QUOTE(Linute22 @ 2010 01 11, 11:43)
Labai panasi situacija kaip ir mano, tik skirtumas dar tas kad manasis dar ir geria pastoviai, tinginys yra...skaudu del vaiku ir saves. as irgi noreciau tobuleti kazka mokintis dar, pasiekti daugiau. kai as mokinausi pasake, debile tu kur tu darba gausi kai baigsi mokslus, niekur nerasi, reikejo logiskai galvoti kai rinkaisi specialybe ( as esu zeldynu projektuotoja, krastotvarkininke ), o jis buhalteris, sako reikejo rinktis kaip mano specialybe.
Maniškis čiulba panašiai, tipo kam tas diplomas, jis nesvarbus, jei moki dirbt, o pats be nieko sėdi, o aš ir taip darbo negausiu (mano profesija giliam sąstingy). Ir matau gi aplinkui, kad pirmiausia atleidžia tuos, kurie nieko nebaigę
O apie gėrimą tikriausiai pamiršau pasakyt, nes maniškis kai tik turi pinigų, tai pirmiausia rūkyt perka, kasdien alaus po 1-2 butelius būtinai, jei nueina į garažą, tai prisiliuobęs grįžta, nežino kada sustot, dar ant manęs varo savo draugeliam, ir savo mergom kaip dergiasi, šakės Toks įspūdis, kad apie kokią monstrę šneka.
Grįžau šiandien namo, tai tualetas apmy***, šiukšlių nuo maisto virtuvėj primėtyta, kambary bala ant grindų neaišku iš kur ir dar drįso pasakyt, kad tai jis paskui mane vaikšto ir po manęs viską tvarko
Bet tai ot gyvenimas yra grazus ane.....as kartais galvoju kad tai kazkoks sapnas negeras, kosmaras, is kurio noriu pabusti...dabar mastau kur stoti i birza ir ka daryti toliau...gyvenu dabar miniatiurinio miesto kaime, o darbo cia vargu ar rasiu kur...o mano gimtinej tikrai atsirastu koks darbelis, nes didesnis miestas ir galimybiu daugiau..bet tai paaiskink tu tam zmogui...stai mano brolis su zmona gyvena atskirai per savaite, nes vienas dirba vienam mieste, kitas kitam, ir vazinejasi kazkiek, vienas kita supranta ir palaiko, kad krize, kad geriau sitaip pinigeliu daugiau sukaupti, negu vienam is ju sedet namie ir nieko neuzdirbti, bet tik kad kartu...
Mums buvo viskas gerai, bet paskui ex perdave visas atsakomybes, visus darbus man, o galu gale ir tai ka dariau buvo blogai... tad paluzau... nusprendziau skirtis, nes maciau, kad man vienai su vaiku gyventi lengviau nei su juo. Prikalbinau skirtis ir gan graziuoju, be jokiu pykciu. Net alimentu nenorejau.
QUOTE(Linute22 @ 2010 01 13, 11:58)
mano vyras kol blaivas rodos neispesi ne zodelio..geria aluti arba i kompa inikes...rodos geras zmogelis, o tik kai atsiranda alkololis virsta kitu zmogumi, monstru....nes yra dvynys...tipinis..dieve mano is kur tos stiprybes reik pasisemt ir viena diena ryztis nuosprendziui...
Čia biškiuką off topic: aš irgi dvynys, bet tikrai monstru nevirstu išgėrus
O šiaip aš irgi galvoju iš kur man to ryžto pasisemti... kartais atrodo, kad galiu gyvent dar su tuo žmogum, bet kartais taip pykstu ant savęs, kad gadinu tik sau gyvenimą...
Na neuzpykite, ne visi aisku dvyniai tokie zmones..tiesiog manasis yra tikrai dvigubas zmogus, dviveidis, tarsi viena jo puse butu gera, miela, o kita ta agresyvioji, baisioji puse. Ir del to yra tikrai sunkaus charakterio ir umaus budo...
Kaip manote, toks pavyzdys...as nedirbarti, ir su vaiku istisas 24 val per para visada butu tik as, vyras dirba nuo 9 iki 18 val ir gryzes po darbo tik " kuti kuti, pora trejeta sakineliu pasnekina vaika" ir ka eina pamiegoti ( pailseti ), po to kokio aluciaus isgeri, ir prie kompo sedeti, arba dar geriau nieko nesakius iseit pas kaimyna alaus gert....nakti niekada nesikelia prie vaiko, dazniausiai tik uzstaugia kad **** tylekt tu nekaukes....kad vaikas net krupteleja....pries kuri tai laika, vaikelis sirgo stomatitu, apie 2 metu amziaus buvo, tai ka isvyke buvom i svecius su nakvyne, teko miegoti visiems trims vienoj lovoj..tas vaikelis isvis nieko nevalge, negere ir vos seiles nurydavo is skausmo, vaistai nepadejo, tai kankinosi, sauke, klyke per naktis, o tasai prigeres ant to vaiko dieve mano kokiais zodziais puole, kad jei neuzsiciaupsi as tave i siena nutrenksiu ir pan......uzuot padejes nuraminti, jis sitaip ant vaikelio reke....o ryte atsikele kaip niekur nieko, tipo as nieko nepamenu, kad taip sakiau, nieko nezinau ir vel tipo viskas gerai yra, nekaltom akelem ziuri......arba kita situacija....atvaziuodavom pas mano tevus pabuti, o jis su uosviu lenktavo po taurele, sakydavau negerk maza kas, jei pradesiu gimdyti, kas nuves i ligonine ir pan.....tai kam neleidau gert man toki skandala pakele, nubego tipo miegot perpykes visas...visa vakara terorizavo, nu tai ka a jau pagimdei, a jau prasidejo gimdymas......nuvaziuosi pati su greitaja jei reiks.....kita kart atsiguliau i ligonine, daktarai sako pries kaledas paleisim namo, vel gi sakau savajam negerk per sventes netoli gimdymas, reiks gal i ligonine vaziuot ( i kita miesta )....eik tu nah...atsakymas, bus sventes as ir gersiu, o tu kaip nori.......
