QUOTE(aniaczka @ 2008 03 04, 18:16)
o kaip vaikas? Ar nebuvo gaila jo? suprantu, kad vaikui gal taip ir geriau, nes mato bloga pavyzdi seimoje! Ar ilgai kentei tuos santuokos metus kai buvo blogai, kiek laiko tai truklo???
Na, vienam 3metai gali buti trumpas laikotarpis, man tai jis buvo juodas, palyginus su kitais 11metu. Depresavau ir zliumbiau, gal gailejau saves o siaip maniau vaikui tevas salia, slydo zeme tada is po koju, maniau galiu gyventi tik su tuo zmogumi, bet argi tai galima pavadinti gyvenimu???
O vaikas ne mazas, labai gerai viska supranta. Koki susikurs sau semos ivaizdi??
kad nereikia seimoje silumos, meiles, tikru santykiu??
QUOTE(puuupi @ 2008 03 04, 19:24)
Na pas mane dabar tokia situacija kaip tik... Pradzioj pasakas seke kaip nori vaiku, o kai pastojau prasidejo...tai jam vaikas trukdys tai dar kas.Parsitempe drauga, kuriam jis nieko negaili, nei alaus, nei drabuziu (jis kol kas nedirba), o vaikui net seilinuko negali nupirkt.tipo dar yra daug laiko...Galiausiai gryzes po atostogu pareiske, kad
sutiko savo gyvenimo meile, savo antra pusele ir t.t.
sake, kad manes nepaliks, nes as jam daug kuom padejau kai buvo sunku, bet ir toliau bendraus su savo nauja meile. Raudojau kaip isprotejus turbut pora dienu.viskas sugriuvo per viena diena.supratau, kad jau kartu nebusim.po kiek laiko pavyko sielvarta nustumt i sali, nes vis tik vaikiukas svarbiau.Tada pradejau sukt galva del to kaip toliau gyvensiu.esu uzsieny,tevai toli, draugu irgi neypatingai daug.isejus i dekreta net uz buta neiseitu susimoket...vienu zodziu stogas vaziavo nerealiai...
Po kiek laiko dangus pragiedrejo.atsirado nemazai geru zmoniu, kurie padeda kuom gali.sesuo pas vietini teisininka pririnko man visokios info kaip ir ka tvarkyt...vienu zodziu po truputuka tvarkausi gyvenim.Tik va, dar menesi turiu gyvent vienam bute su JUO, bet kaip nors pakentesiu.
Kazkoks nesubrendelis, tokius vyrus tik statyt prie sienos
Dziaugiuosi kad suradai savyje jegu nepaluzti ir dideliausios sekmes viskam uzbaigti