sveikutes, skaitau cia viska su asarom akyse ir galvoju paprasysiu jusu patarimu.
as nesu istekejusi ir neturiu vaiku, tik gyvenu su saviskiu, gyvenam jau beveik 2 metus kartu. iki gyvenimo kartu viskas ligu buvo normalu, zinoma budavo visko, bet draugavom. pradejom kartu gyventi, issinuomavom buta, bet labai nedekingu metu, po puses metu prasidejo krize, netekau darbo ir t.t. zodziu taip, gavosi taip, kad teko iseiti pas jo mama pagyventi, per visa laika as studijavau dieniniame, dirbau pamainini darba, tai tekdavo is darbo tiesiai i paskaitas vaziuoti, is vieno miesto i kita, o gyvenam treciam mieste
gryzusi padarydavau valgyti ir sesdavau mokytis, zodziu sukausi kaip sugebejau, o man tada buvo tik 21, na dabar tuoj bus 23, bet jauciuosi daug daugiau patyrusi nei bendaamzes. zodziu viskas lyg ir gerai, tik va beda kad atsalome, apie mylejimasi tai galima pagalvoti na karta per menesi, nes maniskis dirba ilgai, gryzta pavarges ir sminga tuoj miegoti, na gerai, su tuo galiu susitaikyti, nes jis dirba po 16val, mat ji sunys, as rudeni praradau darba, todel dabar sedziu namie, ruosiuosi univiero baigimuo, rasau darbus ir t.t. bet va maniskis... uzeina jam tokie periodai, kai iseina, prisigeria, prisiruko zoles, dar gryzes pasako "nelisk i akis", noriu pakalbeti, jis man "nenervink, atsok" ir t.t.", kuo toliau tuo labiau jauciuosi zeminama kaip reikalas. jis pastoviai nepatenkintas viskuo, viskas ji nervina, viskas uzknisa ir t.t. o as del visko lieku kalta, nes mat lendu i akis, apsimeluoja, sako kad uzsibuvo darbe, o istikro geria su draugais, noriu graziuoju kalbetis, nesikalba, piktuoju issaukiu viska- vel blogai, tyliu- jis laimingas savaitem nesikalba su manim ir trasioja. zinau, kad esu jauna, baigineju gana gera specialybe, zinau kad galiu pasiekti labai daug, bet uzeina tokie tarpai, kad atrodo jog jis mane tempia zemyn, nes skiriais musu poziuriai, interesai ir t.t. bet yra beda- esu labai prisirisanti prie zmoniu, atrodo kaip as dabar be to zmogaus, kaip as nematysiu, va tas dalykas labai stabdo. nebeturiu praktiskai draugiu, iseiti nera kur, nes tevams bankrotas, galvoju laukti kol isvaziuosim po mokslu i uzsieni, pakeisim aplinka, turesiu darba ir tada begsiu nuo jo, nes bus giminiu, bus ka pabegti, bet nebegaliu laukti, nebegaliu pakesti to saltumo, tos itampos namie, nors daznai yra viskas gerai. jam periodiskai kas pora men, po kelias dienas vat uzplaukia tokie zeminimai, isgerimai ir t.t. nebezinau ka daryti... zinau sakysite kad esu jauna, nesusituokusi, neturim vaiku, tai ko laukti, bet zinau, kad isejus is jo ne pyragai laukia, todel labai bijau. zinau jus esat daugiau iskentusios ir daug daugiau patirties apturejusios, gal ka nors patariste?