Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(l.buz @ 2008 02 29, 22:14)
Man šita labai patinka... tokia įdomi, tvarkinga, graži   wub.gif user posted image

Šita irgi labai thumbup.gif triušis irgi nerealus! ir dar pora nieko kol kas matau, bet jaučiu greit bus koks 200 nuotraukų lotuliukas.gif kai taip ilgai laukt konkurso reikėjo smile.gif
Aš kaip visad duosiu balus gražioms ir kokybiškoms nuotraukoms, tokių jau dabar yra ne mažiau nei 3, bus iš ko rinktis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 vasario 2008 - 21:34
QUOTE(l.buz @ 2008 02 29, 20:14)
Man šita labai patinka... tokia įdomi, tvarkinga, graži  wub.gif [img]

drinks_cheers.gif , labai labai grazi nuotrauka. nuotaika ir tie saules spinduliai, taip viskas sudereje tarpusavyje, nu ner zodziu thumbup.gif
Atsakyti
man ta pasikabinusi kate ant kedes pirmiausiai krito i aki thumbup.gif ir sfinksas graziai pozuoja. ir mergaite su ozkytem. noreciau sulaukt ziurkeniuku blush2.gif jie man arciausiai sirdies... rolleyes.gif
Atsakyti
Man šita geriausia:
user posted image
Ir šmaikšti, ir graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2008 02 29, 21:14)
Man šita labai patinka... tokia įdomi, tvarkinga, graži  wub.gif user posted image

sita tikrai labai grazi, elegantiska. atrodo, ramybe dvelkia rolleyes.gif
Atsakyti
man kolkas šios pačiausios smile.gif

user posted image - labai, orginali foto thumbup.gif

user posted image - tiesiog myliu triušiukus blush2.gif

user posted image ir user posted image - tie maži kačiukiai, tokie jau... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 02 29, 08:23)
Nuotraukos, kuriose bus tik pozuojama sustojus vienas šalia kito nebus tvirtinamos!

smile.gif o tai ta mociute kur sedi su suniu tai cia ne tas punktas? ar sedejimas tai jau kazkoks veiksmas ne staciomis? smile.gif

man patiko juru kiaulyte. tas su seseliu suo nepatinka labai tai ir foto automatiskai nemiela cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wedi: 01 kovo 2008 - 00:51
Kokios nerealios nuotraukos!.. wub.gif Oi sunku sunku bus balsuot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 03 01, 07:33)
Kokios nerealios nuotraukos!..  wub.gif Oi sunku sunku bus balsuot...  doh.gif

drinks_cheers.gif Palauk dar tik antra diena, pamatysi kiek paskui bus grožių doh.gif wub.gif
Atsakyti
O man šita tokia šilta šilta. Draugeliai du, atrodo, perėję ugnį ir vandenį kartu smile.gif
Tik aš apkarpiusi būčiau va taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 01, 08:49)
drinks_cheers.gif  Palauk dar tik antra diena, pamatysi kiek paskui bus grožių  doh.gif  wub.gif

Tai tikiu, kad likusios dienos man gyvenimo nepalengvins, kas liečia balsavimą. biggrin.gif
Jei atvirai, tai man net iki graudulio gera matyti tiek gražių, kokybiškų, meniškų nuotraukų. Juk tai parodo, kokie žmonės už jų slypi. 4u.gif
Atsakyti
Superinis konkursas - labai smagios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti