Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

noreciau taip i viska spjaut ir isiskirt, tik kad ta kvaila meile, o gal gailestis jam neleidzia palikt.nezinau kodel bet man jo begalo gaila. aisku, kiti manes paklaustu o ar jam taves gaila? man tuoj ant nosies gimdyt, o va jo si savaitgali per nakty nebuvo, ir pries tai du savaitgaliai taip pat is eiles...vien nuo nervu ir pergyvenimu galejau gimdyt anksciau laiko. ir sms rasiau kad negerai jauciuos, net nereguodavo, o dar pasukus atmesdavo rageli. jam gryzus radau prifilmuotu kadru kad ir paneles keliuos kazkur kazkokiam kaime dalyvavo kazkokiam baliuj, kas juokingiausia kad pati su didziausiu pilvu belekiek kilometru trenkiausi kad ji parsivezt namo, mat per klaida pakele kad iskviesciau taxa ir atvaziuociau pasiimt. sakykit, is kur tiek stiprybes gaut ir nueit viena diena pas advokata?esu sau pasakiusi dar kartas ir skiriuosi, bet bijau kad sulaukusi eilinio jo ciudo vistiek nepadesiu tasko...
Atsakyti
QUOTE(indre4 @ 2008 12 04, 14:39)
noreciau taip i viska spjaut ir isiskirt, tik kad ta kvaila meile, o gal gailestis jam neleidzia palikt.nezinau kodel bet man jo begalo gaila. aisku, kiti manes paklaustu o ar jam taves gaila? man tuoj ant nosies gimdyt, o va jo si savaitgali per nakty nebuvo, ir pries tai du savaitgaliai taip pat is eiles...vien nuo nervu ir pergyvenimu galejau gimdyt anksciau laiko. ir sms rasiau kad negerai jauciuos, net nereguodavo, o dar pasukus atmesdavo rageli. jam gryzus radau prifilmuotu kadru kad ir paneles keliuos kazkur kazkokiam kaime dalyvavo kazkokiam baliuj, kas juokingiausia kad pati su didziausiu pilvu belekiek kilometru trenkiausi kad ji parsivezt namo, mat per klaida pakele kad iskviesciau taxa ir atvaziuociau pasiimt. sakykit, is kur tiek stiprybes gaut ir nueit viena diena pas advokata?esu sau pasakiusi dar kartas ir skiriuosi, bet bijau kad sulaukusi eilinio jo ciudo vistiek nepadesiu tasko...

Mano mama mylejo ir kentejo taip iki 59m. Pati kentejo ir mus kankino. Kol ju meile tik mirtis iskyre. Praejus geriems metams po laidotuviu pripazino, kad ,,tik dabar pradejo gyventi, bet gaila, kad to gyvenimo mazai liko. Kodel as jo prie 20m neisgrudau g.gif ". Tad tikrai nelinkeciau suvokimo tik tokiame amziuje, kai ir amzius ir sveikata nesuteikia galimybes pradeti gyvenimo is naujo.
Atsakyti
QUOTE(indre4 @ 2008 12 04, 15:39)

O pati tėvus turi? Yra kas tave palaiko iš artimųjų? Ar jie žino apie tai, ką tu čia dabar parašei? blink.gif
Na tikrai pažiūrėjus į tavo liniuotes, tai sunku suprasti, iš kur pas tave jėgų pakęsti tokias nesąmones. Nepyk, aš tai nepavadinčiau stiprybe. Man tai šviečia kažkokiu bejėgiškumu ir susitaikėliškumu su esama situacija g.gif Manau čia netiktų tas saliamoniškas pasakymas "Ir tai praeis", nes greičiausiai tai bus tik dar blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvita @ 2008 12 04, 11:53)
aciu kad atsiliepet...Man skaudziausia aisku sitoj situacijoj kad as suvokiu jog turiu buti stipri ir busiu, bet pati situacija - lieku viena su dviem vaikais, sudauzytom svajonem apie seima ir nesakyciau kad jis buvo blogas vyras, nera isgeres grizes, nera ranka pakeles, vaiku rupinosi mylejo atrodo gerbe...ir klausiu saves ko truko, kad tai atsitiko. Aisku atsakymu ir motyvu tokio sprendimo gali but daugybe. Jis sako, kad neturejo manes kaip moters, o turejo kaip vadove, aiskintoja kazkokia ir pan. bet man atrodo kad as zymiai nuolankesne nei jis, as tiesiog kaip man nepatikdavo patyledavau, aisku tai sukurdavo ne linksmos moters, o siek tiek liudnos ir nusiminusios moters paveiksla, bet su savim susitardavau ir susitvarkydavau, kartais pasakydavau savo pozicija, vat tada jis uzsiraukdavo ir kazkada issprestos problemos iskildavo vel ir vel ir vel...As nemaniau kad tie buitiniai nesutarimai gali suardyti ta kuo tiki (seima), man tai taip niekaip nesirisa su vertybem kurias puoseleji ir del ko gyveni, o jam pasirodo tai tie zemiski dalykai, o ne dvasiski tiesiog suarde visus jausmus. Ir klausiu saves, ar del to kad jis vyras? neturiu siandien jokiu atsakymu, tisiog lavina nesibaigianciu klausimu...

