QUOTE(Rita@ @ 2008 04 25, 10:52)
Rita@, 25 Bal 2008 - 10:52, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¼Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ä†Ä€˛ÄĀĀ€Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Ä€ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…—ƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€ĀĀĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĬĀĀĀĆ„Äā€Ā¬Ć„€Ā¬Ä†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„†Ä€ :
Rita@, 25 Bal 2008 - 10:52, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¼Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā¦Ä†Ä€˛ÄĀĀ€Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĬ ĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Ä€ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…—ƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„Äā€Ā¬Ć„€ĀĀĆÄ€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĬĀĀĀĆ„Äā€Ā¬Ć„€Ā¬Ä†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€Äā€Ā¬Ć„†Ä€ :
Dėl isofix, tai pas mane mašinoj montuojam ant isofix platformos, o pas vyrą paprastai, su diržais. Ant platformos kėdutė daaaaaug stabiliau stovi, kaip "privirinta", visai nesimakaluoja. O va su diržais, tai jeigu atsainiau prisegi, tai ir makaliūzinasi jinai. Bet tai nieko labai blogo, tiesiog reikia pasistengt labiau priveržt. Isofix tvirtinimų mašinoj reikia ieškot taip: sėdynių tarpe (tarp sėdimosios dalies ir atlošo) pirštais paieškot tokių elementariausių geležiukų, kaip kilpų - jei yra, vadinasi, platforma prisegt galėsit (nes ten tokiais kabliais užkabini ant tų kilpų).
Dėl medžiagos, man vadybininkas iškart patarė veliūrą imti, nors iš pradžių norėjau tą tefloninės dangos pabandyt, tai mane patikino, kad veliūras geriau. Ir gerai patarė, visiškai nesidėvi medžiaga 
Dėl sunkumo, aš lyginu su draugės turima BBC, tai tikrai daug lengvesnė BBC. O visi kiti navarotai ir nenavarotai - tai čia jau pasirinkimo reikalas. Taip, ji mažai atsilenkia miegojimui, bet miega sėkmingai vaikas ir taip. Mano prioritetai buvo saugumas, erdvumas, ilgaamžiškumas.
Dėl
isofix, tai pas mane mašinoj montuojam ant isofix platformos, o pas vyrą paprastai, su diržais. Ant platformos kėdutė daaaaaug stabiliau stovi, kaip "privirinta", visai nesimakaluoja. O va su diržais, tai jeigu atsainiau prisegi, tai ir makaliūzinasi jinai. Bet tai nieko labai blogo, tiesiog reikia pasistengt labiau priveržt. Isofix tvirtinimų mašinoj reikia ieškot taip: sėdynių tarpe (tarp sėdimosios dalies ir atlošo) pirštais paieškot tokių elementariausių geležiukų, kaip kilpų - jei yra, vadinasi, platforma prisegt galėsit (nes ten tokiais kabliais užkabini ant tų kilpų).
Dėl
medžiagos, man vadybininkas iškart patarė veliūrą imti, nors iš pradžių norėjau tą tefloninės dangos pabandyt, tai mane patikino, kad veliūras geriau. Ir gerai patarė, visiškai nesidėvi medžiaga

Dėl
sunkumo, aš lyginu su draugės turima BBC, tai tikrai daug lengvesnė BBC. O visi kiti navarotai ir nenavarotai - tai čia jau pasirinkimo reikalas. Taip, ji mažai atsilenkia miegojimui, bet miega sėkmingai vaikas ir taip. Mano prioritetai buvo saugumas, erdvumas, ilgaamžiškumas.
Dekui labai uz atsakymus
Na to isofixo as jau labai norec,juk naudosis irgi ilgai ne metus ir ne du.Na reiks paieskot siand.tu metaliuku

ir pardej dar del spalvytes reiks paklausinet,gal kurioj rasiu ta rubycream.
Dar klausimukas

tai tas isofix reiskia tinka visom recaro kedutem,ar kiekvienai yra atsikira ta platforma( na pvz. young sport kedej viena platforma, kecaro monza kita ir t.t).
Ir dar o vaikucius pradejot sodint taip kaip ir raso nuo 9kg.