tik dabar as saves klausiu..brangioji kur tavo akys ir protas buvo....
Kaip manote, toks pavyzdys...as nedirbarti, ir su vaiku istisas 24 val per para visada butu tik as, vyras dirba nuo 9 iki 18 val ir gryzes po darbo tik " kuti kuti, pora trejeta sakineliu pasnekina vaika" ir ka eina pamiegoti ( pailseti ), po to kokio aluciaus isgeri, ir prie kompo sedeti, arba dar geriau nieko nesakius iseit pas kaimyna alaus gert....nakti niekada nesikelia prie vaiko, dazniausiai tik uzstaugia kad **** tylekt tu nekaukes....kad vaikas net krupteleja....pries kuri tai laika, vaikelis sirgo stomatitu, apie 2 metu amziaus buvo, tai ka isvyke buvom i svecius su nakvyne, teko miegoti visiems trims vienoj lovoj..tas vaikelis isvis nieko nevalge, negere ir vos seiles nurydavo is skausmo, vaistai nepadejo, tai kankinosi, sauke, klyke per naktis, o tasai prigeres ant to vaiko dieve mano kokiais zodziais puole, kad jei neuzsiciaupsi as tave i siena nutrenksiu ir pan......uzuot padejes nuraminti, jis sitaip ant vaikelio reke....o ryte atsikele kaip niekur nieko, tipo as nieko nepamenu, kad taip sakiau, nieko nezinau ir vel tipo viskas gerai yra, nekaltom akelem ziuri......arba kita situacija....atvaziuodavom pas mano tevus pabuti, o jis su uosviu lenktavo po taurele, sakydavau negerk maza kas, jei pradesiu gimdyti, kas nuves i ligonine ir pan.....tai kam neleidau gert man toki skandala pakele, nubego tipo miegot perpykes visas...visa vakara terorizavo, nu tai ka a jau pagimdei, a jau prasidejo gimdymas......nuvaziuosi pati su greitaja jei reiks.....kita kart atsiguliau i ligonine, daktarai sako pries kaledas paleisim namo, vel gi sakau savajam negerk per sventes netoli gimdymas, reiks gal i ligonine vaziuot ( i kita miesta )....eik tu nah...atsakymas, bus sventes as ir gersiu, o tu kaip nori.......
tik dabar as saves klausiu..brangioji kur tavo akys ir protas buvo....
Aš manau, kad tiesiog ne mes čia kaltos.. Vyrai, kai mus prisijaukina, parodo savo tikrąjį veidą....
QUOTE(Linute22 @ 2010 01 11, 18:33)
As irgi to bijau, kad neisiskirsim zmogiskai, kad bus neramu gyventi, neduok dieve vel prades grasinti sautuvu ar dar kaip nors....nes isterikas neblogas yra..
pasiskaičiau ir siaubas, kaip jus taip galite gyventi? grasina šautuvu taigi čia realus grasinimas. Pareiškimas tik policijai. O del jusu uošvienės, kuri sako, kad pakentek, praeis. 100 proc. nepraeis, tik dar labiau sužverės. O kaip jūsų tėveliai, gal galite pas juos gyventi? o vaiko tikrai neatims, jis juk smurtauja namuose...kuo daugiau parnešimų užfiksuotų, tau jums geriau.gerai viena mamytė čia rašė, kad jei mama nepriekaištingos reputacijos, vaikas visuomet lieka su motina. Čia tik tų nusmurgusiu vyru grasinimai, nes žino, kad daugiau niekuo nepagrasins, kaip tik atimsiu vaiką. Kas jis toks, jis tik eilinis buhalteriukas
Spjaučiau į tokį vyrą. Žinoma, svarbiausia, kad tik būtų palaikymas, kad ir iš jūsų tėvelių pusės. Nes vienai atsilaikyti tokiam spaudimui, bus sunku
O kad vyras nesikeis, tai 100 proc. Ar ilgai dar kankinsitės? O ka mato jūsų vaikelis? aš tik dėl jo siekčiau ramesnio gyvenimo
Mano teveliai irgi sako, dukrele reikia tave istraukti is tokios seimos, nes juk ir jie mato koks mano vyras, ir koks gyvenimas ritasi...tikrai sako jog pades viskuom kuo tik gales ir laukia isskestom rankom...as net tevams nesakiau apie grasinima, kai suzinos apie toki ivyki tikrai gero zodzio zentui nepasakys, o mane sulaike nuo policijos kvietimo tik uosviene. ji man nuolat kartoja, sako kaip as kentejau nuo savo vyro ir nieko sako, isgyvenom 40 met ( bet gyveno kankindamasi ) sako ir tu isgyvensi, issiskirti galima greit, o susieiti sako nebeiseina...