tiesiog tada keista, kad toks geras vyras ir tevas palieka Jus nescia, tada klausimas kaip jis regavo suzinojas kas Jus laukiaties antro vaiko, man skaudu ,kad yra tokiu vyru.Jus suprantu puikiai kaip skaudu likti vienai, atrodo kad griuna pasaulis, bet laikas zaizdas gydo.Na net nezinau ka ir pasakyti, tiesiog pamirskite viska... beje gal jis nores sugryzti kai gims vaikelis.Kada turite gimdyti? Zinot man ir kyla seimoj sunkumu, vakar ilgai diskutavome su vyru,jis pasikeite ir man sunku, jis dirba kariuomeneje ir jinai ji pakeite, neliko svelnumo koks buvo anksciau, beja bijau kad jis tiesiog manes nebemyli, o gyvena is pareigos, nes gime dukryte, bijau ir vel likti viena...Tikiuos taip nebus.. na o Jus as palaikau ir manu Jus susitvarkysit
Papildyta:
QUOTE(indre4 @ 2008 12 04, 14:39)

sveika kokia panasi situacija ir as panasius isgyvenimus patyriau su pirmu vyru, tik as nesilaukiau, o jau buvau pagimzdius, zinai mano vyras ir lakste per vakareliu, pas kitas moteris, o as viska po truputi suzinodavu viska, bet kenciau ir buvau nelaiminga,bet zinai kantrybe truko, ir as ji palikau, o\pati negalejau tuo patiketi, bet palikau... Ir pradejau gyventi, jis dar bande taikytis, bet veltui, viskas buvo tas pats, jis tiesiog nemokejo branginti seimos,As tiesiog tau siulau ji palikti, ir tegu jis eina i visas ketures puses... Susitvarkyk gyvenima ir gyvenk sau ir del vaiku, gana jam nuolaidziauti, tiesiog atrodai bejege, jis tavim naudojas, tu moteris ir turi buti stipri, ir neleisti saves zemint.Buk stipri ir atmerk akis
Atsakyti
[quote=indre4,2008 12 04, 15:39]
noreciau taip i viska spjaut ir isiskirt, tik kad ta kvaila meile, o gal gailestis jam neleidzia .........................

Gerbk save. Patikėk, žinau ką sakau. Taip pat gyvenau ir aš. O toliau bus dar baisiau. Dar nemuša? Nespardo? Nes žemina tai akivaizdžiai.
Ir aš nėščia važiuodavau pasiimti pono. Maniau kaip vaikas be tėvo?
Gaila, ka neišsiskyriau jau po pirmų kartų. Bet geriau vėliau negu niekada, ar ne?

Dabar esu laimingai išsiskyrusi ir dar laimingiau ištekėjusi.
Gyvenimas gali būti kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indre4 @ 2008 12 04, 15:39)

