Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 04 14, 09:17)

As buciau labai kategoriska, nors is tokio aprasymo ir ne viska zinau. Bet uzteko. Kuo greiciau nuo jo varyk. Pati teisingai vertini situacija (tik paskaityk savo posta tarsi is salies, tarsi tai ne tavo, o kazkieno rasyta)....
Pati rasai - nesusituoke, vaiku nera, o ir meiles, aistros, bendru planu, interesu, vilciu irgi nera. Vardan ko tempti ir kankintis?
Pati rasai, kad jauti, jog jis tempia tave zemyn... tai kokiu pastangu reikia su situ kovoti?...
Net jei apie mokslus kalba - tai mokslams baigti irgi pastangu ir jegu reikia, o is kur ju bus kai sukiesi kaip voviere rate ir dar zeminama esi?...
Iseiti nera kur?... Net jei tevams bloga materialine padetis, tai kazkur gi gyvena?... Ar pas kokia drauge pasiprasyk, gal dar tame nieste, kur studijuoji?... Dar ir paprasciau butu. Gal dar koks variantas atsirastu?
Iseitis visada yra. Tik tikek savimi.
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 04 14, 22:55)
As buciau labai kategoriska, nors is tokio aprasymo ir ne viska zinau. Bet uzteko.  Kuo greiciau nuo jo varyk. Pati teisingai vertini situacija (tik paskaityk savo posta tarsi is salies, tarsi tai ne tavo, o kazkieno rasyta)....
Pati rasai - nesusituoke, vaiku nera, o ir meiles, aistros, bendru planu, interesu, vilciu irgi nera. Vardan ko tempti ir kankintis?
Pati rasai, kad jauti, jog jis tempia tave zemyn... tai kokiu pastangu reikia su situ kovoti?...
Net jei apie mokslus kalba - tai mokslams baigti irgi pastangu ir jegu reikia, o is kur ju bus kai sukiesi kaip voviere rate ir dar zeminama esi?...
Iseiti nera kur?... Net jei tevams bloga materialine padetis, tai kazkur gi gyvena?... Ar pas kokia drauge pasiprasyk, gal dar tame nieste, kur studijuoji?... Dar ir paprasciau butu. Gal dar koks variantas atsirastu?
Iseitis visada yra. Tik tikek savimi.

protu as viska suprantu, kodel kas ir kaip, nu bet sirdele taip spaudzia, kad kaukti norisi ir nera taip lengva kaip gali pasirodyti, manau kuri tai yra patyrusi tai supranta, koks jausmas kai sirdis plysta per puse...
pakalbejau su mama, kviete persikelti pas ja, sako istversim visi kartu viska...
bet ziauriai sunku, kai buvo ateities planai kuriami, ne siaip draugavom ir taip staigiai esu iskeiciama i draugus ir pijokystes
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 04 15, 08:06)
protu as viska suprantu, kodel kas ir kaip, nu bet sirdele taip spaudzia, kad kaukti norisi ir nera taip lengva kaip gali pasirodyti, manau kuri tai yra patyrusi tai supranta, koks jausmas kai sirdis plysta per puse...
pakalbejau su mama, kviete persikelti pas ja, sako istversim visi kartu viska...
bet ziauriai sunku, kai buvo ateities planai kuriami, ne siaip draugavom ir taip staigiai esu iskeiciama i draugus ir pijokystes

Pradėk galvoti, ką jisai tau blogo yra padaręs.. Bus lengviau... 4u.gif Man irgi taip buvo.. iš pradžių buvo labai sunku, bet nusprendžiau.. Nes kartu su vaiku mes buvom iškeisti į draugus... Tai dabar nors finansiškai sunku, bet užtat emociškai esu atsigavusi.. Galų gale, jei dar studijuoji, tai gali kreiptis į soc. skyrių, manau gausi kažkokią paramą..
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 04 15, 11:33)
Pradėk galvoti, ką jisai tau blogo yra padaręs.. Bus lengviau... 4u.gif Man irgi taip buvo.. iš pradžių buvo labai sunku, bet nusprendžiau.. Nes kartu su vaiku mes buvom iškeisti į draugus... Tai dabar nors finansiškai sunku, bet užtat emociškai esu atsigavusi.. Galų gale, jei dar studijuoji, tai gali kreiptis į soc. skyrių, manau gausi kažkokią paramą..