Papildyta:
P.S. Uosviai isvis nekreipia jokio demesio i vaika, nepadeda nieko, tik prie kitu zmoniu akiu labai vaidina, oi kokia mergyte, kaip mes ja mylim ir pan. sedi per dienas tv ziuredami ir ne nepajuda, kad vaikui kazka paduoti, atnesti ar padeti..o manieji tevai dieve mano, kalnus vercia del vaiko, nuolat uzsiima su ja, zaidzia, mokina visko...jau vien del tokiu dalyku pas tevus su vaiku butu gyvent zymiai geriau, negu cia, uzdarytai kaimo vidury ir tarp keturiu sienu.......
Papildyta:
P.S. Uosviai isvis nekreipia jokio demesio i vaika, nepadeda nieko, tik prie kitu zmoniu akiu labai vaidina, oi kokia mergyte, kaip mes ja mylim ir pan. sedi per dienas tv ziuredami ir ne nepajuda, kad vaikui kazka paduoti, atnesti ar padeti..o manieji tevai dieve mano, kalnus vercia del vaiko, nuolat uzsiima su ja, zaidzia, mokina visko...jau vien del tokiu dalyku pas tevus su vaiku butu gyvent zymiai geriau, negu cia, uzdarytai kaimo vidury ir tarp keturiu sienu.......
tada nieko nesuprantu, yra galimybė pabėgti nuo tokio, atseit vyro, ir dra sėdi čia kažkas ne taip, aš tokias moteris vadinu mazochistėmis tai gal lauki, kol kaulus sulaužys vieną dieną. Esi jauna moteris, tik varyk pas tėvus ir tvarkykis gyvenimą. Kam tau toks lodorius. Yra palaikymas, tai svarbiausia.
O kam kentėti ir aukoti savo gražiausias dienas, tik susirink daiktus ir bėk pas tėvus, kol dar kviečia. Va kai nebekvies, bus šaukštai po pietų
Papildyta:
ir ka tavo mergytė matys, kaip mamytė kankinasi su tėveliu. Jai gi irgi susiformuos toks šeimos modelis, kad vyrui viskas galima, o moteris turi nuolankiai galvą nulenkti. Ar nori kad tavo dukra irgi kentėtų, Aš tai viską padaryčiau dėl vaikų, tik vieno nedaryčiau-negyvenčiau su šlykštyne
O kam kentėti ir aukoti savo gražiausias dienas, tik susirink daiktus ir bėk pas tėvus, kol dar kviečia. Va kai nebekvies, bus šaukštai po pietų
Papildyta:
ir ka tavo mergytė matys, kaip mamytė kankinasi su tėveliu. Jai gi irgi susiformuos toks šeimos modelis, kad vyrui viskas galima, o moteris turi nuolankiai galvą nulenkti. Ar nori kad tavo dukra irgi kentėtų, Aš tai viską padaryčiau dėl vaikų, tik vieno nedaryčiau-negyvenčiau su šlykštyne
QUOTE(Faustyte @ 2010 01 14, 22:22)
tada nieko nesuprantu, yra galimybė pabėgti nuo tokio, atseit vyro, ir dra sėdi čia kažkas ne taip, aš tokias moteris vadinu mazochistėmis tai gal lauki, kol kaulus sulaužys vieną dieną. Esi jauna moteris, tik varyk pas tėvus ir tvarkykis gyvenimą. Kam tau toks lodorius. Yra palaikymas, tai svarbiausia.
Man irgi nesuprantamas toks mazochistinis polinkis. Suprasciau, jei dar tevai nepriimtu, bet dabar Tipo laukia progos. Kokios??? Vyras jau su ginklu slaistesi, bet dar mazai. Itariu, kad jei ir i kaulus duos, tai ir toliau liks su juo. Juk yra moteru, kurios visa gyvenima vyru musamos, skundziasi jais, bet nepalieka. Tipo del vaiku gyvena. Bet ar tikrai? Jos leidzia, kad ju vyrai luosintu ju vaiku psichika. Tai yra taippat kaltos del vaiku nelaimingos vaikystes. Jei mano vaikas butu gyvas ir mano vyras ji skriaustu (kad ir psichologiskai), kalnus nuversciau, bet padaryciau viska, kad tik vaikui butu geriau! Tai juk kiekvienos mamos pareiga... apginti net ir nuo tevo.