tyluma7, 03 Kov 2008 - 14:07, parašė:
tyluma7, 03 Kov 2008 - 14:07, parašė: ![]()
Viena ryta pabudau ir supratau, kad tam zmogui as meiles nebejauciu...kad mano gilius ir grazius jausmus per laika jis sutrype, kad gyvena kartu, nes jam paranku.. Nemegstu visko kas netikra, taipogi santuokos vien del pavadinimo..todel ir pasiuliau skirtis..
tyluma7, 03 Kov 2008 - 13:07, parašė:
tyluma7, 03 Kov 2008 - 13:07, parašė: ![]()
Viena ryta pabudau ir supratau, kad tam zmogui as meiles nebejauciu...kad mano gilius ir grazius jausmus per laika jis sutrype, kad gyvena kartu, nes jam paranku.. Nemegstu visko kas netikra, taipogi santuokos vien del pavadinimo..todel ir pasiuliau skirtis..
gerlin, 01 Kov 2008 - 16:16, parašė:
gerlin, 01 Kov 2008 - 16:16, parašė: ![]()
Draugai ir mergos buvo svarbiau uz mane su pilvuku
gerlin, 01 Kov 2008 - 18:16, parašė:
gerlin, 01 Kov 2008 - 18:16, parašė: ![]()
Draugai ir mergos buvo svarbiau uz mane su pilvuku
aniaczka, 04 Kov 2008 - 18:16, parašė:
aniaczka, 04 Kov 2008 - 18:16, parašė: ![]()
o kaip vaikas? Ar nebuvo gaila jo? suprantu, kad vaikui gal taip ir geriau, nes mato bloga pavyzdi seimoje! Ar ilgai kentei tuos santuokos metus kai buvo blogai, kiek laiko tai truklo???
puuupi, 04 Kov 2008 - 19:24, parašė:
puuupi, 04 Kov 2008 - 19:24, parašė: ![]()
Na pas mane dabar tokia situacija kaip tik... Pradzioj pasakas seke kaip nori vaiku, o kai pastojau prasidejo...tai jam vaikas trukdys tai dar kas.Parsitempe drauga, kuriam jis nieko negaili, nei alaus, nei drabuziu (jis kol kas nedirba), o vaikui net seilinuko negali nupirkt.tipo dar yra daug laiko...Galiausiai gryzes po atostogu pareiske, kad sutiko savo gyvenimo meile, savo antra pusele ir t.t.sake, kad manes nepaliks, nes as jam daug kuom padejau kai buvo sunku, bet ir toliau bendraus su savo nauja meile. Raudojau kaip isprotejus turbut pora dienu.viskas sugriuvo per viena diena.supratau, kad jau kartu nebusim.po kiek laiko pavyko sielvarta nustumt i sali, nes vis tik vaikiukas svarbiau.Tada pradejau sukt galva del to kaip toliau gyvensiu.esu uzsieny,tevai toli, draugu irgi neypatingai daug.isejus i dekreta net uz buta neiseitu susimoket...vienu zodziu stogas vaziavo nerealiai...
Po kiek laiko dangus pragiedrejo.atsirado nemazai geru zmoniu, kurie padeda kuom gali.sesuo pas vietini teisininka pririnko man visokios info kaip ir ka tvarkyt...vienu zodziu po truputuka tvarkausi gyvenim.Tik va, dar menesi turiu gyvent vienam bute su JUO, bet kaip nors pakentesiu.
Rykute, 01 Kov 2008 - 15:20, parašė:
Rykute, 01 Kov 2008 - 15:20, parašė: ![]()
TAI MANE PALIKO
net nespejau pasakyti " Visakas uzteks"
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė