Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

Sveikos mamos,ir as noriu pasisakyti,pasirodo ne vien man yra sunku.Nors iki nestumo galo dar liko kelios savaites,jau esu vienisa.Atejo diena,kai kantrybe truko,viskas suduzo i sukes.Nebegalejau kesti amzino melo,draugai ir alkoholis pasidare svarbiausi uz viska.Budavo gali verkti gali daryti ka nori nekreipdavo demesio, apsisukdavo ir iseidavo ir dar su priekaistais kas tau nepatinka.Gauna alga beveik viska prageria dar ir draugelius pradedavo vestis i namus,kai manes nebudavo.Atejo laikas kai tuo zmogumi net pasitiketi nebegaliu,amzina baime ir nezinia ko laukti.Dar tik kelios savaites,kai ji palikau,bet jauciuosi laiminga,zinau kad vaikui ir man taip bus geriau 4u.gif
Atsakyti
jei jau nebegalejai daugiau kenteti, gerai, kad ir palikai. likusios dienos iki vaikelio atejimo bent jau bus ramios. o paskui viskas bus dar lengviau...
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 09 24, 21:30)
labai liudna kad susilaukus vaikiuko vyrai labai greitai pamirsta visus kryziaus kelius kuriuos teko  pereiti mums, moterims.... jie labai greitai ima mus teisti atseit mes tokios ir anokios....
mano situacija kiek kitokia.... nei as nei vyras dar neisejome is namu, taciau jau nedaug truksta kad taip ir atsitiktu  verysad.gif
nesuprantu vyru kurie gryzta namo ir pastoviai zirzia, kad namai nesutvarkyti, valgyt blogai pateikta, tu esi stora.....
taip as isstorejau per nestuma, sveriau 65 dabar 75 , bet ka man daryt??? apsikapot lasinius? ar gal nugrimzd i depresija, laikytis alinanacios dientos ir dar suspet viska apibegiot.... juk yra mazas zmogutis, kriam reikia demesio ir kasdien daugiau ir daugiau..... naktim neisimiegu, esu neatsigavusi dar po gimdymo o jau tokie priekaistai... kas svarbiausia man is karto po gimdymo buvo paskyta tu esi bjauri, man slykstu tave liesti.... tai labai skaudu ir negera, bet .... mano tevai gyvena uz 200 km, be to su vaiku jis manes nepaleistu, sake mane su purvais sumaisytu jei iseisciau ir jam vaika priteistu, mat pazysta teisinika..... neismanau kaip su juo kovoti, ka man daryti  doh.gif  verysad.gif padekit, jei kas su panasia situacija susiduret, kaip su tokiu vyru kovot? be to turim bendra nama, i kuri abu daug investavom, butu gaila taip imt ir palikt...

Tavo vyras mazu maziausiai yra neprotingas. O tu gali pastovet uz save. Gali jam pasakyt kad pas ji tas ir anas pablogejo ir kad tau slykstu su juo gyventi, nes jis tiek tau suteike skausmo... pasiulyk i subine apelsina susikist, jeigu jis neivertina tavo nuopeluu. Jis is taves per 3 men nori kad manekene butum? numesi tu ta svori ir dar lieknesne busi... o ypav kai tavo vyras neknis tau smegenu. Juk turbut maitini dar pati... Kas tas yra nuo 65 iki 75? Mano vyras niekada nera pasakes net tada kai nuo 55 iki 90 priaugau ( per nestuma). Pasiziuriu i nuotraukas nu tikras parsiukas... po kaldra slepdavausi geda buvo. Bet nebeliko nei vieno to kilogramo, vaikiukui 13 men. Negerbiu tokiu vyru kurie zemina savo moteri ir ypac savo vaiko motina. Nejaugi jis taip elgtusi su savo mama ir pateisintu jeigu jo tevas taip elgtusi? Jei jau jis toks tobulas liepk jam paziuret i jo pacio motina. jei negali taves liesti tegul per atstuma pasismauko. Arba eina pas grazuoles ir negrizta. Jeigu jam svoris ir isvaizda yra svarbiau uz jo vaiko gyevima ir tai kad vaikas augs be tevo ar be motinos ... jhei jau atims tai paklausk ar jis apts noretu uzaugt be mamos, nejaugi jis nesupranta kad vaikas turi turet abu tevus ir mama yra labai labai svarbi.
Mano pirmas vyras buvo toks pats tipas kaip taviskis. As ji aplikau ir atidaviau kitai, tikiuosi ne tau. blush2.gif
dabar gyvenu su antruoju, auginam vaikeli ir niekada nesulaukiau nieko panasaus. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Mano isejimas, tiesiog laiko klausymas. Sia diena gyvenu siltai- turiu namus, versliuka. gyvenam materealine puse labai gerai. Tai mane ir laiko pagrinde, nes bijau...
Zinau, kai iseisiu neturesiu nieko. Turesiu eiti pas tevus gyventi, kuriems ir be manes nelengva, ieskotis darbo. Bandau, jau ne pirmus metus susikurti kazka savo, bet atejo krize ir vel sunkumai. tiesiog bijau!
kaip nugaleti ta baime?
Atsakyti
QUOTE(Torija* @ 2009 10 29, 01:15)
Turesiu eiti pas tevus gyventi, kuriems ir be manes nelengva, ieskotis darbo.
kaip nugaleti ta baime?

