Sveikos mamos
Skaitau ir stebiuosi, tiek emociju tiek piktumo is vidaus ir nusivylimo.... ir tai taip pazystama..
Jei leisite, atsakysiu i si foruma is savo puseles...
Pries ketverius su puse metuku susilaukiau nuostabaus sunelio Danieliaus, su tuo metu, rodos, taip mylimu ir mylinciu vyru. Tuo metu atrode esu pati laimingiausia...vyras salia, dalinames pareigomis ir dziaugsmais... Kiekviena pasaka turi pabaiga. Si kart ji man baigesi liudnai. Vyras taip "pavargo" per 9is sunaus gyvenimo menesiukus, kad mete viska ir isvyko... visam..... Priezastis? Junyste. Jam buvo 22eji, man-21eri. Jo zodziais tariant- buvo nepasirenges tokiai atsakomybei. Atmetus vejavaikiskuma vyro makaulej, dadesiu, jog per tuos 9is menesius su sunum tiek matem skausmo, mustyniu, riksmu ir girtuokliavimu....
Atsitiesti mudviem prireike daug laiko.... Ir zinot, dziaugiuosi tuom, kad viskas baigesi taip. Dabar abu su sunum esame laimingi, as sekmingai siekiu savo uzsibreztu tikslu, sunelis linksmai ir laimingai veda savo vaikyste.
Burnot, keikt ar prisimint ir vardint blogu savybiu ir ivykiu net nesinori.. Zinot kodel? Nes susitaikyti su tuom, kad pasaulis isslydo is po koju be galo sunku, ir po to dar tai prisimint ir tuom "gyvent" yra tik saves moralinis ir emocinis sekinimas... Buna, kai taip suspaudzia sirdi, kai pagalvoju kokia buvau "durna", bet tikiuosi, is sios klaidos busiu pasimokiusi....
Mielos mamos, laikykite save suemusios i kusti, juk tai Jusu gyvenimas. Atsistokit pries veidrodi ir pamatykit pacius nuostabiausius zmones- MAMAS
mylekit save
Papildyta:Ir dar, sutinku su nuomone, jog reikia ir vyru nepamirsti, ir gerbti tuos, kurie nepaisant skyrybu, sugeba islaikyti meile ir pagarba savo ex seimai
nera visi absoliuciai blogi, yra ir geru, ir teisiu, ir neteisiu zmoniu