Na pagaliau ir as prie jusu jungiuosi.Nepasakosiu savo ten gyvenimo istoriju,galiu pasakyti kad apsisprendziau skirtis su savo vyru,bet esu laiminga!Nors buves bando tampyt maza musu leliuka ir visaip kersyti man,bet as nepasiduodu,del to labai pyksta.Mielos vienisos mamos-jei taip atsitiko kad auginata ar auginsite viena,NEPERGYVENKITE! jei vyras kuri issirinkote buti savo vaiko tevu,pasirodo nera tas kuris nori buti seimoje ir ja rupintis,tai reiskia kad tokio jums nereikia!Praeis laikas kuris....pamatysite,ir jus susikursite kita seima ir buve jusu vyrai susikurs kitas seimas.Atminkite jei kazkas daro blogi kitam zmogui,viskas grizta.Tiesiog gyvenkite savo mamos gyvenima!Jis nuostabus,nors ir vyksta ten tie nemalonus skyrybu procesai bet grizus namo pas savo suneli,esu laiminga,sunelis bega pas mane apsikabina ir buciuoja,kaip saunu matyti maza zmoguti pagaliau laiminga!Yra tam tikra kategorija vyru kurie nesukurti seimoms,bet yra ir tokia kategorija,kuriems seima yra svarbiausia! Auksciau nosi mergaites!
QUOTE(puuupi @ 2008 03 04, 20:24)
Na pas mane dabar tokia situacija kaip tik... Pradzioj pasakas seke kaip nori vaiku, o kai pastojau prasidejo...tai jam vaikas trukdys tai dar kas.Parsitempe drauga, kuriam jis nieko negaili, nei alaus, nei drabuziu (jis kol kas nedirba), o vaikui net seilinuko negali nupirkt.tipo dar yra daug laiko...Galiausiai gryzes po atostogu pareiske, kad sutiko savo gyvenimo meile, savo antra pusele ir t.t.sake, kad manes nepaliks, nes as jam daug kuom padejau kai buvo sunku, bet ir toliau bendraus su savo nauja meile. Raudojau kaip isprotejus turbut pora dienu.viskas sugriuvo per viena diena.supratau, kad jau kartu nebusim.po kiek laiko pavyko sielvarta nustumt i sali, nes vis tik vaikiukas svarbiau.Tada pradejau sukt galva del to kaip toliau gyvensiu.esu uzsieny,tevai toli, draugu irgi neypatingai daug.isejus i dekreta net uz buta neiseitu susimoket...vienu zodziu stogas vaziavo nerealiai...
Po kiek laiko dangus pragiedrejo.atsirado nemazai geru zmoniu, kurie padeda kuom gali.sesuo pas vietini teisininka pririnko man visokios info kaip ir ka tvarkyt...vienu zodziu po truputuka tvarkausi gyvenim.Tik va, dar menesi turiu gyvent vienam bute su JUO, bet kaip nors pakentesiu.
Po kiek laiko dangus pragiedrejo.atsirado nemazai geru zmoniu, kurie padeda kuom gali.sesuo pas vietini teisininka pririnko man visokios info kaip ir ka tvarkyt...vienu zodziu po truputuka tvarkausi gyvenim.Tik va, dar menesi turiu gyvent vienam bute su JUO, bet kaip nors pakentesiu.
Kaip iskeliavai i uzsieni? viena?niekam nesakius ir be cento? na man panasi situacija, esu vyro islaikoma, o to lnelinkiu nei vienai..
..kai kartą iš gimdymo namų parėjau paimti dar kai kuriu daiktų ,nes jaučiau jau tuoj...sunų 1,8 metu radau bekišant laidus i rozetę ,grynus ...be jungiklio,pats visas apsisiusioje buvo ,jei ne daugiau ,vyras užsidaręs virtuvėje jau girtas su mano broliu šventė....vyras taisydavo telikus,tu daliu...susinervinau aprėkiau vyrą,brolį išvijau išsikviečiau taxi,mama mano parėjo,palikau vaiką...po valandos ,kitos pagimdžiau dukra...ir jau žinojau,kad viena auginsiuos vaikus...vyras po dienas atėjo aplankyti su gėlėm ir sako tu man dar padėkok ,kad taip greitai pagimdei..vos su gėlėm tom per snuki nedėjau...vaiko kito būčiau netekus,jei ne nuojauta ir reikalas pareiti namo ...
