
aš turiu visokios gyvenimiškos patirties.Ir tas negryžimas namo prie daug ko gali privesti. verysad.gif

vat as irgi turiu patirties blush2.gif
tiesiog svarstau variantus, nors zinoma, negalima NIEKADA pasitiket kitu zmogum 100% ... bet BUTINA kalbetis, bendrauti
Atsakyti
na nekalbant apie ilgalaikes mano vyro blogybes: grubuma, chamiskuma, seimos negerbima, nemeile vaikui ir pan. as kentejau ir laukiau pagerejimu. Taciau paskutinis lasas buvo tada, kai mano vyrelis isipaise i Kedzio salininku buri: budejimai, rasinejimas, isvazinejimas ir pan. Is pradziu tarsi dziaugiausi, kad tai ji uzvede, gal zmogus kovodamas susipras kaip svarbu seima ir vaikas, bet... per fuksa radau jo susirasinejima su viena mergina is tos pacios palaikymo grupes: pacituociau, nugriutumete, kokius zodzius jis jai skiria... na tada supratau, kad esu visiska durne. Paskaitinejau facebook jo komentarus: "mieli ir silti zmones", "zaviuosi jumis", "saunuoliai" ir pan. ir t.t. O namuose jo megstamiausi zodziai: k*va, s*ka, d*bilai ir pan. rekimas ant vaiko, zeminimas: net pagalvoju, kuo gi jis blogesnis uz pedofila, juk taip pat naudodamas psichologini ir fizini smurta zaloja ne tik vaiko bet ir mano gyvenima... Supratau, kad sito sudo as nebenoriu...
Atsakyti