QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2009 07 14, 11:21)
Na va tai jau tikrai, niu ka laikykis likimo drauge
O tu gal tevelius turi pas ka galetumiai prisglausti? Nes as tai neturiu nuomuojuosi butuka
na tevelius turiu, tik kad 2 kambariu bute kartu su tevais, šuniu, ir dar mano nenuorama vaikuciu buvo labai jau sunkiai. Stygo vietos. Tad irgi nuomojausi butuka (beje, vaiko tevas zadejo, kad piniginiais lesais pades man nuomotis ta buta, del ko as ir issinuomojau, taciau nieko visai nepadejo ir neprisidejo). O dabar susiradau drauga, tad kol kas nuomotis butuko nebereikia
Papildyta:
QUOTE(moteraite @ 2009 07 15, 21:23)
nu kagi, "manasis" išėjo šiandien...žiauru,skaudu...net nžn kaip žodžius parinkt...tai įvyko prieš porą valandų.katik mažutę užmigdžiau.su ja atsisveikino.gyvenom santuokoj tris su puse metų.ryt sakė visus likusius daiktus susirinks.nelaikiau,daviau laisvę rinktis ko nori.seimos ar savęs.jis pasirinko save-be isipareigojimų.daug visko buvo-labai daug.
ačiū, kad išklausėt,neturėjau kam pasipasakot nors trumpai...
kai uzsidaro durys, kazkur atsidaro langas. Kadaise pries 1,5 metu man tai pasake mano drauges "supermamos".. ir as tuo isitikinau. Tad laikykis, viskas susitvarkys. Gal zmogus dar sugrys suprates kokia klaida padare
Papildyta:
kartais mes moterys pacios elgiames neprotingai. Pagimdziusios kudikius ir istekejusios mes manome, kad jau vyras tikrai is seimos niekur nepabegs ir pradedame jam rodyti savo tikraji AS.