skaitau jusu istorijas... graudu isties... panasi situacija i dauguma,kad mus susaiste neplanuotas vaikiukas... tik tuoktis as nesutikau. nes turiu ir visad turejau tokia nuomone,kad jei kada tuoksiuos,tai tik ne is reikalo... meile beabejo buvo.. ar dabar ji yra? nezinau..vargu ar bent is vieno is musu ji yra
tiesa,mes dar neissiskyrem.. bet jau dugnas. dabar as ramiai galiu kalbeti,nes sprendimas priimtas seniai..tik man sunku jam tai pasakyti. metus svarsciau,dejau visus pliusus ir minusus.. blogu dalyku gerokai daugiau...o tas blogumas kaip ir pas dauguma: neatsakingumas,svaistymasis pinigais,melas nuolatinis del visko.., egoizmas,nenori nei su vaiku buti.. tik ir iesko progos kaip mane pasiepti,tu nieko nesugebi,tau nepavyks..
jis dirba uzsieny.. ir kas absurdiskiausia,kai jis grizta,nera jokio pasiilgimo is jo puses.. realiai mano supratimu,turetume neatsiplesti nei per metra kelis menesius vienas kito nemate. deja... jau ta pacia diena sedim vienas vienam kambary,kitas kitam.. taigi as stebedama jo elgesi pastebejau,kad jis nori deti taska,tik gal bijo ir laukia kol padarysiu tai as. gal ir klystu... bandziau ieskoti sprendimo ir daug kalbedama su juo. bet kas is tokio pokalbio kai as kalbu,o jis tyli ka tyla turi reiksti? o sms grazius raso kai buna uzsieny. bet nuosirdumo ten nera.as paprasciausiai juo nebepasitikiu po sitiek melo.. nebetikiu nei vienu jo zodziu... ir dabar pribrendau tam,"atakau" kaip kaciukas.. nes kai pastojau man viso labo 16ka buvo,vaikas dar... maksimaliste,roziniai akiniai ir t.t. bet jau nestumo metu jis mane pradejo taip skaudinti... kai pagimdziau isvis... apie vestuves nei galvot nenoriu..nes nebutu taip "ir laimeje ir nelaimeje"... jis man stiklines vandens neatnestu.. dabar jam patogu taip gyventi kol viskas gerai. pinigu yra,jie taskomi i kaire i desine. as taupi ir man dar ir del to sunku. turiu tiksla pasistatyti nama. jis deja tikslu neturi.galvoja tik apie dabarti... ziauriai sunku... visus siuos metus man nemiga,apetito stoka,jauciuos labai nelaiminga... sia istorija privalau baigti.. ir kad ir kaip sunku,bet deti taska. tikiu,kad viena susitvarkysiu su savo teveliu pagalba. jie irgi neakli viska mato kaip yra. jei jis turi sazines bent kiek,tai vaiku rupinsis ir bendrauti gales be abejones. jei..... dar klausimas ar jis musu dukryte myli...
tiesa,mes dar neissiskyrem.. bet jau dugnas. dabar as ramiai galiu kalbeti,nes sprendimas priimtas seniai..tik man sunku jam tai pasakyti. metus svarsciau,dejau visus pliusus ir minusus.. blogu dalyku gerokai daugiau...o tas blogumas kaip ir pas dauguma: neatsakingumas,svaistymasis pinigais,melas nuolatinis del visko.., egoizmas,nenori nei su vaiku buti.. tik ir iesko progos kaip mane pasiepti,tu nieko nesugebi,tau nepavyks..
jis dirba uzsieny.. ir kas absurdiskiausia,kai jis grizta,nera jokio pasiilgimo is jo puses.. realiai mano supratimu,turetume neatsiplesti nei per metra kelis menesius vienas kito nemate. deja... jau ta pacia diena sedim vienas vienam kambary,kitas kitam.. taigi as stebedama jo elgesi pastebejau,kad jis nori deti taska,tik gal bijo ir laukia kol padarysiu tai as. gal ir klystu... bandziau ieskoti sprendimo ir daug kalbedama su juo. bet kas is tokio pokalbio kai as kalbu,o jis tyli ka tyla turi reiksti? o sms grazius raso kai buna uzsieny. bet nuosirdumo ten nera.as paprasciausiai juo nebepasitikiu po sitiek melo.. nebetikiu nei vienu jo zodziu... ir dabar pribrendau tam,"atakau" kaip kaciukas.. nes kai pastojau man viso labo 16ka buvo,vaikas dar... maksimaliste,roziniai akiniai ir t.t. bet jau nestumo metu jis mane pradejo taip skaudinti... kai pagimdziau isvis... apie vestuves nei galvot nenoriu..nes nebutu taip "ir laimeje ir nelaimeje"... jis man stiklines vandens neatnestu.. dabar jam patogu taip gyventi kol viskas gerai. pinigu yra,jie taskomi i kaire i desine. as taupi ir man dar ir del to sunku. turiu tiksla pasistatyti nama. jis deja tikslu neturi.galvoja tik apie dabarti... ziauriai sunku... visus siuos metus man nemiga,apetito stoka,jauciuos labai nelaiminga... sia istorija privalau baigti.. ir kad ir kaip sunku,bet deti taska. tikiu,kad viena susitvarkysiu su savo teveliu pagalba. jie irgi neakli viska mato kaip yra. jei jis turi sazines bent kiek,tai vaiku rupinsis ir bendrauti gales be abejones. jei..... dar klausimas ar jis musu dukryte myli...
