QUOTE(puuupi @ 2008 03 04, 18:24)
Na pas mane dabar tokia situacija kaip tik... Pradzioj pasakas seke kaip nori vaiku, o kai pastojau prasidejo...tai jam vaikas trukdys tai dar kas.Parsitempe drauga, kuriam jis nieko negaili, nei alaus, nei drabuziu (jis kol kas nedirba), o vaikui net seilinuko negali nupirkt.tipo dar yra daug laiko...Galiausiai gryzes po atostogu pareiske, kad sutiko savo gyvenimo meile, savo antra pusele ir t.t.sake, kad manes nepaliks, nes as jam daug kuom padejau kai buvo sunku, bet ir toliau bendraus su savo nauja meile. Raudojau kaip isprotejus turbut pora dienu.viskas sugriuvo per viena diena.supratau, kad jau kartu nebusim.po kiek laiko pavyko sielvarta nustumt i sali, nes vis tik vaikiukas svarbiau.Tada pradejau sukt galva del to kaip toliau gyvensiu.esu uzsieny,tevai toli, draugu irgi neypatingai daug.isejus i dekreta net uz buta neiseitu susimoket...vienu zodziu stogas vaziavo nerealiai...
Po kiek laiko dangus pragiedrejo.atsirado nemazai geru zmoniu, kurie padeda kuom gali.sesuo pas vietini teisininka pririnko man visokios info kaip ir ka tvarkyt...vienu zodziu po truputuka tvarkausi gyvenim.Tik va, dar menesi turiu gyvent vienam bute su JUO, bet kaip nors pakentesiu.
manau siaubingi suzinoti, kai tave atstumia o dar

tai kam reikejo pasakas sekt??? as toki teva isvis atstumciau ir net nepasakyciau kada gimtu vaikas, jai jam meile su kazkokia swetima nauja pazistama svarbesne uz busima vaika, tai deja, yra gi tokiu vyru kiauliu, o tu tikrai saunuole, ne paluzai, ir asdrisai gimdyt, ne kiekwien taip galetu, stiprybes tau ir daug laimes
Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2008 03 05, 13:06)
aš savo ex visada ruošiausi palikt, nuo pat nėštumo pradžios. Nes jis gerdavo. Būdavo, gauna algą ir visą ją prageria. Tada visą savaitę, kai jau likdavo be pinigų būdavo geras geras, tai aš ir atsileisdavau, sumokėdavau už buto nuomą, pirkdavau maistą.. viską už savo pinigus. Net drabužius jam nupirkdavau ir kt. reikalingus daiktus. O jis vėl gaudavo algą, ir vėl pragerdavo.. Žodžiu, užburtas ratas. Išmesti jį iš namų neturėjau nei fizinės jėgos, nei emocinės, nes vis dėl to mylėjau tą žmogų. nors ir jaučiau, kad nieko gero iš jo nebus.. Taip praverkdama pusę savo nėštumo, pagimdžiau. KAi mažytė buvo dar leliukas, grįžom visi į Lietuvą, taip išėjo, kad kurį laiką turėjom pagyventi atskirai. TAda buvo pati tinkamaiausia proga bėgti nuo jo (susituokę ir nebuvom).. O dabar esu labai laiminga, kad šalia manęs nėra jo. Kiek nervų ir pinigų sutaupau!

Tik įsimylėti jau nebesugebu nieko, labai greit pamatau kokio kito vyro ydas ir mane iškart atbaido. Anksčiau taip nebūdavo

bet ir didelio poreikio nejaučiu turėti šalia savęs vyrą
na tikrai saunu kad palikai, kad myledama zmogusupratai kad su juo negyvnimas, manau vyras turetu islaikyti seima, ir vaiak, as irgi daug ka savajam atleidziu, kai buwom ka tik susituoke bet dar neturejom vaiko, buvo kad ir jis puse pragerdavo su draugeliais, bet kai gime vaikas, daugiau taip nedare, nes viena karta pamate ka reiskia kai vaikas nori va;lgyti, o nera pinigu del jo kaltes, jam buvo gera pamoka, dabar niekad neprageria

linkiu tau surast nauja gyvenimo meile tau ir teveli vaikeliui
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2008 03 05, 21:48)
As nesitikejau, kad sugrys ir tiesa psakius nors buvo skaudu, bet tuo paciu dziaugiausi, nes zinojau kad tai man i nauda ir be jo as daugiau pasieksiu. Ir dabar po 7.5 metu galiu drasiai pasakyti, kad jis man padare paslauga, nes as bigiau mokslus dirbu ir esu laiminga su savo vaiku.
Istikruju kai paliko atrode, kad pasaulis sugriuvo, nebuvau nei 12 klasiu 18 metu, nedirbus ( del dekreto ), o paliko nes surado savo gyvenimo meile kuri taip pat man nespejus pagimdyti pastojo ir jie apsizenijo, dabar turi du vaikus be mano ir jo zmona sedi namie laukia jo kada sugalvos parsibastyti, dirba nedirba is mamos maisto ima ir t.t.
O as baigiau vidurine igijau prfesija,veliau pabaigiau aukstaji sekmingai studijuodama dieniniam ( nes nemokama) dirbau ir vaika uzsiauginau. abar turiu drauga, keliauju po pasauli, dirbu ir gyvenimu dziaugiuos matydama ji visoms spalvoms
Nera to blogo kas neiseitu i gera
zinai ir gerai gal kad paliko, nors turejai del ko stengtis, kad gailetusi, kad tokia moteri prararo, ir tai labai padeda ko nors pasiekti,tegu dabar kankinasi zmona(nors jos irgi gaila), tave gal ir apsaugojo dievukas nuo tokio, nes mate ko uis tikruju esi verta, didele saunuole, pavydetina net, surast tiek viskam kantrybes ir padaryti svo gyvenima tokiu spalvingu, sekmes tau, dziaugis gyvenimu toliau