Nu reikia tris kart per diena po 15 minuciu kartoti:
"as nebijau savo tevu...as nebijau darbo...as nebijau savo tevu.."
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2009 10 05, 14:44)
Sveikos mamos,ir as noriu pasisakyti,pasirodo ne vien man yra sunku.Nors iki nestumo galo dar liko kelios savaites,jau esu vienisa.Atejo diena,kai kantrybe truko,viskas suduzo i sukes.Nebegalejau kesti amzino melo,draugai ir alkoholis pasidare svarbiausi uz viska.Budavo gali verkti gali daryti ka nori nekreipdavo demesio, apsisukdavo ir iseidavo ir dar su priekaistais kas tau nepatinka.Gauna alga beveik viska prageria dar ir draugelius pradedavo vestis i  namus,kai manes nebudavo.Atejo laikas kai tuo zmogumi net pasitiketi nebegaliu,amzina baime ir nezinia ko laukti.Dar tik kelios savaites,kai ji palikau,bet jauciuosi laiminga,zinau kad vaikui ir man taip bus geriau 4u.gif

labai panasi ir manoji istorija, tik mano dukrytei jau pusantru metuku...o buves draugas butent taip ir elgesi. tik visa daznai dar kaltinu save, gal tikrai per mazai ji suprata, kar per daug oziu rodziau ir t.t.
Atsakyti
Sveikutes, esu naujoke,perskaiciau daug graudziu pasakojimu,tai mano situacija dar gera,bet nesu laiminga taip gyvendama.
Manasis tikrai myli vaika, del sito bijau ji iskaudinti.Nenoriu kersyti jam uz viska,bet manau cia savaime taip gaunasi.Jis megsta isgerti,kiekviena savaitgali.Yra gana agresyvus girtas,tai girtam nieko negali sakyti.Ir apskritai nera jau potraukio tam vyrui.Mes lyg vaidintume jog esame seima,bet taip nera,nes nera tos meiles kokia turetu istikro buti.Man paciai jau nieko nebesinori stengtis del jo, nes tiek padaryta,o is jo jokiu graziu zodziu.Gryzes is darbo net neturim apie ka sneketi.Jis i lova prie teliko jau devinta kaip ir miegoti.Beje miegame atskirai kai mazylis gime.
Gal kas koki patarima?
Atsakyti
QUOTE(mazute1984 @ 2009 11 17, 23:11)
Sveikutes, esu naujoke,perskaiciau daug graudziu pasakojimu,tai mano situacija dar gera,bet nesu laiminga taip gyvendama.
Manasis tikrai myli vaika, del sito bijau ji iskaudinti.Nenoriu kersyti jam uz viska,bet manau cia savaime taip gaunasi.Jis megsta isgerti,kiekviena savaitgali.Yra gana agresyvus girtas,tai girtam nieko negali sakyti.Ir apskritai nera jau potraukio tam vyrui.Mes lyg vaidintume jog esame seima,bet taip nera,nes nera tos meiles kokia turetu istikro buti.Man paciai jau nieko nebesinori stengtis del jo, nes tiek padaryta,o is jo jokiu graziu zodziu.Gryzes is darbo net neturim apie ka sneketi.Jis i lova prie teliko jau devinta kaip ir miegoti.Beje miegame atskirai kai mazylis gime.
Gal kas koki patarima?