QUOTE(mejja @ 2009 12 07, 04:41)
skaitau jusu istorijas... graudu isties... panasi situacija i dauguma,kad mus susaiste neplanuotas vaikiukas... tik tuoktis as nesutikau. nes turiu ir visad turejau tokia nuomone,kad jei kada tuoksiuos,tai tik ne is reikalo... meile beabejo buvo.. ar dabar ji yra? nezinau..vargu ar bent is vieno is musu ji yra
zmogus abejingas pasidaro, kai salia yra kita moteris/vyras ir jis/ji laukia, kada pasakysi "NE", tuomet jei kas, sakys, tu pati/pats norejai. Stai ir atsakymas. Vieni zmones gyvena turedami planu, kitems yra gerai, taip kaip yra.
Na ir as isijungiu i jusu kluba
Skiriuosi su vyru, nes nebegaliu daugiau buti su juo. Santykiai klostesi per greit, per greit atsirado netyciukas. Kai viena diena supratau, kas jis per zmogus, jau buvo per velu. Tempiau, mokslus, namus, vaika viena ant savo peciu, kol viena diena supratau, kad vyro namu puosmenos, kuris butu nepatenkintas ir man priekaistautu as nenoriu. Skryrybos labai sunkios, vyras pradzioje manipuliavo vaiku, teko nemazai pinigu sukisti advokatams. Dabar smaugia paskola, nes paimtas busto kreditas pries santuoka. Mes ir ir issikyre liksime suristi bendru butu ir paskola.
Na bet gyvenimas yra grazus. Ir nera to blogo, kas neisetu i gera
Laikykimes
Skiriuosi su vyru, nes nebegaliu daugiau buti su juo. Santykiai klostesi per greit, per greit atsirado netyciukas. Kai viena diena supratau, kas jis per zmogus, jau buvo per velu. Tempiau, mokslus, namus, vaika viena ant savo peciu, kol viena diena supratau, kad vyro namu puosmenos, kuris butu nepatenkintas ir man priekaistautu as nenoriu. Skryrybos labai sunkios, vyras pradzioje manipuliavo vaiku, teko nemazai pinigu sukisti advokatams. Dabar smaugia paskola, nes paimtas busto kreditas pries santuoka. Mes ir ir issikyre liksime suristi bendru butu ir paskola.
Na bet gyvenimas yra grazus. Ir nera to blogo, kas neisetu i gera
Laikykimes
mano situacija tokia kad niekaip negaiu palikt savo draugo nes ji myliu neseniai gulejau ligoninej del gresiancio zadejo kad kai grisiu viskas pasikeis bet deja ir dabar liko svarbiausia draugai ir gerimai sako kad mane ir vaikeli labai myli bet tos meiles as nebejauuciu o pilvukas vis auga ir taip kiekviena diena bijau persileidimo del nervu bet jam i tai nusispjaut nezinau kada pagaliau pasirysiu ji isvaryti
QUOTE(justtuttee @ 2009 12 11, 18:21)
mano situacija tokia kad niekaip negaiu palikt savo draugo nes ji myliu neseniai gulejau ligoninej del gresiancio zadejo kad kai grisiu viskas pasikeis bet deja ir dabar liko svarbiausia draugai ir gerimai sako kad mane ir vaikeli labai myli bet tos meiles as nebejauuciu o pilvukas vis auga ir taip kiekviena diena bijau persileidimo del nervu bet jam i tai nusispjaut nezinau kada pagaliau pasirysiu ji isvaryti
O tu negalvok apie ji, o galvok apie mazyli. Lepink save . Laikas viska sudelios i vietas, pamatysi
Laikykis
galima pasipasakosiu ir as, nes viduje jauciuosi siaubingai ir vis galvoju galvoju...su vyru kartu esam 3,5 metu. auginam 2 metu vaikeli. pati esu kalta kad apsileidau pacioj pradzioj ir padariau klaida, daug klaidu, kurias istaisyti neimanoma. mano vyrelis megsta isgerineti ir sakyciau daznai, kad net baisu..gerimams pinigeliu tikrai negaila...as pati beveik kaip ir negerianti alkoholio visai, turejau teva isgerinejanti ir buvau daug prisikentejusi, o dabar vyras toks..jo charakteris yra sunkus, karstakosis nuolat rekia, piktas. mudu mazai kalbames tarpusavyje, abu tai zinom, nepasikalbam atvirai kas ka galvojam, is jo neispesi nieko. dar