aisku reikes keisti poziuri kazkaip, bet dabar esu soke ir viskas atrodo tik juodom spalvom nupiesta, jetau kiek reikes laiko susitaikyti su tuo, kad esu viena, kad nieko nera salia. nebuvo tarp musu taip kad vien pykciai, tik labai skyresi interesai, poziuriai, bet budavo zmogus salia, kuriam galedavau papasakoti dienos ispudzius, atsakyti i klausimus kaip diena praejo, naktimis budavo ka apsikabinti, jausdavau kad turiu zmogu, kad jei kas, bus kas pades ir t.t. o dabar nieko...
Atsakyti
Hmm... aš nusprendžiau viską baigti, visai nesenai dar tik trečia savaitė kaip gyvenu viena. Sunku, nes valkiojasi iš paskos, skambina naktimis, prašo susitikti, o susitikimai jokios naudos neduoda, nes nuolat kalbama apie amžiną meilę, bet apie pareigas, gyvenimą kartu, ateitį net kalbos nėra....
O išsiskyrėme dėl žmogaus lengvabūdiškumo, nesuaugimo. Nesijaučiau su juo saugi, trūko dėmesio, palaikymo ir apskritai kažkokios šilumos, jaučiausi kažkur antrame plane, po jo darbo, hobi ir draugų.
Būdavo pas mus tokių laikinų išsiskyrimų po savaitę, susivokimui, pokalbių iniciatorė buvau visuomet aš, tarsi niekas ir nepasikeisdavo, bet norėdavau tikėt, kad bus geriau.... bet šį kartą viskas kitaip, matyt subrendau šiam žingsniui. Nebijau, kad įžeisiu sakydama jam kažką, kaip tik kalbėdama su juo stengiuosi išsakyti viską kas mane itin skaudino...
Vis dar kažkoks jausmas liko, vis tik turime vaiką, nemažai metų praleista kartu. Noriu tikėti, kad greitai sugebėsiu atsispirti pagundai vėl susitikti, mėginti išsiaiškinti.
Ar šiuo metu džiaugiuosi, kad pasiryžau, pasakyti sunku. Mokausi gyventi viena, kuriu planus, noriu tikėti, kad vienai man bus net geriau, nereikės rūpintis dar vienu "vaiku"....
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 04 15, 10:49)
jetau kiek reikes laiko susitaikyti su tuo, kad esu viena, kad nieko nera salia.

Nedaugiau negu istversi dar isbuti (istverti) sioje destruktyvioje situacijoje su zmogumi, kuris tave niekina. Ir ko greiciau apsispresi ir imsies kazkokiu veiksmu, to greiciau "pasveiksi".
O tada suprasi, kaip "lengvai issisukai"...
Atsakyti
Po vestuviu baigiasi visos pasakos ! Taip jau buvo ir pas mus.jis pradzioj padejo man pamirst mano pirma meile (as tajp maniau) gime sunus,buwom laimingi,bet laikui begant jis pasikeite,rupejo tik masina,draugai,gastroles.o as?? As tik reikalinga valgyt padaryt...nenorejau jo isduot,bet jis mane privede prie to,sustikau savo buvusia meile,ir supratau kad jy tebemyliu
Atsakyti
Perskaiciau visų Jusu pasisakymus,negalvojau,kad yra tiek vyru savo seimas iskeicianciu i draugu buri..ir as jungiuosi prie jusu.. Nuo siandien ir as auginsiu vaika viena.. Taip skaudu tai sakyti sad.gif Bet jau pavargau nuo pastovaus gyvenimo laukimu,buvau perdaug gera ir vis leisdavau jam pasitaisyti,o viskas kaip negerejo taip negerejo..paskutiniu metu isvis nesutarem, pradejo skirtis poziuriai i viska..pavasaris,prasidejo jo lakstymai kazkur,kada nori grizta kada nori islekia,o man sedeti ir laukti..gris siandien ar po keliu dienu.. Nezinau gal kazkada gailesiuosi, bet dabar taip atrodo geriausia, geriau jokio vyro,negu toks,kuriam nerupi seima ir atsiranda svarbesniu dalyku uz savo paties vaika ir mylimaja.Nematau prasmes gaisti dar daugiau laiko su zmogumi, su kuriuo jau nebeimanoma isivaizduoti musu ateities..
Atsakyti
As jau 5 menesius auginu sunu viena, nebuvo man sunku nuo pat pradzios, kai likau viena, pati ji palikau, pati sito norejau, nepasigailejau nei minutei per tuos 5 menesius, per ta laika gyvenimas tik pagerejo, sekmingai studijuoju, issilaikiau teises, atsirado nauju draugu, ir pagerejo santykiai su turimais, dazniau iseinu "i zmones", o kita menesi planuojama kelione su sunum i Paryziu thumbup.gif Atrodo, kad tik dabar, kai likau viena, pradejau GYVENTI!!!

