Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2009 07 11, 11:27)
Sveikutes, O man buvo sokas kai pasake kad nori skirtis,nes nebemyli, o kaip pasirodo jis fifa susirado su vaikiuku. Jai trumpai tai jis mane su vaiku isvare i gatve o kita su jos vaiku parsivede. Taip kad per menesi netekau vyro namu ir dar darbo, taiva tokios tokeles esu vienisa mama ir dar be darbo. Bet sei dienai dziauguosi kad mes isiskirem nes neduog dieve su tokiu vyru gyventi. smile.gif

man buvo beveik tas pats, savo vaika paliko gatvej, o i namus pasrivede kita su jos vaiku. Matyt nevieninteliai mes tokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 07 13, 11:58)
man buvo beveik tas pats, savo vaika paliko gatvej, o i namus pasrivede kita su jos vaiku. Matyt nevieninteliai mes tokie  doh.gif

Na va tai jau tikrai, niu ka laikykis likimo drauge drinks_cheers.gif O tu gal tevelius turi pas ka galetumiai prisglausti? Nes as tai neturiu nuomuojuosi butuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2009 07 12, 23:17)
Dėkui už palaikymą smile.gif . Iš tikrųjų, vaikelis juk dabar svarbiausias... Tikiu, kad susitvarkysiu smile.gif .

Patikek manim, geriau jokio vyro negu toks kuris vien tik nervus tau ir vaikeliui gadina 4u.gif Pati patyriau. Maniskiui buvo ne 18 metu, o 28 ir vistiek lakste taip pat kaip pacanas. Tokie kazin ar be pasikeicia. Stiprybes tau. Yra ir geru ir mylinciu vyru pasaulyje. Ir tu dar esi labai jauna ir tikrai toki linkiu susirasti. O juk vaikelis, bus tavo didziausias dziaugsmas. Neverta verkti del tokio menkystos kuris neturi jokios atsakomybs jausmo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2009 07 11, 14:37)
Ašarų sulaikyt negaliu, visada buvau įsitikinus, kad nebūsiu vieniša mama, kad turėsiu gražų gyvenimą... Bet yra kaip yra... verysad.gif

Mieloji, visu pirma linkiu Tau ir Tavo maziukui sveikatos bei stiprybes, bet man labai nepatinka Tavo sitas sakinys. As vis dar tikiu, kad nebusi vienisa mama ir turesi grazu gyvenima - jis Tau dar visas pries akis 4u.gif
Atsakyti
nu kagi, "manasis" išėjo šiandien...žiauru,skaudu...net nžn kaip žodžius parinkt...tai įvyko prieš porą valandų.katik mažutę užmigdžiau.su ja atsisveikino.gyvenom santuokoj tris su puse metų.ryt sakė visus likusius daiktus susirinks.nelaikiau,daviau laisvę rinktis ko nori.seimos ar savęs.jis pasirinko save-be isipareigojimų.daug visko buvo-labai daug.

ačiū, kad išklausėt,neturėjau kam pasipasakot nors trumpai...
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2009 07 12, 23:17)
Dėkui už palaikymą smile.gif . Iš tikrųjų, vaikelis juk dabar svarbiausias... Tikiu, kad susitvarkysiu smile.gif .

Nepulk i panika. Dziaukis dar, kad nereikia apie skirybas ir advokatus galvoti... Suskirstik prioritetus. Pasirupink savimi ir savo busimo vaikelio sveikata. Esi jauna, protinga. Bet geri balai mokykloje dar negarantuoja isminties. O jos prireiks bet kokiu atveju. Nemenkink savo poreikiu, bet ir neskubek su sprendimais, "nedegink tiltu".
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2009 07 14, 11:21)
Na va tai jau tikrai, niu ka laikykis likimo drauge  drinks_cheers.gif O tu gal tevelius turi pas ka galetumiai prisglausti? Nes as tai neturiu nuomuojuosi butuka  verysad.gif

