Šaunuolė ,gal ir mano bus tarp jų
Mano penketukas:
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Bandžiau sudėti čia nuotraukytes per IMG bet kažkodėl neleido
QUOTE(smalkė @ 2008 03 11, 23:48)
Jau prabalsavau Stengiausi atiduoti balsus čia forume nekomentuotoms nuotraukoms
o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne?
Savo balsus atidaviau tik šuniukams NEKOMENTUOTIEMS paprastoms, buitinėms nuotraukoms kokybės nedaug, bet meilės pamačiau laaaaaabai daug
požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos
požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos
Padalinau balsus katinui, šuniui, graužikui, paukščiui ir vorui Bet dabar pagalvojau, kad katinai ir šunys kiek nuskriausti - nes turbūt daug kas bando padalinti balsus kiek įmanoma visų rūšių padarams. Ir gaunasi, jog tarpusavyje konkuruoja per pusšimtį katinų ir šunų, o kitų gyvių - po keletą "svorio kategorijoje".
O as neskirstysiu i kategorijas- suo, kate, ar grauzikas...Balsuosiu uz man graziausias nuotraukas, ir nesvarbu ar jos cia paminetos ar ne. Koks skirtumas Taigi cia foto konkursas, tai ir ziuriu i grazias foto
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 11, 23:39)
o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne?
Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.Aišku yra ir tokių,kurios sulaukė neigiamų emocijų,bet tokių mažuma
QUOTE(Linokas @ 2008 03 12, 00:25)
Savo balsus atidaviau tik šuniukams NEKOMENTUOTIEMS paprastoms, buitinėms nuotraukoms kokybės nedaug, bet meilės pamačiau laaaaaabai daug
Na va irgi prabalsavau
Galvojau-galvojau ir sugalvojau
Na balsu, aišku, pritruko. Papildomai:
tokie seniai matyti vaizdai, ypač kai mieste gyveni
gražus violetinis liežuvis
o šita man juokinga
Na balsu, aišku, pritruko. Papildomai:
tokie seniai matyti vaizdai, ypač kai mieste gyveni
gražus violetinis liežuvis
o šita man juokinga
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 12, 08:46)
Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.
Man toks poziuris visai nesuprantamas Nu jeigu daugumai zmoniu atrodo, kad tai grazu, kodel ne.Kiekvienas randa savo sirdziai miela ir grazia ir uz ta balsuoja, neziurint i tai, ar ji buvo isgirta, ar ne.Manau uz to viso slypi ne tai, kad kitos nepastebetos lieka, o nacionalinis lietuvio bruozas ryskeja, o koks jus zinote
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:04)
Manau uz to viso slypi ne tai, kad kitos nepastebetos lieka, o nacionalinis lietuvio bruozas ryskeja, o koks jus zinote
na, tik jau gal nepradedam tų pačių lietuvių labai pamėgtos temos apie tą patį bruožą, ok?
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 12, 11:10)
na, tik jau gal nepradedam tų pačių lietuvių labai pamėgtos temos apie tą patį bruožą, ok?
Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos
Va parasysiu dar 8 zinutes eisiu ir as prabalsuoti, bet tikrai nesakysiu, uz kokias balsuosiu.Cia bus jau trecias variantas
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:23)
Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos
Manau kiekvienas/kiekviena pasirenkam savo argumentus, turim savo prioritetus ir įsitikinimus, kuriais vadovaujamės. Iš nepaminėtų čia foto tikrai yra tokių, kurios vertos dėmesio, tad, jeigu žmogus pasirinko būtent tokį atrankos metodą - kodėl gi iškart jam "prirašyti" pavydą? Tokiu principu vadovaujantis tai prirašyti galima belekur ir belekam. Tačiau juk esame civilizuoti žmonės ir nepuolame galvoti blogiausio, ar ne?
Nenoriu, žinoma, čia advokatauti niekam, tačiau štai aš nebalsavau už katinus. O kaip žinia, iš visų išgirtųjų čia foto, dauguma išties buvo katinai. Dabar galima ir mane pripažint pavydžia asaba. Bet tai mane įžeistų, kadangi tiesa yra žymiai paprastesnė - nebalsavau už katinus dėl to, kad jų išties daug, ir aš tokiu būdu apribojau savo pasirinkimą, kad būtų lengviau paskirstyti tuos 5 balsus. Nebalsavau už katinus dar ir dėl to, kad jie man truputį pabodę, nes pati dievinu katinus, visą gyvenimą juos auginau ir auginsiu, daug apie juos žinau. Konkurse tiesiog nevalingai žvilgsnis krypo į kitokius gyvūnus. Štai taip, jokio nacionalio bruožo, nors "prirašyti" galima būtų