pazinojau daug tokiu moteru o ir as pati beveik tokia buvau...lengva pasakyt,imk ir issiskirk,bet zinau viena dalyka,kol pati neprieisi prie ribos-niekas neprivers skirtis,o kai pajusi riba-iskart palengves ir ateis sprendimas...tik gaila kad mes issvaistom daug jegu ir sveikatos kol ta sprendima priimam.tai musu silpnumas-taikstytis su pazeminimu bet ne tu viena tokia.linkiu kad ta taska padetum kuo anksciau...
Atsakyti
QUOTE(agnieshkax @ 2008 12 04, 20:36)
tiesiog tada keista, kad toks geras vyras ir tevas palieka Jus nescia, tada klausimas kaip jis regavo suzinojas kas Jus laukiaties antro vaiko, man skaudu ,kad yra tokiu vyru.Jus suprantu puikiai kaip skaudu likti vienai, atrodo kad griuna pasaulis, bet laikas zaizdas gydo.Na net nezinau ka ir pasakyti, tiesiog pamirskite viska... beje gal jis nores sugryzti kai gims vaikelis.Kada turite gimdyti? Zinot man ir kyla seimoj sunkumu, vakar ilgai diskutavome su vyru,jis pasikeite ir man sunku, jis dirba kariuomeneje ir jinai ji pakeite, neliko svelnumo koks buvo anksciau, beja bijau kad jis tiesiog manes nebemyli, o gyvena is pareigos, nes gime dukryte, bijau ir vel likti viena...Tikiuos taip nebus.. na o Jus as palaikau ir manu Jus susitvarkysit
Papildyta:

aciu uz zodzius...jis norejo ir inicijavo antra vaikeli ir siandien jis jo nori bet kartu nori buti laimingas, taip jis tai ivardina, kadangi gyvenimas per trumpas. O laime jam nepasirode seimoje, atsakomybes del vaiku uaginimo, remimo ir rupinimosi jais jis nemeta ir neatsisako, tiesiog nori iseiti laies ieskti, sako - as geras tevas, atsakingas vyras, bet nelaimingas zmogus, tai dabar jis ir eina laimes ieskoti. Gimdyti turiu po 3-4 savaiciu. Ir musu santykiuose ivykusius tokius radikalius jo spredimus ji paaskina jausmo nebuvimu, sako jei butu ta vadinama meile tada del zmogaus galetum bet ka padaryti o kaip negali padaryti bet ko tai ir neverta apskritai nieko daryti r jausmais isduoti. Aisku man del to labai skaudu, bet suvokiu kita dalyka kad zmones is prigimties yra egista ir to pakeist negali, bet rupinmosi ir aukojimosi (tu dvasiniu dalyku) tu ismkst arba ne gyvenime. Aisku jausmai linke nuslopti, sumazeti, bet negali ju isvis jokiu nebuti, kad taptum nelaimingu...as niekaip negaliu suvokti kaip galima brezti kategoriska riba tarp myliu ir nemyliu, gyvenu ir negyvenu is pareigos, cia kazkas tarp turetu tilpti daugiau...ka jus manot?

sveika kokia panasi situacija ir as panasius isgyvenimus patyriau su pirmu vyru, tik as nesilaukiau, o jau buvau pagimzdius, zinai mano vyras ir lakste per vakareliu, pas kitas moteris, o as viska po truputi suzinodavu viska, bet kenciau ir buvau nelaiminga,bet zinai kantrybe truko, ir as ji palikau, o\pati negalejau tuo patiketi, bet palikau... Ir pradejau gyventi, jis dar bande taikytis, bet veltui, viskas buvo tas pats, jis tiesiog nemokejo branginti seimos,As tiesiog tau siulau ji palikti, ir tegu jis eina i visas ketures puses... Susitvarkyk gyvenima ir gyvenk sau ir del vaiku, gana jam nuolaidziauti, tiesiog atrodai bejege, jis tavim naudojas, tu moteris ir turi buti stipri, ir neleisti saves zemint.Buk stipri ir atmerk akis

Atsakyti
Na, man atrodo, jis turi kita moteri ir tiek. Nes tas jausmas, na kaip cia pasakius, ne visi gi gyvena seimoj, kur meile nuolat karsciausia liepsnoja.
Juk jei iseina, zino, kur eina, zino, ka darys.
Nes eiti laimes ieksot-ka tai reiskia? Lebauti? Jei jis namo girtas grizes nebuvo, tai matyt nemegejas to. I teatrus nusprende vienas vaikscioti? Gyvenimu dziaugtis? Na ka reikia veikti, ka reiskia dziaugtis gyvenimu?
Idomu, kas pasak jo Ieina I si apibrezima……
Nezinau, kazkoks kvailas, nelogiskas paaiskinimas. Vakelis pakeliui, jis laimes ieskos. Kai laime salia. Be zodziu…….Tikrai, kad atsakingas vyras, kaip pats kad sako…………. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 06 gruodžio 2008 - 13:37
QUOTE(ciuke @ 2008 12 06, 18:05)
Na, man atrodo, jis turi kita moteri ir tiek. Nes tas jausmas, na kaip cia pasakius, ne visi gi gyvena seimoj, kur meile nuolat karsciausia liepsnoja.
Juk jei iseina, zino, kur eina, zino, ka darys.
Nes eiti laimes ieksot-ka tai reiskia? Lebauti? Jei jis namo girtas grizes nebuvo, tai matyt nemegejas to. I teatrus nusprende vienas vaikscioti? Gyvenimu dziaugtis? Na ka reikia veikti, ka reiskia dziaugtis gyvenimu?
Idomu, kas pasak jo Ieina I si apibrezima……
Nezinau, kazkoks kvailas, nelogiskas paaiskinimas. Vakelis pakeliui, jis laimes ieskos. Kai laime salia. Be zodziu…….Tikrai, kad atsakingas vyras, kaip pats kad sako…………. rolleyes.gif