na tevelius turiu, tik kad 2 kambariu bute kartu su tevais, šuniu, ir dar mano nenuorama vaikuciu buvo labai jau sunkiai. Stygo vietos. Tad irgi nuomojausi butuka (beje, vaiko tevas zadejo, kad piniginiais lesais pades man nuomotis ta buta, del ko as ir issinuomojau, taciau nieko visai nepadejo ir neprisidejo). O dabar susiradau drauga, tad kol kas nuomotis butuko nebereikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(moteraite @ 2009 07 15, 21:23)
nu kagi, "manasis" išėjo šiandien...žiauru,skaudu...net nžn kaip žodžius parinkt...tai įvyko prieš porą valandų.katik mažutę užmigdžiau.su ja atsisveikino.gyvenom santuokoj tris su puse metų.ryt sakė visus likusius daiktus susirinks.nelaikiau,daviau laisvę rinktis ko nori.seimos ar savęs.jis pasirinko save-be isipareigojimų.daug visko buvo-labai daug.

ačiū, kad išklausėt,neturėjau kam pasipasakot nors trumpai...

kai uzsidaro durys, kazkur atsidaro langas. Kadaise pries 1,5 metu man tai pasake mano drauges "supermamos".. ir as tuo isitikinau. Tad laikykis, viskas susitvarkys. Gal zmogus dar sugrys suprates kokia klaida padare 4u.gif

Papildyta:
kartais mes moterys pacios elgiames neprotingai. Pagimdziusios kudikius ir istekejusios mes manome, kad jau vyras tikrai is seimos niekur nepabegs ir pradedame jam rodyti savo tikraji AS. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel99: 17 liepos 2009 - 08:02
[quote=Angel99,2009 07 17, 09:08]

kai uzsidaro durys, kazkur atsidaro langas. Kadaise pries 1,5 metu man tai pasake mano drauges "supermamos".. ir as tuo isitikinau. Tad laikykis, viskas susitvarkys. Gal zmogus dar sugrys suprates kokia klaida padare 4u.gif

Tikra tiesa thumbup.gif Kai tas naujas langas atsidaro, tai tada jau ne uz ka nebenori, kad to senos durys atsidarytu vel lotuliukas.gif Ir dazniausiai kai susiproteje vyrai nori sugryzti, buna jau gerokai per velu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 07 17, 10:08)
kartais mes moterys pacios elgiames neprotingai. Pagimdziusios kudikius ir istekejusios mes manome, kad jau vyras tikrai is seimos niekur nepabegs ir pradedame jam rodyti savo tikraji AS.  mirksiukas.gif

O kas čia blogo būti pačiu savimi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 07 17, 11:48)
Tikra tiesa  thumbup.gif  Kai tas naujas langas atsidaro, tai tada jau ne uz ka nebenori, kad to senos durys atsidarytu vel  lotuliukas.gif  Ir dazniausiai kai susiproteje vyrai nori sugryzti, buna jau gerokai per velu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va kaip ir sakai kai jie supranta ka prarade, dazniausiai buna per velu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2009 07 17, 11:49)
O kas čia blogo būti pačiu savimi?  g.gif

Tikrai nieko blogo, manau ir reikia buti tik savimi thumbup.gif Nes as nebuvau reliai savimi visaip bandziau jam itikti kad tik gera zmona buciau viska dariau kaip jis norejo ir kas is to vistiek kaskas neitiko, manau cia ir buvo mano klaida doh.gif Dabar jau tokios klaidos nedarysiu, jai kas nepatiks tai ir pasakysiu kad nepatinka jai nebus nuotaikos tai ir nevaidinsiu kad man viskas gerai ir t.t. ir uzsijimsiu savo pomegiais tai kas man patinka o ne kaskam kitam kas patinka rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 07 17, 11:49)
O kas čia blogo būti pačiu savimi?  g.gif

As irgi manau, kad nieko blogo, kazki patys vyrai ar labai pasitempia ir stengiasi buti idomus moteriai, ar tik moterys vis turi jaust kalte, itampa, neduokdie pavargusia pamatys
Atsakyti

Papildyta:
kartais mes moterys pacios elgiames neprotingai. Pagimdziusios kudikius ir istekejusios mes manome, kad jau vyras tikrai is seimos niekur nepabegs ir pradedame jam rodyti savo tikraji AS. mirksiukas.gif
[/quote]

manau, kad tikrai stengiausi saugoti, gerbti ir branginti seima, bet kaip sakoma, vieno zmogaus pastangu neuztenka. labai gera, jog yra artimu zmoniu, kurie neleidzia paluzti.
Atsakyti