Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

Šaunuolė thumbup.gif ,gal ir mano bus tarp jų tongue.gif
Mano penketukas:
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Bandžiau sudėti čia nuotraukytes per IMG bet kažkodėl neleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalkė @ 2008 03 11, 23:48)
Jau prabalsavau biggrin.gif  Stengiausi atiduoti balsus čia forume nekomentuotoms nuotraukoms tongue.gif

o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne? g.gif
Atsakyti
Savo balsus atidaviau tik šuniukams thumbup.gif NEKOMENTUOTIEMS tongue.gif paprastoms, buitinėms nuotraukoms wub.gif kokybės nedaug, bet meilės pamačiau laaaaaabai daug ax.gif

požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos schmoll.gif
Atsakyti
Padalinau balsus katinui, šuniui, graužikui, paukščiui ir vorui biggrin.gif Bet dabar pagalvojau, kad katinai ir šunys kiek nuskriausti - nes turbūt daug kas bando padalinti balsus kiek įmanoma visų rūšių padarams. Ir gaunasi, jog tarpusavyje konkuruoja per pusšimtį katinų ir šunų, o kitų gyvių - po keletą "svorio kategorijoje".
Atsakyti
O as neskirstysiu i kategorijas- suo, kate, ar grauzikas...Balsuosiu uz man graziausias nuotraukas, ir nesvarbu ar jos cia paminetos ar ne. Koks skirtumas irnesakyk.gif biggrin.gif Taigi cia foto konkursas, tai ir ziuriu i grazias foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 11, 23:39)
o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne? g.gif

Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.Aišku yra ir tokių,kurios sulaukė neigiamų emocijų,bet tokių mažuma tongue.gif

QUOTE(Linokas @ 2008 03 12, 00:25)
Savo balsus atidaviau tik šuniukams  thumbup.gif NEKOMENTUOTIEMS  tongue.gif paprastoms, buitinėms nuotraukoms  wub.gif kokybės nedaug, bet meilės pamačiau laaaaaabai daug  ax.gif

požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos  schmoll.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va irgi prabalsavau smile.gif
Atsakyti
Galvojau-galvojau ir sugalvojau biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na balsu, aišku, pritruko. Papildomai:

tokie seniai matyti vaizdai, ypač kai mieste gyveni thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

gražus violetinis liežuvis biggrin.gif
user posted image

o šita man juokinga smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 12, 08:46)
Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.

Man toks poziuris visai nesuprantamas g.gif Nu jeigu daugumai zmoniu atrodo, kad tai grazu, kodel ne.Kiekvienas randa savo sirdziai miela ir grazia ir uz ta balsuoja, neziurint i tai, ar ji buvo isgirta, ar ne.Manau uz to viso slypi ne tai, kad kitos nepastebetos lieka, o nacionalinis lietuvio bruozas ryskeja, o koks jus zinote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:04)
Manau uz to viso slypi ne tai, kad kitos nepastebetos lieka, o nacionalinis lietuvio bruozas ryskeja, o koks jus zinote mirksiukas.gif

na, tik jau gal nepradedam tų pačių lietuvių labai pamėgtos temos apie tą patį bruožą, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 12, 11:10)
na, tik jau gal nepradedam tų pačių lietuvių labai pamėgtos temos apie tą patį bruožą, ok? mirksiukas.gif

Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos ax.gif

Va parasysiu dar 8 zinutes eisiu ir as prabalsuoti, bet tikrai nesakysiu, uz kokias balsuosiu.Cia bus jau trecias variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *siaip*: 12 kovo 2008 - 10:26
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:23)
Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos ax.gif

Manau kiekvienas/kiekviena pasirenkam savo argumentus, turim savo prioritetus ir įsitikinimus, kuriais vadovaujamės. Iš nepaminėtų čia foto tikrai yra tokių, kurios vertos dėmesio, tad, jeigu žmogus pasirinko būtent tokį atrankos metodą - kodėl gi iškart jam "prirašyti" pavydą? Tokiu principu vadovaujantis tai prirašyti galima belekur ir belekam. Tačiau juk esame civilizuoti žmonės ir nepuolame galvoti blogiausio, ar ne? mirksiukas.gif
Nenoriu, žinoma, čia advokatauti niekam, tačiau štai aš nebalsavau už katinus. O kaip žinia, iš visų išgirtųjų čia foto, dauguma išties buvo katinai. Dabar galima ir mane pripažint pavydžia asaba. Bet tai mane įžeistų, kadangi tiesa yra žymiai paprastesnė - nebalsavau už katinus dėl to, kad jų išties daug, ir aš tokiu būdu apribojau savo pasirinkimą, kad būtų lengviau paskirstyti tuos 5 balsus. Nebalsavau už katinus dar ir dėl to, kad jie man truputį pabodę, nes pati dievinu katinus, visą gyvenimą juos auginau ir auginsiu, daug apie juos žinau. Konkurse tiesiog nevalingai žvilgsnis krypo į kitokius gyvūnus. Štai taip, jokio nacionalio bruožo, nors "prirašyti" galima būtų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 12 kovo 2008 - 10:35