Mergaites, stiprybes Jums!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wfr @ 2010 04 18, 14:31)

tikiu, kad niekada nesigailesi priemus toki sprendima. Stiprybes.
Jei zmogui seima nera reikalinga, niekas jo neprivers myleti nei zmonos, nei vaiko. Nenustebciau, jei paaisketu, kad jis ir kita moteri turi. Na, negi vien su kitais vyrasi kelias dienas praleidzia g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras, skaitinėju jūsų visų išgyvenimus ir matau kad ne aš viena tokia kuriai atsibodo toks vyro elgesys nesirūpinimas šeima . Maniškio tai gyvenimo tikslas DRAUGAI. Nei sunus jam rupi nei kas išvis. Šiandien ir aš pasiryžau ženkti tą sunkų žingsnį iškrausčiau jį. Nežinau kaip savį surast jėgų ir viską ištverti atrodo kad viena neištversiu nors gyvenu gerai darbą turiu mokausi bet vistiek truksta žmogaus kuris palaikytu kai tau sunku. Bet visame problema yra ta kad as buvau kaip iš serijalo vargšė izaura biggrin.gif stengiausi dėl visko ir veltui jam terūpėjo tik draugai kai susipykdavome išeidavo nes žinodavo kaip aš kentedavau vaijkas dar mažas budawo. duodavosi su draugais iki paryčiu. o as naivuole sėdėdavau ir laukdavau. bet dabar pasiketė kažkas manyje turbūt atsimerkiau viena karta ir pamaęiau kad neberta toliau kankintis ir aukotis dėl jo nes kiek kartu buvo kai žadėjo pasikeist tai tas budavi tik porai savaiciu ir vel iš pradžių.Taigi šiandien sau pasakiau kad užteks but ta naivuole ir kabinti i gyvenima paciai kaip ir iki siol dariau tik dar plius ir ji islaikydavau o ka uz tai gavau ogi nieko nei meiles nei paguodos nieko..... Bet pagalvoju kitoms buna dar blogiau juk ne pasaulio pabaiga galbut atsiras tas vienintelis kuriam as rupesiu o ne jo draugai.... bet manau kad tokiu yra tik vienetai.... Ka merinos laikykites stiprybes jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginntaree @ 2010 04 18, 23:47)
stengiausi dėl visko ir veltui jam terūpėjo tik draugai. duodavosi su draugais iki paryčiu. o as naivuole sėdėdavau ir laukdavau. Taigi šiandien sau pasakiau kad užteks but ta naivuole ir kabinti i gyvenima paciai kaip ir iki siol dariau tik dar plius ir ji islaikydavau o ka uz tai gavau ogi nieko nei meiles nei paguodos nieko..... Bet pagalvoju kitoms buna dar blogiau juk ne pasaulio pabaiga galbut atsiras tas vienintelis kuriam as rupesiu o ne jo draugai.... bet manau kad tokiu yra tik vienetai.... Ka merinos laikykites stiprybes jums  smile.gif

Tai taip man artima...as tokia pat naivuole buvau.. As manau atsiras tikrai zmogus,kuris ivertins kiekviena musu darba ir jausmus... Stiprybes ir sekmes Gintare 4u.gif
Atsakyti