Dle sito esu beveik 100 proc. tikra kad neturi, yra patikimu saltiniu vadinamu...Kuri vakara cia su draugu namie sedejo, siek tiek alaus atsigere, tai girdziu kaip sako - oi kaip faina nereiks vakare po d rbo tiesiai namo eiti, nereiks skambinti ir klausti gal is parduotuves ka parnesti, arba ispeti jei ilgiau darbe uzsisedes, arba sako juk galesiu laisvai gyventi... Bet ta laisves savoka man tokiu nebrandumu skamba...juolab kad jam jos neriboja nieks, niekas nereikalauja butinai po darbo valandu gristi, jei yra dalykiniai susitikimai vakarienes - prasau kad ir veliau ar visai velai grista, komandiruotes viskas ok, nieks neburba, nu niekaip man logiskai nesusidelioja tos laimes iskojimo savoka...man labai panasu kad dabar jis ieskos saves, savo naujo gyvenimo, gal naujos meiles, naujos gyvenimo kokybes...nezinau...kaip ir minejua dag klausimu...mazai atsakymu
Atsakyti
indre4 vietoje psiekgčiau taip: pagimdyčiau, atsigaučiau ir tokį vyrą pro duris von... kam jis toks reikalingas. bandau suprasti visokias tokio jo elgesio priežastis - na šokas - tuoj gims vaikelis ir pan. bet jos tokios menkos prieš tave ir tavo argumentus. suprantu, kad jo atsikračius bus sunku. bet ar su juo lengva bus? tarsi žmogus yra, bet apgaudinėja, negerbia ir t.t. daugiau nervų nei džiaugsmo su juo.
suprantu, kad tau sunku. laikykis ir sekmes su leliuku
Atsakyti
QUOTE(gedvita @ 2008 12 06, 16:39)
Dle sito esu beveik 100 proc. tikra kad neturi, yra patikimu saltiniu vadinamu...Kuri vakara cia su draugu namie sedejo, siek tiek alaus atsigere, tai girdziu kaip sako - oi kaip faina nereiks vakare po d rbo tiesiai namo eiti, nereiks skambinti ir klausti gal is parduotuves ka parnesti, arba ispeti jei ilgiau darbe uzsisedes, arba sako juk galesiu laisvai gyventi... Bet ta laisves savoka man tokiu nebrandumu skamba...juolab kad jam jos neriboja nieks, niekas nereikalauja butinai po darbo valandu gristi, jei yra dalykiniai susitikimai vakarienes - prasau kad ir veliau ar visai velai grista, komandiruotes viskas ok, nieks neburba, nu niekaip man logiskai nesusidelioja tos laimes iskojimo savoka...man labai panasu kad dabar jis ieskos saves, savo naujo gyvenimo, gal naujos meiles, naujos gyvenimo kokybes...nezinau...kaip ir minejua dag klausimu...mazai atsakymu

Tai ar jis nori oficialiu skyrybu, ar cia jis tik siaip atskirai nuo seimos laika leidzia ir del to negali atsidziaugti?

Atsakyti
QUOTE(gedvita @ 2008 12 06, 20:09)

Na dabar gerai pagalvojus, tai tie patikimi saltiniai, tai mano naivumas, gal ir turi...bet tai nei lengvin nei sunkina situacijos....ai truksta zodziu paaiskinti visai situacijai...matyt taip lemta ja isgyventi..tokia karma tik gaila kad ta karma ir vaikams perduosiu
Atsakyti