Patarimo iš mano pusės nebus jokio, tik pastebėjimas, kad anksti ar vėlai, kiekvienas pasuksite savo keliu.
Atsakyti
Sveikos, pasiskaiciau visas jus istorijas, ir jos visos panasios i mano gyvenima. Istekejau irgi del neplanuoto nestumo.
Vvyras geria priekaistauja del pinigu, del to, jog namuose nieko nedarau,o tik ilsiuosi. Tiesa paskutinius meniasius geria mazai, bet neisgerias tampa agresyvus. Del to ir pikstames vos ne kas diena
Nors as ir uzzsudirbau sau ir vaikui piniguciu, bet laikas eina, o dekretas greitai baigsis...
Noriu skirtis, nebijau likti viena su vaiku, meiles jau nebejauciu, o tik neapykanta... Bijau nes neturiu kur eiti pas tevus negaliu, nes geria tevas ir kartais buna labai agresyvus, puldineja mama , mane viena syki ir ant 7men dukros uzsipuole... Nuomuociausi buta, bet bijau jog man neuzteks pingu ir uz buta uzmoketi ir dar pragyventi su dukra. Pas vyra yra neuzbaigtas namas, ten reikia tik apdailos darbus padaryti, gyventumem atskirai, bet kad jis per ta savo tingejima viska daro labai mazu tempu.
Galvoju gal palaukti dar truputi, kol pereisime i atsira buta ir viskas susitvarkys savaime?
Atsakyti
perskaiciau, nes pati esu vienisha mama su dviem maziukais. palikau vyra, kai mazajai 5 menesiukai tebuvo, o sunus jau suprato, kas yra tevas ir ji labai mylejo. bet nepulsiu pasakot savo istorijos. jos visos kiekvienai sau skaudziausios. bet visa laika sakiau- KIEKVIENAS TURI PASIEKT SAVO DUGNA. o kai jau busi dugne, suzinosi, kad reikia atsikelt ir eit i prieki. ir ne tuo paciu keliu, o nauju. geresniu. ir tie klausimai- ka daryt? laukt? sugrysht? priimt? jei kyla klausimai tokie- nepasieket SAVO dugno. reikia nukrist labai zemai, kad galetum aukshtai pakilt
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 11 18, 14:07)
Sveikos, pasiskaiciau visas jus istorijas, ir jos visos panasios i mano gyvenima. Istekejau irgi del neplanuoto nestumo.
Vvyras geria priekaistauja del pinigu, del to, jog namuose nieko nedarau,o tik ilsiuosi. Tiesa paskutinius meniasius geria mazai, bet neisgerias tampa agresyvus. Del to ir pikstames vos ne kas diena
Nors as ir uzzsudirbau sau ir vaikui piniguciu, bet laikas eina, o dekretas greitai baigsis...
Noriu skirtis, nebijau likti viena su vaiku, meiles jau nebejauciu, o tik neapykanta... Bijau nes neturiu kur eiti pas tevus negaliu, nes geria tevas ir kartais buna labai agresyvus, puldineja mama , mane viena syki ir ant 7men dukros uzsipuole... Nuomuociausi buta, bet bijau jog man neuzteks pingu ir uz buta uzmoketi ir dar pragyventi su dukra. Pas vyra yra neuzbaigtas namas, ten reikia tik apdailos darbus padaryti, gyventumem atskirai, bet kad jis per ta savo tingejima viska daro labai mazu tempu.
Galvoju gal palaukti dar truputi, kol pereisime i atsira buta ir viskas susitvarkys savaime?

Na pas tave situacija truputi kitokia,ir isties tau nera ka rinktis,tik pakenteti pora meteliu,kol ekonomika atsigaus.Tai tu gyventum su juo kartu tam paciam name,bet atskirai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute1984 @ 2009 11 20, 17:35)
Na pas tave situacija truputi kitokia,ir isties tau nera ka rinktis,tik pakenteti pora meteliu,kol ekonomika atsigaus.Tai tu gyventum su juo kartu tam paciam name,bet atskirai? blink.gif

Galima pasakyti ir taip smile.gif
Atsakyti