draugaujant as pastojau, ir pastojau nelaiku, studijavau dar 1 kurse, nedirbau niekur. dabar kartais girdziu kai yra uzgeres kad as kalta kad pastojau, kad as norejau vaiko ir su juo nesitariau, nesakiau kad noriu, o jis kaip supratau nenorejo dar. susituokeme skatinami tevu, o jei ne jie butume isvis nesusituoke ( as norejau tuoktis del formalumu, kad nebutu geda kaip sakant ), o dabar labai gailiuosi, atsimerke akys tiesiog, gyvename pas vyro tevus, kaime, teisiu dar neturiu issilaikiusi,toli nuo gimtines...as auginu vaika namie, nedirbu dar, bet jau ieskausi darbo, nes prasideda nervu slijimas..vyrelis mano su manimi nesiskaito, kokiais tik zodziais neisvadina, per nestuma irgi kaip tik nesielgdavo su manimi, gerdavo belekiek, nesvarbu jei gimdymas prasides, sako greitaja issikviesi ir nuves tave..iseina visada kur nori ir kada, man nieko nesakes ir nepranese, visada nusprendzia kanors vienas pats, nepasitares su manimi, mane juoko forma kaip tik nevadina, ir tipo cia normalu, argi ne juokinga zmona vadinti ziurke, svolaciu ir kt grazumynais, su tevais savo lygiai tas pats nesiskaito, nors ir gyvenam pas juos, vos ne ju saskaita ( elektra, vanduo, dujos ir pan. ). uzgeres grasindavo kad atimsiu tau teise i vaika, nes kai studijavau gyvenau per savaite su vaiku pas savo tevus, susitikdavom tik savaitgaliais, nes as esu nedirbanti. as pavargau nuo tokio gyvenimo, uz buvimo vien maisto gaminimui ir kojiniu plovimo, as noriu pasiekti gyvenime konors, imtis veiklos, konors mokintis, o dabar esu uzsidariusi kaimo vidury tarp keturiu sienu, beto dar vyras pragere teises, isvis buvo virsune, metams atimtos teises. buvo riba kai kalbejom apie skirybas, prasiau jo mazink gerimus, sutiko, pazadejo, praejopora menesiu ir viskas vel is pradziu, jo nepakeisi, susirado per intika nauju draugu, per zaidima kazkoki, viena pana turi bendram rate, daro susitikimus, as tam nepritariu, jam tai nesvarbu ka as sakau, daro ka nori ir kaip nori ir kada ka nori....nesuprantu kam as tada isvis reikalinga...su vaiku mazai isvis buna, nuo pat gimimo as istisom parom bunu, diena nakti, niekada nesake ar tau sunku, gal pakeisiu tave, padesiu, jei vaikui pieno nebeturiu, tai su isterija ir klyksmais i parduotuve vaziuoja, visi namai skleidziasi, tai su uosvis nuveza i parduotuve.....nebezinau nieko kas su manimi darosi, nuolat tik verkiu ir verkiu, ir sukandusi dantis gyvenu smaugiama, kai nuvaziuoju pas savo tevus ir kai reikia grysti cia namo atgal visada su asarom grystu, nesinori net..
QUOTE(justtuttee @ 2009 12 11, 17:21)
Mano draugės situacija buvo labai panaši.. bet nepatikėsit.. po vaiko gimimo, jis visiškai pasikeitė.. Aišku kartai dar išeina pagastroliuot, bet kaip jisai vaiku rūpinasi... Man net baltas pavydas ima... nes manasis tik šnekėt temoka.. beje aš taip pat galvoju apie skyrybas, jau keliskart buvau susirinkus daiktus ir išėjus, bet ateidavo, atsiprašydavo ir aš grįždavau.. jau net draugams gėda sakyt.. O priežasčių daug pradedant, kad jisai visiškai ne šeimos žmogus, o baigiant, kad jis jei ir būna namuose, tai kaip papuošalas.. nesuprantu kaip aš jį įsimylėjau, ir dar turim vaikelį
QUOTE(Linute22 @ 2009 12 30, 23:32)
nebezinau nieko kas su manimi darosi, nuolat tik verkiu ir verkiu, ir sukandusi dantis gyvenu smaugiama, kai nuvaziuoju pas savo tevus ir kai reikia grysti cia namo atgal visada su asarom grystu, nesinori net..
O ar neiseitu Jums pas tevus kraustytis su vaikeliu? Gal ten ir darba lengviau butu susirast?
Noreciau nusiust Jums bent laseli stiprybes ir apkabinima.